Horoskop 2018:

Tyren får en a-ha-opplevelse midt i uken, mens skytten får svar på sine økonomiske spørsmål

Ukens horoskop gjelder for perioden 19. - 25. januar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 19. - 25. januar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 19. - 25. januar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Nye oppgaver kan skues i horisonten, og du forbereder deg til å gå i gang. Men innen da vil en konkret ting i forbindelse med jobben kreve all oppmerksomhet midt i uken. Kanskje får du et gjennombrudd i en sak som du påbegynte for lenge siden. Mot slutten av uken får du gjort unna ukens arbeidsoppgaver, og tar helg med god samvittighet.

Ukens råd: Nyt helgen.

Tyren 21. april–21. mai

Din oppmerksomhet er først og fremst rettet mot jobb nå, og nye ideer står i kø for å bli omsatt i handling. En spesiell a-ha-opplevelse midt i uken vil gi deg noe å tenke over. Sannheten kommer for en dag, og eventuelle juridiske saker – kanskje fra fortiden – kommer i sentrum. Ditt forhold til lov og rett vil endre seg.

Ukens råd: Tenk deg godt om.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Dette blir en uke med allsidige opplevelser. Spesielt onsdag blir du konfrontert med en person eller sak som krever at du forteller sannheten. Men du vil også få gode opplevelser – spesielt sammen med den som står ditt hjerte nærmest. Dere kan få en fantastisk dag sammen. Sist i uken har du behov for å være alene.

Ukens råd: Vær ærlig mot deg selv og andre.

LES OGSÅ: Disse 10 slankemytene må du slutte å tro på

Krepsen 22. juni–22. juli

Du har noen helt spesielle tanker og ideer for tiden, som kanskje ikke passer helt inn akkurat nå. Vent derfor med å gå ut med noe til du er mer sikker på om de kan omsettes til handling. Oppmerksomheten din vendes mot partneren din eller en annen som du samarbeider med. Vedkommende ønsker fakta. Selv om det ikke direkte har med deg å gjøre, må du ta deg av det.

Ukens råd: Vent før du uttaler deg.

Løven 23. juli–23. august

Alt som har med samarbeid å gjøre, står i sentrum nå. Det er spesielt en person som du har et godt øye til, men du lykkes ikke i å få den kontakten du ønsker. Til gjengjeld er det noe som minner om et gjennombrudd eller en oppklaring i ting som har med hverdagen å gjøre. Det kan for eksempel dreie seg om at du kvitter deg med en helsemessig skavank.

Ukens råd: Vær samarbeidsvillig.

LES OGSÅ: Her er alle sangene fra «Fifty Shades Freed» (nummer 20 overrasket oss skikkelig)

Jomfruen 24. august–23. september

Hvis det er noe du går og grubler over, har lyst til eller fortrenger, så er sjansen god for å få det fram i lyset, få det omsatt til handling eller bli kvitt eventuelle dårlige minner nå. Du har mange muligheter for å starte et nytt kapittel. Uken er dessuten velegnet til å ha en kjærestedag, der dere dyrker felles interesser. Avtaler blir avlyst sist i uken.

Ukens råd: Gi kjæresten oppmerksomhet.

Vekten 24. september–23. oktober

Klok av tidligere erfaringer velger du å holde dine tanker for deg selv og gjøre enkelte «eksperimenter» alene og uten innblanding fra dine nærmeste. Det gjør deg godt – spesielt hvis du kan unngå å få dårlig samvittighet over alenetiden. Ting som har med familien og hjemmet å gjøre, er i sentrum midt i uken, da et problem blir løst.

Ukens råd: Dyrk tid alene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Utnytt denne ukens ro til å få avsluttet diverse oppgaver eller prosjekter som du har hatt gående siden desember. Du lykkes godt med det du foretar deg, og du kan tilfreds avslutte diverse oppgaver. Du fornemmer et markant energiskifte i løpet av helgen. Du får langt mer overskudd som skal brukes – kanskje ikke på deg selv, men der det er behov.

Ukens råd: Få utløp for din energi.

LES OGSÅ: Sannheten om det å spise sent på kvelden (legger du på deg?)

Skytten 23. november–21. desember

Det er de færreste som klarer å fange din oppmerksomhet for tiden, siden du har det best i ditt eget selskap eller er avsondret fra et pulserende liv. Men det er én som får deg i tale denne uken, og det ender med å bli et svært vellykket møte for dere begge. Du har noen økonomiske spørsmål som blir avklart denne uken.

Ukens råd: Vær åpen for nye mennesker.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du står sterkt for tiden, og det bemerkes av mennesker som kontakter deg for å få din oppmerksomhet, dine råd eller oppbakking. Hvis du ønsker, og det føles relevant, kan du utgjøre en forskjell denne uken og vise sider ved deg selv som sjelden får utløp. Dine handlinger og ord verdsettes. Du har betydningsfulle personer i ditt nettverk som markerer seg i løpet av uken.

Ukens råd: Vis dine skjulte sider.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du finner for tiden styrke og ro ved å samle tankene og ved i det hele tatt å foreta en indre timeout. Det kan du for eksempel oppnå ved hjelp av yoga eller meditasjon. Du bør prioritere alt som kan gi deg trygghet på det indre plan. I den forbindelse kan det i løpet av uken også komme et gjennombrudd når det gjelder innsikter og forståelse for din nåværende situasjon.

Ukens råd: Mediter.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du søker etter mening og sammenheng i tilværelsen, og det kan du finne i mange ismer, religioner og forskjellige trossamfunn. Du gjør en del research på området. Det åpner seg en mulighet for en spennende samtale i løpet av uken. Vedkommende går i dybden og har et nøkternt og rasjonelt forhold til livet. Det inspirerer deg, og humøret stiger.

Ukens råd: Vær åpen for andres tanker.

LES OGSÅ: Ekspert oppfordrer folk til å droppe den positive tankegangen i 2018

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer