Horoskop uke 6:

Vannmannen bør telle pengene sine, mens tyren har behov for litt alenetid

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten.

HOROSKOP: Hvordan blir den kommende uken din? ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Hvordan blir den kommende uken din? ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Du er svært energisk nå, og du får gjort unna masse. Å organisere og arrangere er lett for deg, og det vil særlig være noen gode ting å glede seg til i helgen, for da kommer også romantikken i fokus. Hva det kan utvikle seg til, vil tiden vise, men du er i utgangspunktet åpen og nysgjerrig. Du viser overblikk, og det er virker tiltrekkende.
Ukens råd: Slipp sjarmen løs.

TYREN

21. april–21. mai

Hvis du har noen oppgaver eller saker som du jobber med, så er det naturlig å gjøre dem ferdig før helgen. Du sørger for å holde deg stramt til de reglene eller normene som gjelder nå, noe som senere vil være til stor nytte for deg. Du har brukt tid på ditt faglige nettverk eller dine venner i den siste tiden. Nå har du behov for litt alenetid.
Ukens råd: Prioriter tid for deg selv.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

For deg er alt svært så gjennomsiktig akkurat nå. Og du bruker intuisjonen din når du skal vurdere en situasjon. Den metoden fungerer ekstra bra for deg i denne perioden hvor jobb og planer setter sitt preg på uken – og hvor du onsdag får en ekstra god idé. Folk legger merke til din måte å kommunisere på, og du har noe på hjertet.
Ukens råd: Følg magefølelsen.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Økonomi står i sentrum for oppmerksomheten din – både din egen og andres. Hvordan kan du få mulighet til å oppnå de målene du setter deg hvis pengekassen er tom? Det er et spørsmål som du prøver å finne en løsning på og som kanskje, hvis du setter deg et mål, kan bli oppfylt.
Ukens råd: Tenk igjennom salgsstrategien din.

LØVEN

23. juli–23. august

Det handler om å fordele oppmerksomheten din på andre og særlig din partner eller ektefelle. Akkurat nå har du overskudd til å vise omsorg for andre rundt deg, selv om du også har et behov for å bli sett, anerkjent og rost. Men du vil raskt oppdage at hvis du gir litt av deg selv, så får du så mye mer tilbake. Ukens råd: Gi av deg selv.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Nå gjelder det de andre. Du har din fulle oppmerksomhet på dine samarbeidspartnere, kjæresten eller bestevennene. Du kommuniserer litt annerledes når du er sammen med dine nære. Du har antennene ute og lodder stemningen før du sier noe eller kommer med forslag. En god idé dukker opp midt i uken.
Ukens råd: Følg din impuls.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Gode avtaler kan lages mellom familiemedlemmer. Det er særlig eldre i familien som setter dagsordenen, og du har stor respekt for den kunnskap og erfaring som de utviser og som du prøver å bruke i ditt eget liv. Hvis du har noe du skulle gjort i hjemmet, er det lurt å få det unna. Gode venner prøver å få deg med på en helgetur.
Ukens råd: Få ting unna før fredag.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du tar ting som de kommer denne uken. Det er ikke noe som holder deg fast, hindrer deg eller kommer i konflikt med dine planer. Det kan kanskje føles litt kjedelig, men på den annen side så har du din fulle frihet til å gjøre akkurat det du har lyst til. Jobboppgaver kan presse seg på, slik at du blir nødt til å endre noen planer mot slutten av uken.
Ukens råd: Vær fleksibel.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Din trang til å oppleve eller komme ut av de vante rammene er sterk denne uken, og kanskje har du bestilt en reise for lenge siden. I så fall kan det kun bli en suksess! De planene og ideene som du har nå kan lett bli lagt død av noen av dine nærmeste familiemedlemmer, hvis du velger å lytte til de råd og erfaringer som de deler.
Ukens råd: Velg hvem du vil lytte til.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Du får gode nyheter allerede i ukens første dager, og det får humøret ditt til å stige. Du føler optimisme. Du har mye å gjøre, og du kjenner av og til på en usikkerhet fordi ting ikke er som de pleier å være og fordi din måte å takle ting på ikke fungerer lenger. Derfor hilser du all hjelp velkommen. En nabo eller et søsken står til din disposisjon.
Ukens råd: Ta imot hjelpen som tilbys

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

I begynnelsen av uken kan det dukke opp penger som du ikke hadde regnet med, og det gir deg mulighet til å realisere de planene som du har for tiden. Kanskje har du nettopp lagt om livskursen din, noe som kan kreve noe annet av deg – blant annet mer penger. Men pengekassa er åpen, noe som også kan komme andre til gode.
Ukens råd: Tell pengene dine.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det gjelder å holde på oppmerksomheten og konsentrere seg om det som er viktig. Kanskje handler det om en utfordring – særlig hvis du ikke har noe annet å fylle tiden din med. På jobben er det nå viktig for deg å være så korrekt som mulig og gi inntrykk av å være skikkelig seriøs. Det klarer du best ved å følge reglene og innrette deg.
Ukens råd: Følg reglene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer