Uke 33

Ukens horoskop

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten.

HOROSKOP: Dette horoskopet gjelder for uke 33. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Dette horoskopet gjelder for uke 33. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du har nådd et punkt der du ikke kan utrette mer og er i venteposisjon. Du kan fordrive tiden med underholdende aktiviteter med eller uten barna. Du er fortsatt i en fase der ferie og nytelse spiller en rolle. Du liker å tilbringe tiden i gode venner lag – spesielt torsdag. På slutten av uka merker du klart "at det er tid for et sceneskifte.
Ukens råd: Vær sosial torsdag.

TYREN

21. april–21. mai

Det skjer mye på hjemmefronten, og du må finne deg i at det er andre som tar all oppmerksomheten. Du liker ikke å bli overskygget på denne måten, men det er ikke mye du kan gjøre med det. På slutten av uken står du igjen i sentrum av familien. Selv om det er ferietid, er fortsatt mye oppmerksomhet rettet mot jobben der ting blir tydeligere.
Ukens råd: La de andre også få skinne.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du trenger bare å finne bein å stå på før du tar en avgjørelse eller bestemmer deg for din videre vei framover. Du kan nå endre mening eller retning mange ganger, men i slutten av uken faller ting på plass, og du vet nå hvilken kurs eller strategi du må følge. Din energi er god, og du har mye humor å trekke på denne uken, noe som gjør alt mye enklere.
Ukens råd: Følg kursen du har staket ut.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Du har vansker med å holde deg i bakgrunnen av begivenhetene denne uken. Men du oppdager raskt at det faktisk kan være en fordel og at du lettere kan få viljen din igjennom på den måten. I løpet av uken kan du plutselig endre planer til stor frustrasjon for dem du jobber med. Din impulsivitet er uten tanke på konsekvenser.
Ukens råd: Hold deg i bakgrunnen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du har noen økonomiske hensyn å ta denne uken som handler om din egen økonomi, men også om andres. Men først og fremst bør du prioritere din egen økonomiske situasjon. Du kan ha kjøpt eller investert i prosjekter som ikke har resultert i noe som helst, eller hvor du har tapt de investerte midlene. Løpet er kjørt for denne gangen.
Ukens råd: Det nytter ikke å ergre seg.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er andre som får oppmerksomheten akkurat nå, og du har litt problemer med det, fordi du trives dårlig utenfor rampelyset – spesielt denne uken. Men for en kort periode må du la en annen få oppmerksomheten. Men du trenger ikke være bekymret, fordi du er helt klart stjernen og eneren når det kommer til dette.
Ukens råd: Overlat scenen til en annen.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Er du i en følelsesmessig skvis, så vil det være en utfordring å finne ut om du er forelsket eller om det bare er vennlige følelser som er på spill i forhold til en bestemt person. Egentlig er dere kolleger eller bare nære venner, men ting kan utvikle seg i løpet av uken, og derfor er du i tvil. Men det er trolig bare snakk om en ferieflørt.
Ukens råd: Sorter dine følelser.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du har gitt mye av deg selv til jobben i sommer, og nå kan du føle at tiden er inne for å ta ferie eller skru ned på arbeidspresset. Du har ikke spart deg selv, men har kastet deg ut i store utfordringer som du har løst til stor anerkjennelse og ros. Akkurat nå er du i en venteposisjon, og når uken er over, er du klar til å komme deg videre.
Ukens råd: Vær stolt over jobben du har gjort.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Dra nytte av den gode energien du har denne uken til å bygge opp et mentalt og fysisk overskudd, slik at du blir klar for den kommende sesongen. Du har noen utfordringer i hjemmet eller i forbindelse med boligen, og dem kan du snart ikke utsette lenger. Du kan med fordel starte allerede nå, for «problemene» forsvinner ikke av seg selv.
Ukens råd: Det er tid for handling.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du kan kanskje være litt følelsesmessig oppbrakt i ukens første dager, men det er ikke noe du lar andre merke. Du holder det for deg selv. Følelsene faller igjen på plass mot slutten av uken. Du har noen fornemmelser som du ikke vet om du kan stole på, og uansett er det lurt å finne ut om det ligger noe i dem før du går videre med et prosjekt.
Ukens råd: Gjør grundig research.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Du lar deg neppe påvirke følelsesmessig, men det betyr ikke at du ikke bryr deg. Du forholder deg bare mer mentalt til det som utspiller seg, og det kan hjelpe deg med å komme gjennom eventuelt vanskelige perioder. Det kan være en fordel å dyrke yoga eller noe annet som kan hjelpe deg med å få kontroll på ditt indre.
Ukens råd: Søk etter indre ro.

FISKENE

19. februar–20. mars

Du begynner så smått å innstille deg på den nye sesongen som står for døren, og denne uken må du konsentrere deg om å samle inn informasjon og opplysninger som du skal bringe videre i en konkret sak. Det kan handle om noe pedagogisk materiale eller juridiske dokumenter som du har samlet inn siden i fjor høst.
Ukens råd: Vær tålmodig, for ting tar tid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer