Horoskop:

Tyren må få seg nok søvn, mens vekten bør prioritere kjærligheten

Horoskopet gjelder for uke 41.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 41. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 41. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Oppmerksomheten vil denne uken være rettet mot en kollega, venn eller kjæreste. Det er ikke så lett å komme til enighet nå, siden dere tenker veldig forskjellig om en konkret sak. Du er kjapp i tankene, og derfor kan det være vanskelig for andre å følge deg i teorien. Du ser ikke mørkt på det hvis prosjektet ditt mislykkes.

Ukens råd: Kommuniser tydelig.

Tyren 21. april–21. mai

Hvis du blir sint, så er det ikke sikkert at du viser det. Men kanskje er det likevel en god idé å si ifra, slik at du ikke trekker det korteste strået. Du har for tiden en tendens til å gi opp for lett, noe som vanligvis ikke er din stil. Men denne uken føler du deg kanskje svekket, og det er derfor viktig å ta hensyn til deg selv. Din fysiske form svinger nå.

Ukens råd: Sørg for å få nok søvn.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Situasjonen du opplever onsdag er ganske ny for deg, og derfor er det også mulig at ting tar en helt annen retning enn forventet. Det beste du kan gjøre er å følge de endringene som byr seg, for de vil vise seg å være til din fordel. Mot slutten av uken får du kontroll på alle de løse trådene og får innfridd de kravene som stilles til deg.

Ukens råd: Følg strømmen.

Jomfruen 24. august–23. september

Ukens første to dager blir litt rolige. Og det passer bra å avslutte diverse oppgaver nå. I løpet av onsdag fornemmer du et skifte. Og ikke nok med det, en overraskelse dukker opp. Når du har fått summet deg litt, så kan du med fordel få strukturert ting i løpet av fredag. Og det er godt for deg, for du kan kjenne at det gir deg mer ro.

Ukens råd: Rydd pulten din.

LES OGSÅ: Søstrene Annikken (29) og Andrea (26) fikk privat melding fra supermodell Miranda Kerr i innboksen!

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er ekstra oppmerksomhet rettet mot familien eller hjemmet denne uken. Det kan være både bra og dårlig. På den ene siden så kan en spesiell stemning bringe fram minner som berører deg, og på den andre siden er det også bra at det blir kastet lys over relasjoner som ikke fungerer så bra. Du ofrer deg – som vanlig – for familien.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Løven 23. juli–23. august

Du er innstilt på å være så diplomatisk som mulig selv om du føler et visst press. Det handler med stor sannsynlighet om et samarbeid der du fort kan bli i tvil om det er bra for deg. Hvis du konsentrerer deg om å holde en god tone og en god dialog gående, så vil du få mer godvilje blant de andre.

Ukens råd: Vær oppmerksom på andre.

Vekten 24. september–23. oktober

Når det kommer til kjærligheten, så er du mer sårbar enn du pleier å være. Du synes ikke at du og den utkårede er helt på bølgelengde, for du sliter med å følge kjærestens tankerekker. Ikke la deg slå ut, men prøv heller å satse litt mer, og la kjæresten komme deg nær. En god opplevelse er i vente.

Ukens råd: Prioriter kjærligheten.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har fortsatt mye oppmerksomhet rettet mot familie og hjem. Denne uken kan det dukke opp noen nye muligheter i forbindelse med et prosjekt i hjemmet. Det kan også handle om at du ikke kommer overens med din kjæreste. Det kan derfor være en idé å vente med å ta større beslutninger i forhold til boligen.

Ukens råd: Hold hodet kaldt.

LES OGSÅ: Gjør et motekupp! Her er 105 kjøp til under 500 kroner

Skytten 23. november–21. desember

Du merker tydelig at tiden nå er inne for at noe nytt eller noe annet skal skje. Hva det dreier seg om, får du snart nyss om. Men inntil da, er det en god idé å begynne å gjøre plass til nye prosjekter og å avslutte dem du har jobbet med i det siste. Venner eller kolleger kommer med nyheter i løpet av tirsdag.

Ukens råd: Sjekk saldoen din.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Gode opplevelser venter deg denne uken. Det gjelder spesielt i forhold til vennskap og tette relasjoner. Du kan regne med solid oppbakking, og du vil lett finne mennesker som støtter dine prosjekter. Det er spesielt i løpet av fredag at du kan forvente venners hjelp. I forbindelse med jobb vil nye tiltak dukke opp i starten av uken.

Ukens råd: Vær åpen for forandringer.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det som interesserer deg mest denne uken er det som har med jobben din å gjøre. Endelig er det en person som du samarbeider godt med og som kan mye. Det er spesielt på slutten av uken at du merker den gode kjemien mellom dere. Og det som gleder deg aller mest, er at det kommer synlige resultater ut av anstrengelsene.

Ukens råd: Gled deg over medgangen.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det har vært en forrykende god periode, og du fornemmer nå at det er på tide å komme seg videre med de tingene som du har beskjeftiget deg med i det siste. Bruk gjerne tiden nå og i de kommende ukene på å samle alle trådene og få avsluttet det store arbeidet som du har lagt ned. Kanskje er det mulighet for en reise neste uke.

Ukens råd: Fullfør oppgaver.

LES OGSÅ: Superstjernen avslører hva hun aldri ville hatt på seg: - Det hadde vært ydmykende

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer