Horoskop 2017:

Tyren kan glede seg til helgen, mens væren bør passe på ryktet sitt

Ukens horoskop gjelder for perioden 17. - 23. november.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 17. - 23. november. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 17. - 23. november. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du merker tydelig at du er under press, og det gjelder spesielt i forbindelse med jobben. Men heldigvis får du hjelp – og det fra uventet hold. En person du kjenner, og som har kontakter – kanskje både i utlandet og blant folk med makt – melder seg på banen og kan hjelpe deg. Ditt rykte står på spill. Har du noe å skjule?

Ukens råd: Pass på ryktet ditt.

Tyren 21. april–21. mai

Et høyst spesielt møte finner sted denne uken. Du er tilfreds, spesielt fordi du merker at du får støtte fra en person som har autoritet og som folk lytter til. For øvrig må du ta til takke med å spille andrefiolin og innordne deg etter andre nå. Venner vil være til både hjelp og nytte i helgen, og de bidrar til å oppfylle noen av dine ønsker.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er begeistret for en person som kommer deg i møte fredag, et menneske som på alle måter synes å matche deg og dine ønsker. Det gjelder spesielt hvis det er kjærlighet i luften – om du skal på date eller møte en potensiell partner på annen måte. Den aktuelle personen virker svært sympatisk, og tiden vil vise om førsteinntrykket vil vare.

Ukens råd: Dyrk romantikken.

LES OGSÅ: Bør du droppe diettene for godt?

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er nærværende og til stede nå. Men du gjør lurt i kun å uttale eller involvere deg når du blir bedt om det. Hvis du blander deg i tide og utide, kan det bli en dårlig opplevelse for begge parter. Hold dine intuisjoner og fornemmelser for deg selv. Har du barn, kan du være sikker på at du får høre sannheten fra dem.

Ukens råd: Hold meningene for deg selv.

Løven 23. juli–23. august

Har du planer om å gå på date, eller gjøre andre romantiske framstøt, er det gode sjanser for at du kan lykkes på den fronten torsdag og fredag. Forholdene på hjemmebane står også i fokus denne uken. Gode opplevelser med familiemedlemmer vil prege humøret, og gamle sår kan heles. En ny investering hjemme er i fokus.

Ukens råd: La romantikken blomstre fredag.

Jomfruen 24. august–23. september

Mye går din vei denne uken, og du får ting gjort – spesielt ting som har med hjemmet å gjøre. Har du oppussingsprosjekter på gang, er dette en fin tid for det. Du føler også at du har mer overskudd og krefter enn du trodde du skulle ha. Det er en fin tid til å invitere til sosiale sammenkomster, siden du har overskuddet til det nå.

Ukens råd: Vær sosial.

Vekten 24. september–23. oktober

Økonomien din står i fokus nå. Skjulte eller ukjente pengebeløp kan dukke opp – helt ut av det blå – hvis du er oppmerksom. Kanskje kommer du også til å bruker mer penger enn du hadde beregnet. Opprinnelig hadde du tenkt at du kunne klare deg med å gjenbruke noe du allerede har. Du har mange gode drømmer nå.

Ukens råd: Pass på pengene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du føler deg ikke helt fri til å gjøre som du pleier. Du blir nødt til å se stemningen an før du uttaler deg. Ellers innbyr uken til å ta en pause for å reflektere og skue innover – kanskje også i form av meditasjon eller dagdrømmer. Bærer du på ideer som du gjerne vil realisere, er dette en fin tid for det – spesielt torsdag og fredag.

Ukens råd: Ta pauser og mediter

LES OGSÅ: 3 måter alle bør spare på

Skytten 23. november–21. desember

Denne uken vil du bli oppsøkt av en person som har behov for din veiledning eller støtte. Dette smigrer deg, og derfor vil du også hjelpe vedkommende å finne sin vei. Men du trenger også tid for deg selv, for du har noen nye prosjekter du gjerne skulle ha fått fart på. Heldigvis får du anledning til å gjøre noe med det i helgen.

Ukens råd: Søk alenetid.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du får stadig ideer, utfordringen er å holde styr på dem. Mange av prosjektene du har gående, har med familie eller hjem å gjøre, og mange synes du er ganske utradisjonell og uforutsigbar på disse områdene. Men familien trives med de nye og uvante rammene. Selv har du fortsatt behov for indre ro, og trives best i ditt eget selskap.

Ukens råd: Sett av tid til å være alene.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har det fint for tiden, og du nyter denne perioden sammen med mennesker som deler dine interesser. Du har fart i idéproduksjonen, noe som kommer mange til gode. Men det er samtidig viktig at du er tydelig i dine meldinger, for det kan lett oppstå misforståelser blant ditt ellers så gode nettverk. Noe nytt skjer på jobben.

Ukens råd: Kommuniser tydelig.

Fiskene 19. februar–20. mars

Denne uken blir du oppsøkt av et menneske som har behov for din oppmerksomhet – og kanskje er på utkikk etter en «forsvarer». Denne personen har ikke selv så stor gjennomslagskraft og klarer ikke brasene selv. Du føler deg kallet, og tar tak i det som trenger å ordnes opp i. Du er svært hjelpsom – og drevet av nestekjærlighet.

Ukens råd: Vær et godt medmenneske.

LES OGSÅ: Tipsene som hjelper deg å løse opp familieflokene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer