Horoskop 2018:

Vannmannen bør snakke om det som plager henne, mens steinbukken må bli flinkere til å stole på seg selv

Ukens horoskop gjelder for perioden 26. januar - 01. februar.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 26. januar - 01. februar. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 26. januar - 01. februar. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du er ikke helt tilfreds i begynnelsen av uken, og det kan gå utover humøret. Men ellers nyter du at du har overblikk nå. I slutten av uken opplever du medgang da du får støtte og oppbakking fra en person i ditt faglige nettverk. Nye ideer ser dagens lys, og sammen kan dere få bred støtte for deres framtidige initiativ.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Tyren 21. april–21. mai

Det er en god idé å utvide ditt perspektiv – spesielt i begynnelsen av uken – for det vil kunne gi deg en bredere plattform å operere ut fra i framtiden. Det krever at du tør å gå litt ut av komfortsonen. I løpet av helgen kan du føle at partneren eller kjæresten din, som stiller følelsesmessige krav til deg, ikke forstår deg.

Ukens råd: Gå ut av komfortsonen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Enkelte problemer, for eksempel på sosiale medier, vil plage deg i begynnelsen av uken. Senere i uken opplever du at samspillet med kjæresten eller partneren din fungerer fint, noe som spesielt vil vise seg i helgen. Dere har en god energi sammen. Men det er viktig at kommunikasjonen ikke blir utydelig og at begge får sagt sin mening.

Ukens råd: Vær tydelig.

LES OGSÅ: Hit bør du reise i 2018, ifølge horoskopet ditt

Krepsen 22. juni–22. juli

Du føler deg heldigvis ikke helt alene om ting i denne perioden, selv om du ikke har så mye kontakt med dine samarbeidspartnere. Du kan med stor fordel drive PR for deg selv denne uken. Det vil være stor interesse for det du står for og for det som er litt spesielt og annerledes. Det er bare positivt, men kanskje skal du justere prisene dine litt.

Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

Løven 23. juli–23. august

Du er nærværende i forhold til dine relasjoner – både de nære og de perifere. Du følger med interesse dine kolleger, for å være orientert om hva de mener, sier og gjør. Noen vil synes at nysgjerrigheten din er irriterende, men det må du bare finne deg i. Kanskje er tiden inne for å se litt på dine egne motiver for å være så nysgjerrig.

Ukens råd: Reflekter over dine motiver.

LES OGSÅ: Her er bildet som burde gjøre januar til den nye bryllupsmåneden!

Jomfruen 24. august–23. september

Du fornemmer et markant energiskifte midt i uken. Humøret stiger, ideene begynner å legge seg som perler på en snor, og du føler deg i det hele tatt lettere til sinns. Tungsinnet er borte, og du ser fram til nye arbeidsoppgaver som står foran deg og venter på å bli løst. Det er slik du har det best. Du får støtte og oppbakking fra familien.

Ukens råd: Grip dagen.

Vekten 24. september–23. oktober

Du må tro mer på deg selv hvis du skal lykkes med dine initiativer denne uken. Du kan lett bli påvirket av eventuell motstand fra familien eller andre som står deg nær. Det beste er hvis du står fast ved dine ideer og fortsetter å argumentere for at de er riktige. Det er uro i ditt faglige nettverk, og du bør nøste opp trådene med en gang.

Ukens råd: Vær lojal mot dine ideer.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har masse energi, og den kan du for eksempel bruke til å få ting på plass i forbindelse med din bolig eller forhold i familien. Ting glir lett og uhindret, og du er fingernem, så du kan også få ordnet noen håndverksmessige saker i en fart. Med andre ord har du mulighet for å vise omverden at det ligger handling bak ordene dine.

Ukens råd: Utnytt all din energi.

LES OGSÅ: Disse tatoveringene har vært mest populære det siste året

Skytten 23. november–21. desember

Du har lett for å ta initiativer og igangsette ting nå. Men å følge oppgavene til de er fullført, lar du helst andre ta seg av. Du har mer lyst til å være i en litt tilbaketrukket posisjon der du kan tenke ut handlingsplaner og strategier. Du interesserer deg nå for den psykologiske siden av arbeidsoppgavene, og du har mange forslag til hvordan de kan løses.

Ukens råd: Fortsett å legge planer.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har fått mye mer energi og styrke, og det blir lagt merke til av dine omgivelser. Du føler selv at du har kontroll på det meste, og du setter din ære i å utføre oppgavene perfekt. Og hvis du ikke har det slik akkurat nå, så kan det dukke opp på et senere tidspunkt, for likeglad er du i hvert fall ikke. Det er viktig at andre tror det beste om deg.

Ukens råd: Stol på deg selv.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det vil være mye oppmerksomhet på parforhold og samarbeid generelt denne uken. Har du noen ønsker som ikke blir oppfylt, så er det en god idé å få det fram i lyset. Handler det om en kollegial relasjon, så har du i lengre tid vært litt skuffet og utilfreds med resultatene som har kommet ut av samarbeidet. Gi det oppmerksomhet.

Ukens råd: Snakk om det som plager deg.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du er interessert i alt som kan gi deg en forståelse av livets sammenheng. Du gir deg god tid til å gå i dybden med åndelige og spirituelle temaer. For det betyr mye for deg at det er både substans og innhold. Din evne til å analysere sjelelige og psykologiske mekanismer er sterk for tiden. Husk også å lytte til din egen indre stemme.

Ukens råd: Gå i dybden.

LES OGSÅ: Er vi altfor opptatt av å følge navnetrender?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer