Horoskop 2018:

Tyren må være åpen for andres meninger, mens væren kan ha godt av å se seg selv utenfra

Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. juni.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. juni. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. juni. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du har mange ideer – spesielt på dine venners og andres vegne. Men hvis du selv har noen tanker som du tumler med og spørsmål som du søker svar på, er det denne uken at du kan få et nytt perspektiv på disse utfordringene. Siden humøret ikke er helt på topp, kan noen av dine nærmeste synes at du er gretten. Vær oppmerksom på det.

Ukens råd: Se deg selv utenfra.

Tyren 21. april–21. mai

Du er ikke objektiv for tiden, og det kan utfordre deg midt i uken når du konfronteres med meninger eller holdninger som virker provoserende på deg. Det krever mye romslighet fra din side å akseptere det du hører. Men hvis du griper det konstruktivt an, så kan det resultere i at du kommer til nye erkjennelser.

Ukens råd: Vær åpen for andres meninger.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har mer enn nok å gjøre, og ting hoper seg lett opp – spesielt onsdag. En ting er at du har det travelt, en annen er at du har vanskelig for å finne ut av hva som er «opp og ned» i en konkret sak. Det beste du kan foreta deg er å gjøre ekstra research og sjekke alt en gang til for å være sikker på at du har skjønt det.

Ukens råd: Sjekk ting en ekstra gang.

LES OGSÅ: Kronprinsesse Mary hylles - og kritiseres - for sin svært personlige fødselsdagstale til ektemannen

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er mange tanker som presser seg på, og det kan være nødvendig for deg å bruke litt tid på deg selv, slik at du får mer ro i hodet. Hvis det er slik at du får mange ideer, er det viktig at du skriver dem ned, for deretter å finne ut om de kan realiseres. Du kan nemlig risikere å få eller sitte på informasjon som ikke er pålitelig.

Ukens råd: Skriv ned ideene dine.

Løven 23. juli–23. august

Et spesielt samarbeidsforhold står i sentrum, og du klarer ikke å bestemme om det bør fortsette slik det er eller ikke. Det er derfor viktig at du finner ut av hvor mye eller hvor lite arbeid dere skal gjøre sammen i framtiden. Vent eventuelt til neste uke med å ta en endelig avgjørelse, for beslutningsgrunnlaget du har nå er ikke grundig nok.

Ukens råd: Vær sikker før du bestemmer deg.

Jomfruen 24. august–23. september

De utfordringene som du eventuelt har denne uken er i forbindelse med jobb, og de handler om samarbeid. Det er en god idé om alle kan snakke åpent om tingene, slik at det ikke er noe som blir fortiet eller misforstått eller som er på kant med sannheten. Du har selv vanskelig for å gjennomskue det, og må sette din lit til intuisjonen.

Ukens råd: Stol på magefølelsen.

Vekten 24. september–23. oktober

Det er hektisk der du befinner deg. Og er du på arbeidsmarkedet, så vil det være der du bruker alle dine krefter. Men det er ting som har med hjemmet eller familien å gjøre som vil kreve din oppmerksomhet. Det blir vanskelig å skulle fordele oppmerksomheten mellom jobben og hjemmet og familien. Du opplever ofte at det er enten eller.

Ukens råd: Finn tid til å puste ut.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du ønsker å modernisere eller endre noe i hjemmet. Derfor bruker du nå tid på å få det som du ønsker deg. Du er spesielt tiltrukket av ting som er moderne eller kunstneriske. Elektriske installasjoner skal enten kontrolleres eller monteres. Oppgaver på jobben kaller på deg, men du vil helst fortsette med dine hjemmeprosjekter.

Ukens råd: Kom deg ut av boblen din.

LES OGSÅ: Her er sommerens kuleste t-skjorter

Skytten 23. november–21. desember

Du liker å fordype deg i ting for tiden, og det krever mer ro og stillhet enn du er vant til. Og i denne perioden har du de best tenkelige forutsetninger for å være i gunstige omgivelser som kan gi den freden som er nødvendig. Kanskje tar du også et yoga- eller meditasjonsopphold langt unna hverdagens bråk og larm.

Ukens råd: Ikke vær redd for å isolere deg.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er fokus på helsen din. Hvis du føler deg overanstrengt, er det god grunn til det. Du har nemlig temmelig mange baller i luften i hverdagen, og i noen av prosjektene har du ikke helt kontroll på i hvilken retning du skal gå. Det beste du kan gjøre er å ta en oppgave av gangen, gjøre den ferdig og så ta hull på den neste.

Ukens råd: Gjør en ting om gangen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Humøret ditt har en tendens til å svinge markant opp og ned. Sånn sett vil onsdag og søndag være skikkelig gode dager der du føler en fred i sinnet og har det godt med deg selv. Fredag er du litt bekymret. Et tema som har med dine barn å gjøre er oppe til diskusjon. Noe må endres, uansett om det føles riktig eller feil.

Ukens råd: Nyt onsdagen.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du har fortsatt medvind – og nyter det. Men samtidig må du bruke tid og krefter på ting som har med familien eller hjemmet å gjøre. I den forbindelse er det viktig at du ser realistisk på ting og sørger for å dobbeltsjekke alle opplysninger som du skal bruke. For du kan være uheldig å inngå avtaler der det som ble lovet ikke holder stikk.

Ukens råd: Dobbeltsjekk all informasjon.

LES OGSÅ: - Du skal puste, du skal pese, du skal banne og du skal svette. Ingen av de på elsykkel gjør det!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer