Horoskop:

Væren må ta en pause fra mobilen, mens løven bør ta de viktige avgjørelsene mot slutten av uken

Horoskopet gjelder for uke 49.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 49. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 49. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du starter uken med et eller flere temperamentsutbrudd. Du klarer neppe å skjule ditt sinne eller din utilfredshet, og du synes selv at du mangler energi. Det frustrerer deg. Etter hvert som dagene går, faller du mer til ro, og hvis du har behov for å komme i kontakt med din indre kjerne, så kan et kurs i meditasjon eller yoga gi ro i ditt sinn.

Ukens råd: Ta pauser fra mobilen.

Tyren 21. april–21. mai

Du befinner deg i en situasjon som du nok kan nikke gjenkjennende til. Sist du beskjeftiget deg med dette var i begynnelsen av september. Nå har du fått mer overskudd og kan bedre takle de utfordringene som møter deg. Du har blant annet fått mer kunnskap på et område som vanligvis ikke er tilgjengelig for vanlige mennesker.

Ukens råd: Prioriter trening.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er travelt opptatt med å komme til bunns i en sak som virkelig krever noe av deg. Du har ferten av noe som du absolutt må finne ut av. Og oppklaringen synes å være nær forestående: altså denne uken! Plutselig, og nærmest med et rykk, begynner det å skje noe, og opplysningene ruller inn, og du klarer endelig å sette dem i sammenheng.

Ukens råd: Vær åpen for alternative løsninger.

LES OGSÅ: - Jeg tror julegavebudsjettet lett kan renskes med en tredjedel hos mange

Krepsen 22. juni–22. juli

Man kan nok ikke se det på deg, men ditt indre er i opprør. Men før du gir svar på tiltale, så er det en god idé å vente et par dager, for det er mest sannsynlig snakk om en misforståelse som kan forklare noe av din harme. I øyeblikket betrakter vi virkeligheten ut fra ulike kriterier, og du er forvirret over de opplysninger du sitter inne med.

Ukens råd: Tenk før du svarer.

Løven 23. juli–23. august

Det er tydelig at du er utålmodig. Terskelen din er lav, og det er ikke til å unngå at du gir uttrykk for det – kanskje på en måte som gjør andre utrygge. Det er en konflikt mellom fakta og fornemmelser, og du vil ha dokumentasjon på de påstandene som florerer. På slutten av uken får du mer overblikk over saken.

Ukens råd: Ta avgjørelser mot slutten av uken.

Jomfruen 24. august–23. september

Et etterlengtet vendepunkt vil vise seg mot slutten av uken, og du kan da puste lettet ut. Har du et prosjekt som du skal gjøre ferdig, så er det naturlig å gjøre det denne uken. Nå kan du samle alle dine opplysninger og formulere en konklusjon på de siste ukenes intense arbeid, for nå er det tid for å komme seg videre.

Ukens råd: Nøst trådene sammen.

Vekten 24. september–23. oktober

Du synes at du kan kjenne igjen situasjonen som du står i akkurat nå. Det kan være et konkret tema som strekker seg tilbake til september som du nå skal finne ut av hvordan du kan få avlsuttet. Du må bruke mer energi enn normalt for å få dine ting igjennom. Og dessuten har du behov for å få den anerkjennelsen som du synes er rimelig.

Ukens råd: Stå på ditt.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det skal ikke så mye til før du blir irritert – og det gjelder spesielt i ukens første dager. Heldigvis bedres humøret vesentlig senere i uken, spesielt hvis du følger intuisjonen. For å få mer energi, kan det være en idé å styrke deg selv fysisk eller psykisk. Kanskje er en dyptgående massasje nettopp det du trenger.

Ukens råd: Følg magefølelsen.

LES OGSÅ: Er egentlig ingefærshots bra for helsa?

Skytten 23. november–21. desember

Du har mange planer for framtiden, og de blir ikke færre denne uken. Du ønsker deg vekst og framdrift i livet, og det er mye som taler for at nettopp det kan la seg gjøre nå. Derfor kan du legge listen høyt for de målene du har. Kanskje er det en idé å lage en presentasjon av dine ideer, så du kan presentere dem for ditt nettverk.

Ukens råd: Sikt høyt.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Vanligvis følger du din sunne fornuft, men akkurat denne uken velger du kanskje å følge intuisjonen. Hvis du gjør det, bør du være forberedt på å få noen uriktige opplysninger. Derfor kan det være lurt å sjekke alle opplysninger en ekstra gang før du binder deg til en avtale. Nye tiltak er på vei i forbindelse med jobben din.

Ukens råd: Ikke stol blindt på magefølelsen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det nytter ikke å unngå det sosiale livet denne uken. Det er mange som trekker i deg for å være sammen med deg, og det er positivt. Så at du helst ønsker å være alene uten altfor mye ståk og styr, er en annen sak. Du må absolutt ta del i de mange arrangementene som uken synes å by på. Og det kan jo bli gøy når du først kommer deg av gårde.

Ukens råd: Vær åpen for det som skjer.

Fiskene 19. februar-20. mars

Det er ekstra oppmerksomhet rettet mot arbeidet ditt i denne tiden, og det er lagt opp til at mye kan la seg gjøre. En ting er hva det er klokt og raskt å gjøre, en annen er hva intuisjonen og fornemmelsene dine sier deg. Det kan saktens oppstå en konflikt i ditt sinn, og derfor kan det være en idé å vente litt med å ta endelige beslutninger.

Ukens råd: Vent før du bestemmer deg.

LES OGSÅ: Superstjernen dukket opp på den røde løperen i badehette

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer