Horoskop 2018:

Tyren har en overraskende hendelse i vente, mens tvillingene vil oppleve en del misforståelser

Horoskopet gjelder for uke 37.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 37. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 37. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det er på tide å komme seg videre, noe du for lengst har innsett. Men det er først nå du erkjenner alvoret. Uken er velegnet til å gjenoppta prosjekter fra i sommer som du ikke fikk gjort ferdig. Du vil nå være rask både i hodet og i handling, så den som skal holde tritt med deg må stå tidlig opp. Økonomiske spørsmål tar oppmerksomheten torsdag.

Ukens råd: Full fart framover.

Tyren 21. april–21. mai

En overraskende hendelse, som har med samarbeid å gjøre, i begynnelsen av uken kan ta piffen fra deg en stund. Men deretter må du finne deg selv og din rolle i samspillet. Du synes ikke at du blir helt respektert. Heldigvis dukker det opp en hjelpende hånd torsdag, og det bidrar til at du igjen får overblikk over situasjonen.

Ukens råd: Fokuser på arbeidsoppgavene.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du opplever en del misforståelser nå, og derfor er det smart å dobbeltsjekke alle opplysninger. Det gjelder spesielt når det kommer til jobb eller andre ting du er ansvarlig for. Du lar deg lett distrahere, noe som kan føre til at feil personer mottar informasjon de ikke skulle hatt. Helgen vil bringe deg hygge, klarhet og styrke.

Ukens råd: Hold tunga rett i munnen.

Jomfruen 24. august–23. september

Det handler nå om å forstå den informasjonen som utveksles. Misforståelser vokser og gror nå, og det kan det komme riktig så mange forviklinger ut av. Forbered deg på å spørre en ekstra gang hvis du ikke helt hører eller skjønner hva som blir sagt. I helgen er det igjen klar tale mellom deg og andre.

Ukens råd: Spør en ekstra gang.

LES OGSÅ: Bør du egentlig trene når du er støl?

Krepsen 22. juni–22. juli

Dagene er perfekte til å skrive eller meddele noe om det som du er opptatt av. Dette vil bli en god uke der kommunikasjonen flyter fritt og hvor du også får sagt din mening – noe kanskje ikke alle vil like. Men du gjør det i beste mening eller fordi du ikke kan holde det tilbake. Det er også en god uke for kreativt arbeid og inspirasjon.

Ukens råd: Si det som det er.

Løven 23. juli–23. august

Du har både overskudd og krefter til å gjøre en ekstra innsats i forhold til boligen eller familien din. En betydningsfull person i slekten åpner opp om sine tanker og følelser, og det gjelder å lytte, for det skjer ikke så ofte. Din forståelse og ditt nærvær blir belønnet, og dere finer en god måte å forholde dere til fortidens hendelser på.

Ukens råd: Vær en god lytter.

Vekten 24. september–23. oktober

«Hva er dine, og hva er mine penger?» Akkurat det later til å være spørsmålet ved starten av uken. Du må være forberedt på overraskelser i den forbindelse, og deretter prøve å løse opp i flokene. Det er kanskje ikke så lett som det ser ut til, men du må bare være tålmodig. Heldigvis får du hjelp og støtte fra en person i familien.

Ukens råd: Pust med magen. Vær tålmodig.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Nå står du litt i den samme situasjonen som i vår- og sommermånedene. Men til forskjell fra da, så har du nå kommet mye lengre og har fått mer overblikk over situasjonen. Du har fått flere opplysninger og mer informasjon. Det bidrar til at du lettere kan få gjort noen oppgaver helt ferdig. Alt peker i riktig retning nå.

Ukens råd: Du har flyt, nyt det.

LES OGSÅ: Er det greit at kjæresten har gamle bilder av eksen på Facebook?

Skytten 23. november–21. desember

Lykken smiler til deg allerede fra ukens første dager. Du vil lykkes over all forventning med arbeidsoppgavene, og økonomiske forhold vil falle ut til din fordel nesten uten at du trenger å gjøre noe selv. At du samtidig holder deg litt i bakgrunnen vil bare være en fordel og gi deg tid til å se rasjonelt på ting i etterkant.

Ukens råd: Smil til verden.

Steinbukken 22. desember–20. januar

En lettere bekymret person vil kontakte deg i løpet av uken, og spørsmålet er om det er noe du må ta hånd om. Det er en bekjent i ditt nettverk som har kommet i en vanskelig situasjon og som har behov for din hjelp siden vedkommende ikke klarer å håndtere det selv. På grunn av at dere har et fagfellesskap fører du deg forpliktet til å bidra.

Ukens råd: Still opp for dem som trenger deg.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har mest lyst til å kjøre et sololøp med enkelte oppgaver, men midt i uken melder det seg en person som gjerne vil være med eller delta. Aspektene tatt i betraktning så vil det være en god investering å ta imot tilbudet og den interessen som følger i kjølvannet. Kjemien er god, og et godt arbeidsforhold vil oppstå av samarbeidet.

Ukens råd: Slipp andre inn.

Fiskene 19. februar-20. mars

Denne uken ligger alt til rette for godt samarbeid. Og i den forbindelse kan du ikke få bedre betingelser eller makkere enn du får nå. Spesielt tirsdag og søndag er det gode vilkår for samarbeid med personer som er villige til å gå med på dine premisser. Din styrke ligger for øyeblikket i dypt-pløyende research og analyse.

Ukens råd: Sats på samarbeid.

LES OGSÅ: Derfor er det tabu å innrømme at man har lite penger

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer