Horoskop 2017:

Tyren vil få et ønske oppfylt, mens krepsen må kvitte seg med gammel skyldfølelse

Horoskopet gjelder for uke 51.

HOROSKOP 2017: Horoskopet gjelder for uke 51. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Horoskopet gjelder for uke 51. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du holder en lav profil for øyeblikket, og det er klokt av deg, for det er ikke så lett å få gehør for dine meninger og initiativ for tiden. Det lureste du kan gjøre, er å samarbeide og få de erfaringer du kan. Du kan av og til føle deg under press på jobb, men du er heldigvis blitt vant til å takle det. I løpet av helgen får du en hjelpende hånd.

Ukens råd: Vær samarbeidsvillig.

Tyren 21. april–21. mai

Du føler deg slett ikke på hjemmebane for tiden, og derfor har du en tendens til å følge med strømmen og innordne deg etter andres planer. Og allerede tidlig denne uken møter du en person som ønsker at du skal følge den kursen som hun eller han har stukket ut. Det er lurt å tenke seg om to ganger. I helgen får du et ønske oppfylt.

Ukens råd: Tenk deg godt om.

Tvillingene 22. mai–21. juni
Det er viktig at du setter deg ordentlig inn i ting midt i uken, for det er fare for at det kan bli misforståelser. Dette gjelder spesielt på jobben, der du skal finne en kurs eller retning på arbeidet ditt. Når du har fått mer klarhet, er du bedre i stand til å sette noen av dine ideer ut i livet. Og det gjør du med hjelp fra en av dine følgere i helgen.

Ukens råd: Orienter deg.

LES OGSÅ: Her er en gladnyhet til alle avokado-elskere

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er svært opptatt av fortiden nå, og det kan være på både godt og vondt. Men du fornemmer at det er en viss forløsning når det gjelder å erkjenne ting som har med noen av dine tidligere kjæresteforhold å gjøre. Det er mye som dukker fram fra glemselens mørke. I den sammenheng har du nå mulighet til å kvitte deg med gammel skyldfølelse.

Ukens råd: Slipp tak i fortiden.

Løven 23. juli–23. august

Det er sterke følelser som kommer til overflaten i denne perioden, og det krever mot å møte disse følelsene. Men det må du bare gjøre, skal du klare å komme deg videre emosjonelt sett. Det gir deg imidlertid en viss trøst å søke inn til kjernen av ting som har med din familiehistorie å gjøre. Humøret kan svinge nå.

Ukens råd: Konfronter dine følelser.

Jomfruen 24. august–23. september

Denne uken er det spesielt den nære familien eller relasjonen til kjæresten eller ektefellen som står i fokus. Kanskje reagerer du på noen spesielle hendelser eller en form for atferd. Det er imidlertid lurt av deg å avvente til du vet hva som egentlig foregår før du gjør eller sier noe. Du får støtte fra en annen person i familien.

Ukens råd: Vent og se.

Vekten 24. september–23. oktober

En person i din nærhet vil kreve din fulle og hele oppmerksomhet denne uken. Vedkommende forventer mye i en konkret sak. Dette skaper følelsesmessige bølger, og du kan få vansker med å undertrykke hva du mener. Men det endrer likevel ikke noe. Du innser raskt fordelen med å innordne deg og følge initiativet.

Ukens råd: La deg lede.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du føler behov for å forholde deg mer eller mindre passiv i en konkret sak. Du føler tydelig at du ikke kan gjøre noen forskjell uansett, og da er det bedre å spare på kre ene og heller bruke tid på deg selv. Det kan du blant annet gjøre ved å unne deg selv litt luksus. Meditasjon og spa står høyt i kurs hos deg nå.

Ukens råd: Mediter.

LES OGSÅ: Slik ser barnestjernene ut i dag

Skytten 23. november–21. desember

I begynnelsen av uken får du følge av en venn som trenger å muntres opp. Du prøver å gjøre nettopp det, men hvis du skal være helt ærlig, så er det ikke så mye du kan gjøre. Situasjonen ser ut til å være svært komplisert, og det er vanskelig å finne konstruktive og positive løsninger. Men en ting kan du gjøre: Gi inntrykk av at du har overblikk.

Ukens råd: Still opp som best du kan.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Hvis det byr seg en sjanse denne uken, så ta den! Kanskje er det et fantastisk tilbud som kun dukker opp en gang i livet. Mest sannsynlig er det noe som har med familien eller boligen å gjøre, så det er bare å slå til hvis det er relevant for deg. Det kan også handle om at du har behov for å gå dine egne veier, noe du bør gjøre.

Ukens råd: Gå dine egne veier.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Hvis du lenge har gått og ventet på at noe skal skje, endre seg, eller på annet vis bli annerledes, så er det muligheter for at det lar seg gjøre denne uken. Og det kommer bardust på deg at det er nå. Ja, nå! Du bør være omstillingsklar på en konstruktiv måte og se fordelen av å gjøre noe helt annet enn det du pleier.

Ukens råd: Vær omstillingsklar.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du kommer verken til å føle deg alene eller ensom denne uken. En person som du med stor sannsynlighet kjenner, kontakter deg, og sammen kan dere få noen unike opplevelser. Du blir tiltrukket av temaer som har med mystikk eller psykologi å gjøre, og det er meget sannsynlig at du kan gjøre noen oppdagelser som både er spesielle og dype.

Ukens råd: Vær åpen for mysterier.

LES OGSÅ: Ja, stress kan tukle skikkelig med huden din

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer