Horoskop:

Tyren må lytte til kritikken hun får, mens vannmannen kan ha godt av litt egentid

Horoskopet gjelder for uke 12.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 12. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 12. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Selv om du griper tingene praktisk an, så er det også en god idé å lytte til din intuisjon. Og det gjelder særlig denne uken, for nå er din indre stemme markant til stede. Midt i uken blir det fokus på samarbeid og det nære parforholdet, og det kan bli en utfordring å skille følelsene fra det forretningsmessige. Ukens råd: Følg magefølelsen.

Tyren 21. april–21. mai

Det kan være stor forskjell på hva du sier og hva du gjør, noe som blir spesielt tydelig i løpet av torsdag. Det du vanligvis gjør ser ikke ut til å fungere nå. Det kan være en god idé å lytte til den kritikken du møter og justere deg etter dette. Er du i gang med å gjøre PR for deg selv eller din virksomhet, så passer denne uken fint til det. Ukens råd: Lytt til kritikken du møter.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Hvis du har mulighet til det, så er dette en fin uke for å gjøre research, blant annet på det som du er opptatt av eller jobber med til daglig. Du kan nå få tid til ettertanke og sjanse til å dykke dypere ned i ting. Og ukens andre aspekter legger til rette for at du kan strukturere stoffet ditt på en kreativ måte. Helgen innbyr til fordypelse. Ukens råd: Dyrk interessene dine i helgen.

Krepsen 22. juni–22. juli

Du vil merke energiskiftet som finner sted mellom onsdag og torsdag. Du vil føle deg langt mer energisk mot slutten av uken, og du vil med stor sannsynlighet bruke mye av tiden din på jobb eller til å føre planer ut i livet. Dessuten vil det komme ekstra oppmerksomhet på familien eller boligen. Kanskje er det tid for våropprydding? Ukens råd: Gå igjennom dine eiendeler.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du ikke har hatt ferie på lenge, vil det passe fint å ta det denne uken. Men noe annet kan selvfølgelig også gjøre en forskjell. Lysten din til å reise eller til å utvide din horisont er stor for tiden, og det kan som kjent føre deg mange steder hen. Derfor er det naturlig å dra et sted der både kropp og sinn kan bli beriket. Det er stort sett fritt valg. Ukens råd: Søk ro for kropp og sinn.

Jomfruen 24. august–23. september

Alt som har med samarbeid og partnerskap å gjøre står i sentrum. Og i den forbindelse er det viktig at du er tydelig i dine meldinger til andre. For misforståelser kan oppstå fra det ene sekundet til det andre. Ting som har med rettslige saker å gjøre er sentrale nå, og du har gode sjanser for å vinne de kampene du eventuelt kjemper. Ukens råd: Vær tydelig i din kommunikasjon.

Vekten 24. september–23. oktober

Noen ganger er det vanskelig å få tanker og handling til å gå opp i en høyere enhet, og nettopp denne uken kan dette være en utfordring for deg. Torsdagens hendelser vil antakelig bidra til at du inngår diverse kompromisser, og det er klokt, for du vil nå møte noen med svært prinsippfaste holdninger, personer som ikke vil la seg rokke. Ukens råd: Vær imøtekommende.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har nå gode muligheter for å få andre til å ta del i dine prosjekter. Og du får også god sparring hvis du velger å innlemme en bestemt person i dine planer. Det er sannsynligvis en du kjenner fra tidligere som nå kommer deg til hjelp. Midt i uken kan du oppleve kontroverser med den utkårede, men du står fast og viker ikke en tomme. Ukens råd: Ikke vær redd for å kompromisse.

Skytten 23. november–21. desember

Du kan forvente deg en svært behagelig uke, spesielt når det handler om samvær med andre. Du vil garantert føle at det er en viss felles «bølgelengde», noe som er viktig for deg. Kulturelle opplevelser løfter humøret ditt. Derfor er det bra å sørge for at du får de riktige impulsene i løpet av uken. En av dine venner vil gjerne ta følge med deg. Ukens råd: Nyt andres selskap.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er ikke spesielt vant til å lytte til dine fornemmelser og din intuisjon, men akkurat denne uken vil det være en stor fordel for deg hvis du lytter til magefølelsen. Det er i tillegg gode kår for å formulere dine tanker – kanskje i form av noe du skriver. Midt i uken kommer jobb i fokus, og det gjelder å finne den rette balansen i arbeidsoppgavene. Ukens råd: Følg intuisjonen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Er du åpen for inspirasjon, så er den nå tilgjengelig i stort monn. Det gjelder å gjøre plass til at du kan finne deg et sted der du uforstyrret kan være deg selv og beskjeftige deg med det som interesserer deg. Ved å fordype deg i den informasjonen som er tilgjengelig, vil det være stor sannsynlighet for at du kan komme langt. Ukens råd: Rydd plass for egentid.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det kan være vanskelig for andre å følge deg i dine tanker og handlinger denne uken, for du er nå langt frampå skiene og kanskje litt forut for din tid. Derfor må du gi deg ekstra mye tid til å forklare hvordan du ser tingene i et større perspektiv. Og på den måten kan du få de personene som skal hjelpe deg med på dine ideer. Ukens råd: Kommuniser tydelig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer