Horoskop uke 18

Væren bør endre strategien sin, mens tyren må la andre lede an

Horoskopet gjelder for uke 18.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 18. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 18. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Det er mye som må tas i betraktning før du finner løsninger. Det er særlig i midten og slutten av uken at du synes du får mye motstand på ideene og planene dine. For du føler at du må argumentere godt for dine holdninger og synspunkter. Det er ikke lett å navigere i følelsesmessig opprørte vann. Kanskje du bør angripe det annerledes. Ukens råd: Det er på tide å endre strategi.

Tyren 21. april–21. mai

Det er en svært energisk person i din nærhet som konstant setter nye aktiviteter i gang. Du har litt blandede følelser for dette, fordi det hindrer deg fra selv å komme til orde og bestemme kursen. Derfor holder du en lav profil og er fornøyd med at andre tar føringen. En sak som ligger ditt hjerte nær kommer i sentrum mot slutten av uken. Ukens råd: La andre lede an.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det venter en del utfordringer i løpet av uken. Du kan komme til å møte en del motstand, og det kan være vanskelig for deg å få gjennomslag. Du føler at du blir bremset og blokkert, kanskje av personer, lover eller regler. Men heldigvis får du hjelp av en samarbeidspartner eller kjæresten. Vedkommende sitter på nyttig kunnskap. Ukens råd: Ta imot hjelp.

Krepsen 22. juni–22. juli

Du kan være heldig og få hjelp fra dine venner eller ditt faglige nettverk når du skal presentere noen nye tiltak. Faktisk kan du ikke klare deg uten deres innblanding, fordi de har noen forbindelser som kan være med på å bane vei for deg og dine prosjekter. I tillegg har du noen utfordringer i forbindelse med jobben din. Ting synes å ha kjørt seg fast. Ukens råd: Gled deg til helgen.

Løven 23. juli–23. august

Du er etterspurt denne uken, og det vil være en stor fordel om du har noen planer, produkter, evner eller lignende som du kan vise eller fortelle om. Du har rykte på deg for å være svært pålitelig når det kommer til jobboppgaver, og det er akkurat slik du liker å framstå. Du kommer til å gjøre noe for å promotere deg selv, og det er lurt nå. Ukens råd: Vær ubeskjeden og vis deg fram.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er ikke i ukens første dager at du skal presentere nye tiltak, for du vil møte massiv motstand, og det er ikke forståelse for det du brenner for for tiden. Vent til slutten av uken, for da er det mye gunstigere forhold for slikt, og plutselig vil det være som om dørene åpner seg og du får dine prosjekter godkjent – kanskje med hjelp fra familien eller venner. Ukens råd: Vær tålmodig.

Vekten 24. september–23. oktober

Du kan komme i situasjoner der du har vanskelig for å styre temperamentet ditt. Det er imidlertid lurt å beherske deg, for det kan resultere i noen uheldige episoder. Prøv så vidt mulig å følge de normer og regler som gjelder der du befinner deg. La andre ta seg av konfrontasjonene. Det viser seg raskt at det ikke er noe som kan la seg endre uansett. Ukens råd: Følg reglene.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det kan lønne seg å bruke tid på å finne ut av hva du mener eller hvilken hatt du skal ha på når noen konfronterer deg og dere mest sannsynlig havner i en diskusjon. Det kan også handle om at du skal fylle ut noen papirer som du ikke helt skjønner og som du ikke får hjelp med. Det kan føre til stor frustrasjon. Ukens råd: Pust dypt og tell til ti.

Skytten 23. november–21. desember

Du er full av gode ideer som du med stor begeistring og entusiasme deler med alle som gidder å lytte. Kreativiteten din blomstrer, og du setter deg som mål å omsette noen av ideene til konkrete handlinger. Men kanskje vil du møte motstand fra en eller flere av dine samarbeidspartnere som ser helt annerledes på ting. Ukens råd: Dyrk kreativiteten din.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du fornemmer et temposkifte i starten av uken. Alt går saktere, og om det er bra eller dårlig avhenger av hvordan du har det. Hvis du er utålmodig, må du bare finne fram tålmodet, for det vil ta sin tid før de sakene du har på gang blir fullført. Det kan komme kritikk fra et yngre familiemedlem, og det vil du antakelig slett ikke sette pris på. Ukens råd: Vær tålmodig.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du vil av flere grunner sette ned farten på prosjektene du har gående. Du innser at det er klokt å gjøre mer research før du jobber videre med et eller flere prosjekter. Kritiske røster når fram til dine ører i løpet av onsdag, og det surmules over at prosjekter bremses eller parkeres helt. Lørdag retter du oppmerksomheten mot familien. Ukens råd: Gjør grundig research.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du føler deg vel tilpass og synes du får god støtte hele uken. Du er svært tilfreds med at ting går etter planen. For også økonomisk ser de framtidige prosjektene ut til å holde vann. Dette er alt i alt en uke der du kan finpusse noen jobboppgaver. Helgen, og særlig søndag, blir litt annerledes. Da kan du møte motstand fra en «opprører» i familien. Ukens råd: Slip din verbale kniv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer