Horoskop 2018:

Væren må styre temperamentet sitt, mens vekten må sjekke kildene sine

Ukens horoskop gjelder for perioden 04. - 10. mai.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 04. - 10. mai. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 04. - 10. mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Selv om du stort sett er veloverveid og fornuftig i det du sier og gjør, så vil du i løpet av uken uttale deg før du har tenkt grundig igjennom ting. Så denne uken handler det om å øve deg på å finne det rette tidspunktet før du kommenterer hva andre måtte si og gjøre. Det er vanskelig å unngå at ukvemsord flyr gjennom luften.

Ukens råd: Styr temperamentet ditt.

Tyren 21. april–21. mai

I begynnelsen av uken er det lurt å dobbeltsjekke alle opplysninger som du skal formidle videre til andre, for du kan lett misforstå ting nå. Kanskje er det fordi alt går så raskt at du har litt problemer med å huske hvor du har lest eller hørt diverse nyheter. Er uhellet ute og du har misforstått, så er det bare en ting å gjøre: Si unnskyld.

Ukens råd: Legg deg flat om nødvendig.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Dette blir en helt spesiell uke. Energien svinger og går fra dyp konsentrasjon til det nesten likegyldige. Det kan resultere i ufred mellom deg og andre, for atferden din kan bli misforstått, og høylytte diskusjoner og regelrett kjefting kan bli resultatet. Det kan i verste fall bety at du avlyser alle avtaler du har i helgen.

Ukens råd: Si hvordan du har det.

LES OGSÅ: «Mine yngre kolleger snakker om SK2018. Selv er jeg mest opptatt av BK2018 (bunadskroppen)»

Krepsen 22. juni–22. juli

Det kan være en utfordring å finne ut av hva du skal engasjere deg i nå. Enkelte begivenheter vil avgjøre at det er dine barn eller andre yngre mennesker som får oppmerksomheten midt i uken. Meninger brytes, og det er temperatur i diskusjonene. Du sliter med å holde på dine prinsipper, men får støtte fra din kjæreste eller partner.

Ukens råd: Senk skuldrene.

Løven 23. juli–23. august

Forhold i hjemmet krever at du bruker din tid og dine krefter der nå. Kanskje handler det om å utvide huset, eller gjøre noe annet med hjemmet. Og kanskje er det vanskelig å vurdere hvor mye eller hvor lite som skal til. En eldre person i familien gir uttrykk for sin utilfredshet, men du vet å takle situasjonen.

Ukens råd: Konsentrer deg om deg og ditt.

Jomfruen 24. august–23. september

Du kan fort bli talerør for en spesiell sak som kanskje er litt tabu. Men for en gangs skyld har du vansker med å holde meningene dine for deg selv, og du blir lett svært involvert i det som pågår. Innblandingen din kan resultere i uro og diskusjoner, men det tar du på strak arm. Sannsynligheten for at du blir hørt og tatt på alvor er stor.

Ukens råd: Slipp deg løs.

Vekten 24. september–23. oktober

Vær oppmerksom på om du er klar og tydelig når du uttaler deg, for det kan lett oppstå misforståelser i begynnelsen av uken. Nysgjerrigheten din er vekket nå, og derfor er du travelt opptatt med å hente inn opplysninger om det som måtte interessere deg. Men vær oppmerksom på hvor du får informasjonen din fra.

Ukens råd: Sjekk kildene dine.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du arbeider best alene for tiden, fordi du synes det er komplisert å forholde seg til andre. Dessuten mener du at du takler ting best selv. Men alle er ikke enige med deg, og du må være forberedt på å møte motstand. Derfor er det lurt å vente til neste uke før du planlegger diverse samarbeids-prosjekter. Da vil alt gå så meget lettere.

Ukens råd: Hold fokus gjennom uken.

LES OGSÅ: Er det egentlig farlig å bruke øyevippeserum? Ekspertene har gitt oss svaret

Skytten 23. november–21. desember

Du vil med stor sannsynlighet bli konfrontert med noe som har med jobben din å gjøre. Du må selvfølgelig ta det på alvor, men ta det ikke for personlig, for nå har du en tendens til å være selvbebreidende. Du vil antakelig legge ned en innsats for å motbevise det du mener er urettferdig. I helgen vil roen senke seg.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Steinbukken 22. desember–20. januar

«Hodet opp og beina ned» later til å være ditt motto nå for tiden. Det går da også bra for deg for øyeblikket. Du har ro, er målrettet og fungerer godt i en strukturert hverdag. Der det kan oppstå litt uro, er i forbindelse med familien eller hjemmet der uforutsette hendelser er med på å prege stemningen i løpet av helgen.

Ukens råd: Slipp tøylene litt.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det kan lett oppstå uro og kjefting rundt deg. Slik du har det nå, så ønsker du ikke å blande deg mer enn høyst nødvendig. Du holder deg helst utenfor, men denne uken må du gjøre et unntak. Kanskje er det fordi ny informasjon har dukket opp og det er viktig for deg å si hva du mener. Temperamentet ditt kan koke.

Ukens råd: Vær forsiktig.

Fiskene 19. februar–20. mars

Midt i uken vil du sannsynligvis havne i en diskusjon eller debatt, men du står fast på dine prinsipper. Det vil vedkommende som du diskuterer med også gjøre, så det kan bli vanskelig å komme til enighet. Men nå vet dere i hvert fall hvor dere står. Stahet kan av og til være konstruktivt, men spørsmålet er om det gjelder nå?

Ukens råd: Inngå kompromisser.

LES OGSÅ: Er det bare en myte at man bør vente med sex?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer