Horoskop 2017:

Vannmannen bør følge med på økonomien

Ukens horoskop gjelder for perioden 08. - 14. september.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 8. - 14. september. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 8. - 14. september. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april

Et nytt kapittel får sin begynnelse, og du må bare venne deg til den nye situasjonen i begynnelsen av uken. Du føler deg skarp og klar, og du vil opptre både rasjonelt og forsiktig når du handler og fatter beslutninger. Det kan kanskje komme som en overraskelse for noen av dine nærmeste, men slik kan du også være når planetene står gunstig.

Ukens råd: Det er tid for å handle.

Tyren

21. april–21.mai

Du har mange kreative ideer for tiden, spesielt når det gjelder hvordan innrede hjemmet ditt. Du vil helst ikke ha det som folk flest. Du vil ha litt stil over det, at det signaliserer litt luksus. Heldigvis har du denne uken tid til å gå på jakt etter kupp til huset. Er du i tvil om hva du bør kjøpe, så vent til du får mer klarhet i det.

Ukens råd: Er du i tvil, vent med å handle.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Tvillingene

22. mai–21. juni

Du er lettet over igjen å kunne se framover. Men samtidig er det en god idé å ta det med ro. Bruk gjerne uken til å gjøre noen ting som har med kommunikasjon å gjøre ferdig – enten det er skriftlig eller muntlig. Du ser litt mer alvorlig på tilværelsen i tiden som kommer, og du har de kritiske brillene på i alt hva du gjør.

Ukens råd: Ta det litt med ro.

Krepsen

22. juni–22. juli

Hva skal du tro og mene – det er temaet denne uken. Du kan føle deg ganske forvirret og uavklart. Det er ikke sikkert du får en forklaring, så det beste du kan gjøre er å fortsette og komme deg videre med ukens gjøremål. I helgen banker fortiden på, ved at du får mulighet til å møte gamle kolleger, eller andre som du har vært tett på tidligere.

Ukens råd: Hold det gående.

Løven

23. juli–23. august

Er økonomien din rotete, er dette tiden for å se nærmere på det og få klarhet i det. Det kan være vanskelig å få full oversikt, for du synes du har kontroll på ting, men det kan være noe du har oversett eller ikke forstått. La skjebnen styre. Senere i uken finner du styrke, og merker at kreftene vender tilbake.

Ukens råd: La skjebnen styre.

LES OGSÅ: Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Jomfruen

24. august–23. september

Du har ikke hatt det fredelig og rolig i det siste, men til gjengjeld gode stunder sammen med noen av dine utvalgte venner. Denne uken passer det bra å få gjort unna ting som har hengt en stund, slik at du for alvor kan komme i gang med høstsesongen. Tankene dine klarner markant opp i slutten av uken, og du fornemmer et skifte: Tempoet skrus opp og du får ting unna.

Ukens råd: Få ting unna.

Vekten

24. september–23. oktober

Du er i toppform, føler deg sett og anerkjent i de kretser der du ferdes, og det er nesten ikke den ting som kan ødelegge humøret ditt. Men for dem som er særlig sensitive kan det snike seg inn en liten usikkerhet midt i uken. Denne tiden preges av mange sosiale arrangementer, noe du nyter og setter pris på. Humøret svinger, men det er du jo vant til.

Ukens råd: Surf på medgangsbølgen.

Skorpionen

24. oktober–22. november

Du merker et skifte i energien i begynnelsen av uken. Pliktene kaller, og sommerens aktiviteter kan legges bak deg. Akkurat nå, og i tiden framover, vil du bruke kreftene på å utvide nettverket ditt og finne nye forbindelser som kan gi deg mer kunnskap. Tankene klarner opp, og du er kjapp når det gjelder å fatte rasjonelle beslutninger. Følelser blusser opp.

Ukens råd: Utvid nettverket ditt.

Skytten

23. november–21. desember

Du går en travel tid i møte. Mange oppgaver ligger og venter på deg, og det krever at du holder hodet kaldt og konsentrerer deg. I enkelte ting er det detaljene som bidrar til at du lykkes, så ikke forsøk å hoppe over gjerdet der det ser lavest ut – der du får minst motstand. Du vier oppmerksomheten mot hjemmet og familien.

Ukens råd: Ikke velg minste motstands vei.

Steinbukken

22. desember–20. januar

Det gjelder å dobbeltsjekke all informasjon denne uken, for det kan lett oppstå misforståelser. Sjekk alt en ekstra gang, for å være på den sikre siden. Ikke la deg påvirke av eventuelle falske nyheter som florerer. En av dine nære relasjoner kommer tett på deg i helgen, og det vil bringe fram minner.

Ukens råd: Sjekk ting en ekstra gang.

Vannmannen

21. januar–18. februar

Du fungerer godt på mange områder for tiden. Du har fått en ro over deg som du ikke har hatt på lenge. Den eneste utfordringen denne uken kan være økonomisk. Det er derfor viktig at du har kontroll på pengene, for du kan risikere at det kommer noen uforutsette utgifter. Sjekk heller kontoen en ekstra gang.

Ukens råd: Følg med på økonomien.

Fiskene

19. februar–20. mars

Du er ekstra følsom og sensitiv nå, og det kan forvirre omgivelsene dine, siden de ikke er vant til denne sårbarheten. Det er derfor viktig at du sier ifra til dine nærmeste hvis det er noe du reagerer kraftig på. Bortsett fra det stortrives du for tiden, og du er kanskje i gang med å sette livet inn i andre rammer.

Ukens råd: Si hva du føler.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer