Horoskop

Væren anbefales å dra på tur, mens skytten bør prioritere kjærligheten

Horoskopet gjelder for uke 19.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 19. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 19. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Du har stor trang til å være fysisk aktiv denne uken. Og det er ingenting som hindrer deg fra å dra på små turer, besøke naboer, utforske dine omgivelser og å slå av en prat med dem du møter på din vei. Du har ikke ro og vil bare videre. Du kan uten problemer håndtere flere ting samtidig, så lenge du har kontroll over hvor du er på vei. Ukens råd: Dra på tur.

Tyren 21. april–21. mai

Hvis du har noen juridiske utfordringer, er det sannsynlig at de vil stå sentralt denne uken. Det er i den forbindelse lurt å spare på kruttet, for du vil ikke komme noen vei selv om du anker eller klager på andre måter. For tiden er det ikke noen punkter der dere kan møtes og bli enige. Bruk i stedet kreftene på deg selv. Ukens råd: Styrk kropp og sinn.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har vanligvis stor glede av å finne en indre ro. Det kan oppnås på mange måter, og kanskje er du typen som foretrekker yoga eller mindfulness. Men det kreves noe mer for å finne hvile i deg selv nå. Det må noe annet og mer virkningsfullt til. Det finner du i løpet av onsdag, og du blir svært overrasket over at det virker. Deretter faller roen over deg. Ukens råd: Prøv å finne ro i deg selv.

Krepsen 22. juni–22. juli

Dine drømmer og ønsker tar stor plass i første halvdel av uken. Det er også mye inspirasjon å hente hvis du er oppmerksom. Flere av dine venner eller kolleger kan være til stor nytte for deg. Mot slutten av uken er det gode muligheter for at du kan realisere noen av dine planer, særlig hvis du får strukturert dine mål og visjoner. Ukens råd: Strukturer målene dine.

Løven 23. juli–23. august

Uansett om du er på arbeidsmarkedet eller ikke, så ser du det som din oppgave å få produsert eller gjort noe som holder mål denne uken. Hvis du er kreativ, så har du de beste vilkår for å komme et skritt videre med dine ting. Er du også målbevisst, så kan du oppnå gode resultater senere i uken. Det er opp til deg hvor stor suksessen skal bli. Ukens råd: Følg ambisjonene dine.

Jomfruen 24. august–23. september

Du har en fast og målrettet strategi allerede fra begynnelsen av uken. Men du vil bli overrasket, fordi ting vil neppe utvikle seg slik du hadde tenkt deg. Derfor vil det være gunstig å være klar for å gå nye veier hvis avtaler eller planer avlyses eller endres. Du faller til ro igjen i helgen, og kanskje finner du noen reisemål du ønsker å oppsøke. Ukens råd: Bruk dine kreative evner.

Vekten 24. september–23. oktober

Oppmerksomheten er først og fremst rettet mot familien eller boligen. Du kan ikke forvente at du kan løse de uenighetene som eventuelt måtte oppstå. Det beste du kan gjøre, er å bruke tiden på noe annet. Du har for eksempel gode forutsetninger for å få sagt eller skrevet noe som du har tenkt på lenge, for du har mye på hjertet. Ukens råd: Skriv ned dine tanker.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det vil være gunstig om du klarer å holde orden på dine dokumenter nå. Det gjelder både på datamaskinen, men også de rent fysiske papirene. Og hvis du ikke klarer det selv, må du be om hjelp. Det finnes også programmer for datamaskinen som kan hjelpe deg med slikt. Nye relasjoner vil oppstå – og kanskje avsluttes likeså raskt som de starter. Ukens råd: Ha orden i papirene.

Skytten 23. november–21. desember

Nå kan romanser oppstå og nye forhold etableres. Er du singel og har lyst til å finne en kjæreste, så bør du være oppmerksom – og særlig innen torsdag. Dere vil ha et felles utgangspunkt og ha de samme interessene og målene for tilværelsen. Er du i et fast forhold, så kan du arrangere en kjærestedag i begynnelsen av uken. Ukens råd: Prioriter kjærligheten.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det kan være en del utilfredshet i familien. Det er særlig en person som føler seg oversett. Det kan du gjøre noe med i løpet av tirsdag, hvis du føler at det er på sin plass. Senere i uken bør du konsentrere deg om kjæresten din. Det er gode muligheter for at du kan få gode opplevelser sammen med den utvalgte. Ukens råd: Konsentrer deg om kjæresten.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Selv om du ikke har lyst, bør du besvare de henvendelsene du får i starten av uken. Det gjelder også selv om de ikke er behagelige. Du kan se fram til helgen, for da er det gode muligheter for å finne tonen igjen sammen med den utvalgte. Er du en singel vannmann, kan du med hell søke kontakt med andre, særlig lørdag. Ukens råd: Se fram til helgen.

Fiskene 19. februar-20. mars

Selv om ting ikke går så raskt som du kunne ønske deg, så har du svært gode sjanser og muligheter denne uken. Det kan dreie seg om de prosjekter som du har gående nå. Du kan være heldig å tjene mer enn du hadde forventet. Det kan også være at du får stor suksess med noe av det du har jobbet med i en lengre periode. Ukens råd: Se mulighetene, ikke hindringene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer