Horoskop 2018:

Tyren bør prioritere alenetid, mens vekten må gi fra seg kontrollen

Ukens horoskop gjelder for perioden 09. - 15. mars.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 09. - 15. mars. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 09. - 15. mars. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Bruk dagene til å avslutte oppgaver som du har jobbet med siden slutten av januar. Du har fått et større overblikk, og kanskje har du vært på en reise og nå er på vei tilbake. Uansett er det nå behov for litt opprydding der du befinner deg. I helgen fornemmer du et skifte i energi, og du finner mer ro og tålmodighet. Nymånen lørdag bidrar til å sikre din indre ro.

Ukens råd: Rydd opp.

Tyren 21. april–21. mai
Det kan føles som du jobber i motbakke mandag og tirsdag. Energien er lav, og du synes ikke at du ser de samme mulighetene som før. Men midt i uken bedres humøret markant. Og hvis du skal gjøre noe godt for deg selv, så sett av tid til litt alenetid, så kan du være i fred i ditt indre lønnkammer. I helgen blir du etterspurt blant dine venner eller andre personer i ditt nettverk.

Ukens råd: Prioriter alenetid.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du føler deg lettet nå, og klarer å slappe mye bedre av enn du gjorde i forrige uke da du ble tappet for energi. Nå har du mulighet til å komme til hektene. Det du blant annet kan gjøre er å omgi deg med gode venner og la deg underholde. Du har ikke selv overskudd til å bidra så mye på den fronten, noe det kan være god læring i. Nye tiltak ser dagens lys på arbeidsplassen.

Ukens råd: La deg underholde

LES OGSÅ: Gjør penger oss lykkelige? Dette mener ekspertene

Krepsen 22. juni–22. juli

Intuisjonen din fungerer bra nå – og spesielt i begynnelsen av uken kan du få noen tanker eller fornemmelser som inspirerer deg og som kanskje har noe spirituelt over seg. Hvis du har en kreativ åre, vil du føle behov for å skape noe i denne perioden. Aspektene for nettopp det kan nesten ikke bli bedre enn de er nå. I helgen vil det boble av nye ideer for din framtid.

Ukens råd: Få utløp for din kreativitet.​

Løven 23. juli–23. august

Har du planer om å gjøre inntrykk, eller gå foran som et godt eksempel, er det denne uken at du skal dra nytte av de gunstige aspektene som råder nå. Det er spesielt i løpet av tirsdag at du føler at goodwillen strømmer mot deg. Også fra et sted du ikke hadde forventet – nemlig din egen, nære familie. Lykke til!

Ukens råd: Utnytt de gunstige omstendighetene.

LES OGSÅ: Siste nytt på beautyfronten: Vaginamanikyr

Jomfruen 24. august–23. september

Du liker å bli sett på som en initiativtaker og igangsetter. Og det kan du definitivt bli denne uken, for nå har du tid til det. Så hvis du har noen prosjekter du gjerne vil sette ut i livet, er det gunstig å gjøre det nå, for nå trenger du ikke ta deg av noen andre eller forholde deg personlig til spesielle ting. Energien din er høy, og du trives best i en gruppe med likesinnede.

Ukens råd: Realiser dine prosjekter.

Vekten 24. september–23. oktober

Du er på fremmed grunn i øyeblikket og kan ikke gjøre og bestemme slik du helst vil. Du må, mot din vilje, innordne deg andres dagsorden, og det trives du dårlig med. Men du innser likevel i de første dagene av uken at den beste strategien er å innrette seg. Du er spesielt opptatt av alt som gjør godt for helsen din – og det gjelder spesielt lørdag.

Ukens råd: La andre styre.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har fortsatt masse energi som du helst bruker på områder der du får mest mulig igjen for innsatsen. Inntektene er over all forventning nå, og i neste uke kan du derfor finne ut hva du ønsker å bruke pengene til. I løpet av helgen fornemmer du at humøret og energien din endrer seg. Alt foregår å i et lavere gir.

Ukens råd: La fornuften råde.

LES OGSÅ: Dette er den vanligste grunnen til snorking

Skytten 23. november–21. desember

Du er langt mer ettertenksom enn du pleier å være, noe som i denne perioden bare er en bonus. I ukens første dager vil du merke at ting lykkes lettere enn vanlig for deg. Og du er spesielt populær i familien. Livsgleden din bobler, og selv om du for øyeblikket ser med alvorlige øyne på det som foregår rundt deg, kan ikke det ødelegge humøret ditt.

Ukens råd: Nyt ditt gode humør.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det kan kanskje være vanskelig å gjennomskue, men i virkeligheten er det opp til deg om ting skal skje raskt eller langsomt. Akkurat nå er det nettopp du som stikker noen kjepper i hjulene som hindrer at enkelte prosesser går igjennom. Du innser dette i ukens første dager, og når du får den erkjennelsen, er det bare å få løst ting så raskt som mulig.

Ukens råd: Løs opp flokene.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er ikke sikkert at du viser dette særlig tydelig, men i virkeligheten bryr du deg ikke noe om den tonen eller kommunikasjonen som råder i første halvdel av uken. Men du klarer neppe å skjule hvor lite tilfreds du er, og derfor må du bare tolerere at det finnes andre som ikke er enige med dine synspunkter. Et økonomisk anliggende blir avklart i helgen.

Ukens råd: Kontroller misnøyen din.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du er mer fintfølende i denne perioden. Utnytt derfor dagene til å få noen av dine drømmer til å gå i oppfyllelse. Eller la deg flyte med strømmen en stund, for å se hvor det kan føre deg. Din spirituelle nysgjerrighet er vekket, og det kan være betydningsfullt, siden du har en sterk fornemmelse av at det kan være mer mellom himmel og jord.

Ukens råd: Oppfyll dine drømmer.

LES OGSÅ: Leie eller eie bolig – hva er best når prisene synker?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer