Horoskop 2019:

Væren må innrømme sine feil, mens jomfruen bør se etter løsningene

Horoskopet gjelder for uke 2.

HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 2. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP 2019: Horoskopet gjelder for uke 2. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du er kanskje litt hard i tonen når du gir svar på tiltale i ukens første dager. Men det er det nok også en grunn til. Du liker ikke å få høre at du ikke har gjort tingene dine godt nok, eller at du har vært for rask på avtrekkeren. Men det har du, og derfor er det ikke noe annet å gjøre enn å trekke seg litt tilbake, gi andre mer plass og rette opp feilen.

Ukens råd: Innrøm dine feil.

Tyren 21. april–21. mai

Du merker det med en gang, allerede fra mandag ettermiddag, at du plutselig føler deg langt bedre. Energien økes, og du får realisert dine ideer og initiativ. Nå trenger du nemlig ikke lenger å ta hensyn til andre og kan disponere tiden fritt etter ditt eget hode. Hvis du vurderer noen økonomiske investeringer denne uken, så er du på rett vei.

Ukens råd: Tenk igjennom dine investeringer.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det er mange byråkratiske utfordringer nå og i tiden som kommer. Det gjelder å ha tålmodighet, og det har du ikke så mye av i ukens første dager. Men du innser i løpet av uken at du blir nødt til å rette inn og holde deg til de paragrafer, regler og prosedyrer som kreves hvis du skal gjøre deg forhåpninger om å komme videre i ønsket retning.

Ukens råd: Ikke la deg stresse.

LES OGSÅ: Slik blir treningstrendene i 2019

Krepsen 22. juni–22. juli

Du føler at du er i litt av en klemme, og nøler med å ta ansvar. Du føler at du må spørre andre om «lov». Hvis du har overskudd, er det likevel en god idé å følge dine egne impulser og ideer. Du vil vokse med dine beslutninger selv om du føler på et slags mindreverdighetskompleks. Du oppdager til din overraskelse at du faktisk blir sterkere.

Ukens råd: Følg impulsene dine.

Løven 23. juli–23. august

Du får det travelt med å ordne ulike praktiske ting. Mye har hopet seg opp, og du kan neppe utsette det lenger. Opplevelser fra fortiden som skal bearbeides hører også med i kategorien «opprydding». En endret livsstil kan ofte gjøre underverker – spesielt hvis det handler om å komme i god fysisk form. Du kan like gjerne begynne nå.

Ukens råd: Gå på trening.

Jomfruen 24. august–23. september

Du får mulighet til å gå i dybden på det du skal beskjeftige deg med for tiden. Det krever at du takler eventuelle hindringer som du møter på din vei og ikke gir opp. Irritasjonsterskelen din er lav, spesielt i ukens første dager da du lett kommer opp i det «røde feltet». Men du er flink til å late som ingenting.

Ukens råd: Se etter løsningene.

LES OGSÅ: Disse filmene kan du glede deg til i 2019

Vekten 24. september–23. oktober

Du står i en ny situasjon fra ukens start, og du må se de nye mulighetene an før du foretar deg noe. Du ser nå ting i et langt mer positivt lys, og det gir deg et optimistisk syn på tilværelsen. Gleden din smitter over på dem som er omkring deg, og det gjelder spesielt din kjæreste eller ektefelle. Forholdene på hjemmebane krever ditt nærvær.

Ukens råd: Prioriter familien.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er ikke nok å snakke om ting. Denne uken blir du nødt til å sette handling bak ordene dine. Det kan bli ukens utfordring. Du har imidlertid masse energi og stå-på-vilje. Men det kan godt være noen regler eller paragrafer som må klareres i den sammenheng, og det kan fort ta sin tid og tære på din tålmodighet.

Ukens råd: Kjør ditt eget løp.

Skytten 23. november–21. desember

Den skråsikkerheten du har følt siden slutten av november er satt på stand by denne uken. Du kan for eksempel være i tvil om ditt ståsted er det rette nå, eller du er usikker og har vanskelig for å se alt klart. Økonomiske anliggender kan i den sammenheng være aktuelle, noe som kan påvirke både parforholdet og jobbanliggender.

Ukens råd: Vent med å ta større beslutninger.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er mange som av en eller annen grunn befinner seg på ditt område nå. Og du har det travelt med å sette grenser. Mange kontakter deg med samarbeid for øye – samtidig som andre samarbeid kan bli avviklet denne uken. Formidling av noen opplysninger stopper ved deg, for du ønsker ikke å føre dem videre, slik som de framstår nå.

Ukens råd: Ikke mist målet av syne.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du er for tiden ekstra søkende. Kanskje søker du en større mening med tilværelsen. Og derfor har du behov for indre samling og ro. Sist i uken vil en person oppsøke deg for å fortelle deg noe. Det blir du nødt til å forholde deg til før du fortsetter din søken. Kanskje blir det avgjørende for en større livsendring som du lenge har tenkt på.

Ukens råd: Gå en lang tur alene.

Fiskene 19. februar-20. mars

Vanligvis støtter du deg mye på intuisjonen. Men denne uken stoler du ikke helt på magefølelsen. Du må også søke etter faktaopplysninger i den rasjonelle verden der ting kan måles og veies. Det er spesielt fordi det handler om dine egne ting at du kan bli i tvil og har vanskelig for å se bakenfor ting og finne de reelle motivene for dine handlinger.

Ukens råd: Vær åpen for alternative løsninger.

LES OGSÅ: Derfor når du aldri nyttårsforsettene dine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer