Horoskop:

Vannmannen bør bli flinkere til å si hva hun ønsker, mens løven må få ting unnagjort

Horoskopet gjelder for uke 1.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 1. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 1. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du starter det nye året med masse energi. Du vil, overraskende nok, allerede merke økt vitalitet på årets første dag. Deretter bruker du tid på å ta et overblikk over uken og innstille deg på å gå på med krum hals. Veien synes å ligge åpen for at du kan starte nye prosjekter, men kanskje ikke på den måten du hadde tenkt deg.

Ukens råd: Gå på med friskt mot.

Tyren 21. april–21. mai

Nyttårsaften blir følelsesmessig intens, men på en god måte. Du vil bruke tid på å tenke over hvordan du skal gripe det nye året an etter en periode der du ikke har hatt stor gjennomslagskraft. Parforhold og samarbeid er og har vært i sentrum for oppmerksomheten lenge, og snart er det igjen mulighet for å gjøre ting på egen hånd.

Ukens råd: Gled deg til nyttårsaften.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Dine evner som koordinator har du brukt mye i den senere tid, og nå merker du at du også har behov for å tenke på deg selv og dine behov. Men før du føler at du kan tillate deg det, må du gjøre noe ferdig innen helgen. I løpet av lørdagen fornemmer du et skifte i din energi og ditt humør, og nå ser du mer fornuftig på tingene.

Ukens råd: Hold fokus på det som betyr noe.

LES OGSÅ: Våkner du ofte med hodepine?

Krepsen 22. juni–22. juli

Samarbeid står i sentrum, noe som også gjelder i det nære par- og kjæresteforholdet. Kanskje er det i forbindelse med nyttår tid for å se realistisk på relasjonen. Er dere tilfredse eller ikke? Uansett så er det tid for en revidering av kjærlighetsforholdet eller samarbeidet med dine kolleger. Det vil være godt for sinnet å få litt input.

Ukens råd: Gjør noe kulturelt i helgen.

Løven 23. juli–23. august

Det er noen svært praktiske ting som må løses i årets første dager. Kanskje er det noe som du har utsatt mange ganger, men nå går ikke det lenger. Det må finnes en løsning. Det er spesielt din tilgang til ting som er avgjørende for om du får gjort noe med det. Du har i denne forbindelse hang til å somle – spesielt sist i uken.

Ukens råd: Bare få ting gjort.

Jomfruen 24. august–23. september

Du blir nødt til å stoppe opp og være med på å finne på et nyttårsforsett som eventuelt har med din kreativitet å gjøre. Kanskje føler du deg blokkert fra å få utfolde deg, og det kan du, hvis du vil, gjøre noe med denne uken. Du er vanligvis flink til å finne løsninger, og denne gangen får du en idé som får inspirasjonen til å flyte fritt.

Ukens råd: Tenk kreativt.

LES OGSÅ: Stjernen kom med trist «McDreamy»-avsløring

Vekten 24. september–23. oktober

Nyttåret forløper som planlagt, og du holder en lav profil. Du følger med «strømmen» samtidig som du holder en diskret avstand til andre. Det er ting i forbindelse med familien som du må ta deg av og som ikke kan vente til en annen dag. Nymånen søndag vil hjelpe deg til å finne løsninger og ideer og til å se ting fra en annen vinkel.

Ukens råd: Prøv å se andres perspektiv.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Hvis du holder deg lenge oppe på nyttårsaften, så kan du oppleve et stemningsskifte som er markant. Det vil gjøre ukens første dager mye lettere å komme igjennom – spesielt fordi du kanskje har truffet en beslutning som bidrar til at du ser lysere på ting. Dine krefter vender tilbake, og du føler deg endelig hjemme der du befinner deg.

Ukens råd: Gled deg til det nye året.

Skytten 23. november–21. desember

Du synes selv at du har svært så gode ideer, men det er ikke sikkert at andre er like begeistret. Det kan derfor være lurt å se realistisk på dine tiltak. Økonomiske utfordringer kan prege den første uken av året. Det kan være en lønnsutbetaling som ikke har kommet igjennom eller bare at du har vært uheldig i den økonomiske planleggingen.

Ukens råd: Sjekk bankkontoen.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du kan føle deg litt «begrenset» på nyttårsaften. Det kan være en hindring du har satt selv, eller det kan være noen fysiske ting som er årsak til at du ikke er i så godt humør som du gjerne vil være. Prøv å akseptere ting som de er akkurat nå, for du får det bedre i løpet av uken. Noen steinbukker opplever at deres naturlige verdighet står på spill.

Ukens råd: Aksepter at ting er som de er.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har det best hvis du i år kan feire nyttårsaften litt avsides og vekk fra store fester, larm og uro. Skal du på fest, vil du foretrekke et stille hjørne der du kan snakke med en person om alvorlige emner. Ditt ellers så gode humør har vanskelig for å komme fram i lyset, men etter hvert som årets første uke skrider fram, gjenvinner du humøret.

Ukens råd: Si hva du ønsker.

Fiskene 19. februar-20. mars

Ta deg tid til å feire nyttår selv om du har det travelt med arbeid. For du har behov for å stikke en finger i jorden og fornemme hva som foregår rundt deg. Er dine initiativ realistiske? Kanskje velger du å ha nyttårsfest med venner som også er dine kolleger, og hvis du gjør det, vil du oppdage at det ligger noen store forventninger til deg.

Ukens råd: Senk skuldrene.

LES OGSÅ: Husker du jenta fra «Grinchen»? Nå er hun 25 år gammel!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer