Horoskop uke 6:

Vannmannen bør telle pengene sine, mens tyren har behov for litt alenetid

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten.

HOROSKOP: Hvordan blir den kommende uken din? ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Hvordan blir den kommende uken din? ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du er svært energisk nå, og du får gjort unna masse. Å organisere og arrangere er lett for deg, og det vil særlig være noen gode ting å glede seg til i helgen, for da kommer også romantikken i fokus. Hva det kan utvikle seg til, vil tiden vise, men du er i utgangspunktet åpen og nysgjerrig. Du viser overblikk, og det er virker tiltrekkende.Ukens råd: Slipp sjarmen løs.

TYREN

21. april–21. mai

Hvis du har noen oppgaver eller saker som du jobber med, så er det naturlig å gjøre dem ferdig før helgen. Du sørger for å holde deg stramt til de reglene eller normene som gjelder nå, noe som senere vil være til stor nytte for deg. Du har brukt tid på ditt faglige nettverk eller dine venner i den siste tiden. Nå har du behov for litt alenetid.Ukens råd: Prioriter tid for deg selv.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

For deg er alt svært så gjennomsiktig akkurat nå. Og du bruker intuisjonen din når du skal vurdere en situasjon. Den metoden fungerer ekstra bra for deg i denne perioden hvor jobb og planer setter sitt preg på uken – og hvor du onsdag får en ekstra god idé. Folk legger merke til din måte å kommunisere på, og du har noe på hjertet.Ukens råd: Følg magefølelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer