Horoskop 2018:

Væren bør være med kjæresten på onsdag, mens vekten må justere forventningene sine

Horoskopet gjelder for uke 32.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 32. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 32. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Det er ikke store framdriften i de kretser hvor du ferdes, og du føler deg litt tappet for energi denne uken. Til gjengjeld er det gode utsikter for at kjærligheten kan vise seg fra sin beste side – spesielt midt i uken. Det er lenge siden partneren din har vært i så godt lune som nå med overskudd til å være kjæresteaktig.

Ukens råd: Sett av onsdag til partneren din.

Tyren 21. april–21. mai

Du starter uken med masse energi og merker tydelig at det har skjedd et skifte i løpet av helgen. Nå handler det om å finne en god balanse i hverdagen. Du har heldigvis også overskudd til å favne mer enn du pleier, og det smitter over på kjærlighetslivet. Det vil være lurt å sette av tid til kjæresten midt i uken, mens du fortsatt har masse energi.

Ukens råd: Prioriter kjæresten midt i uken.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Denne uken bør du ikke påta deg flere oppgaver enn dem du allerede har. Det er fare for overbelastning, og det kan blant annet unngås ved å minske diverse overflødige tiltak. Dessuten må du være forberedt på større forsinkelser eller avlysninger i trafikken, og det kan til tider være vanskelig å nå fram og få utført dagens dont.

Ukens råd: Prioriter det viktigste.

Jomfruen 24. august–23. september

Du merker litt stress, spesielt i løpet av torsdag. Du er ikke særlig interessert i å være i søkelyset samtidig som du heller ikke vil bli oversett eller glemt. Dette er en balansegang, men det er ingen tvil om at du bør holde en lav profil, og det gjelder også i helgen da naboer eller andre som er tett på kan komme til å irritere deg.

Ukens råd: Hold en lav profil.

LES OGSÅ: Beyoncé delte sjeldent bilde av sine supersøte tvillingbarn!

Krepsen 22. juni–22. juli

I begynnelsen av uken møter du utfordringer, og det vil være viktig å holde masken selv om du blir både sint og såret. Du er overrasket over den manglende støtten du får i en spesiell sak. Etter hvert som dagene skrider fram, fornemmer du et økende press fra en samarbeidspartner. Kanskje er tiden inne for å avslutte et arbeidsforhold?

Ukens råd: La deg ikke stresse.

Løven 23. juli–23. august

Det kan være uenighet i familien i ukens første dager, og da kan det bli vanskelig å komme overens. Enkelte vil nok føle seg tråkket på tærne. Vær oppmerksom på at andre tar seg mer nær av ting enn hva du gjør. I løpet av torsdag kan du bli anklaget for å «stjele» oppmerksomhet fra en annen som selv ønsker å være i sentrum.

Ukens råd: Vær omtenksom.

Vekten 24. september–23. oktober

Dette blir stort sett en bra uke. Du føler deg helt på hjemmebane og har også overskudd til å ta initiativ til aktiviteter med din kjæreste. Er du singel og på utkikk etter en partner, så vil spesielt onsdag være en god dag for å arrangere et møte. Mot slutten av uken vil du merke at det er utilfredshet i familien. Noen forventninger må justeres.

Ukens råd: Juster forventningene dine.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du lar deg føre med av strømmen nå, og det gjelder også i kjærlighetslivet. Det er mest i teorien at du tenker på parforhold, men når det kommer til stykket så vil det være smart å vente til neste uke med å ta noen beslutninger på dette området. Men kjærligheten kaller, så nyt de gode stundene denne uken. Neste uke er du mer rasjonell.

Ukens råd: Nyt kjærligheten.

LES OGSÅ: Disse sykdommene kan du smittes med av kjæledyret ditt

Skytten 23. november–21. desember

Du får en travel uke der du må forklare dine standpunkter. Derfor er det en god idé å forberede deg på vanskelige spørsmål og å sette av tid til research, slik at du til enhver tid har et motsvar. Bølgene kan komme til å gå høyt, og det er stor forskjell på hvordan dere oppfatter ting. Det er verdt å tenke på nettopp det når diskusjonen ruller.

Ukens råd: Spiss argumentene dine.

Steinbukken 22. desember–20. januar

På jobben er det lagt opp til at arbeidsoppgaver skal fordeles. Du synes ikke at de blir jevnt fordelt, noe du ikke klarer å legge skjul på. Det er først mot slutten av uken at ting synes å løse seg opp og ordne seg. Innen da vil du ha hatt flust av frustrerende samtaler der ting har gått i stå. Når helgen kommer, er alt i den skjønneste orden igjen.

Ukens råd: Ikke la deg irritere.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du er svært arbeidsom nå. Du legger vekt på at ting skal bli gjort innen fristen, og at de aller helst skal være perfekt. Andre ser det kanskje ikke på samme måte som deg, og det kan ende med regelrett kjeftbruk, spesielt mot slutten av uken når ingen av dere lenger klarer å holde frustrasjonen tilbake. Det går begge veier.

Ukens råd: Vær innstilt på trefninger.

Fiskene 19. februar-20. mars

Nå for tiden, og spesielt denne uken, blir du oppmerksom på at du vil mye mer enn det du i virkeligheten makter. Det kan være en vanskelig erkjennelse, men det vil stå klart for deg i begynnelsen av uken. Fram mot helgen kan det bli vanskelig å samarbeide selv om de enkleste oppgaver, og stemningen blir påvirket av det.

Ukens råd: Ikke la deg rive med av uro.

LES OGSÅ: Lar du klærne ligge? Etter bare én time bør de faktisk vaskes på nytt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer