Horoskop uke 16

Vannmannen kan ha godt av å reise bort, mens vekten bør lese en god bok

Horoskopet gjelder for uke 16.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 16. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 16. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Personer vil komme og gå rundt deg denne uken. Det kan komme til å skape litt uro, men du har fortsatt et godt overblikk og lar deg ikke så lett forstyrre. Du er skarp i tanker og i kommentarer, noe som også andre kan få nyte godt av. Men det er en god idé hvis du også lar andre komme til orde, selv om du ikke liker innblanding i dine ting. Ukens råd: La andre slippe til.

Tyren 21. april–21. mai

Uken kan starte med en rask diskusjon der det handler om hvem som har rett eller vet best. Din dokumentasjon kan være mangelfull eller kan hvile på fornemmelser, og den tas derfor ikke på alvor. Heldigvis faller roen over deg i helgen, og du får mulighet til å være for deg selv. Og da sier du kun din mening hvis du blir spurt. Ukens råd: Prøv å se deg selv utenfra.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du må få samlet flere løse tråder innen midten av uken. Og det vil føles godt å få gjort det, for da kan du for alvor komme i gang eller videre med andre oppgaver. Du får mer energi mot slutten av uken, og da vil du være mye mer tydelig på hva du vil bruke tiden din til. En behagelig overraskelse kan dukke opp i løpet av fredagen. Ukens råd: Nyt fredagen.

Krepsen 22. juni–22. juli

Denne uken vil bli hektisk. Men det kommer et markant skifte i løpet av påskedagene, og du vil straks finne din indre ro. Det er ikke bare familien din du skal være sammen med i helligdagene; det blir også tid til å være sammen med venner. Langfredag vil være den beste dagen sammen med familien. Da vil dere finne den gode tonen. Ukens råd: Gled deg til fredag.

Løven 23. juli–23. august

Tempoet ditt er høyt nå, og du får også gjort mye. Kanskje har reiser tatt en del av din tid og dine krefter. Påskeaften vil du fornemme et markant skifte, og du synes at du får mye mer indre ro. Det bidrar til at du vil klare å nyte helligdagene i fred og ro. Og det vil også bli noen fine opplevelser for sansene – som for eksempel gode frokoster. Ukens råd: Nyt helligdagene.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er mye som må gjøres før påskedagene er her. I løpet av onsdag er det som om du kommer opp i et høyere gir. Du får mer fart på ting, og blir fort utålmodig hvis ikke ting går kjapt. Økonomien din er en av de tingene som er med på å avgjøre hvordan påsken skal avholdes. Langfredag bruker du tid på å gå økonomien etter i sømmene. Ukens råd: Sjekk dine bankkontoer.

Vekten 24. september–23. oktober

Kanskje lover du mer enn du kan holde – spesielt i begynnelsen av uken. Men det er så mye du gjerne vil formidle og kommunisere. Derfor går du høyt ut, og du innser litt for sent at du ikke klarer å leve opp til forventningene. Du får nok reddet deg ut av klemma, og hvis du kommer deg «velberget» fram til lørdag, kan du nyte påskefreden. Ukens råd: Les en god bok.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er for tiden svært sannsynlig at du hele tiden skifter mening. Akkurat når du føler at du har funnet riktig kurs, så endrer den seg igjen. Prøv å bli enig med deg selv i hvilken retning du vil gå, for denne uken er svært godt egnet til å drive PR for deg selv og alt det du kan. Det gjør ikke noe hvis du bruker små triks for å oppnå det du gjerne vil. Ukens råd: Ta gjerne en snarvei eller to.

Skytten 23. november–21. desember

Nå gjelder det å bli enig med familien om hva som skal skje i påsken. Hvor dere skal være og hvem dere skal være sammen med. Det kan fort bli litt av et puslespill. Men når påskedagene er her, så har du avtaler både med familien og med venner. Du vil helst bli med på absolutt alt du kan. Men dessverre lar det seg ikke gjøre. Ukens råd: Velg dine festligheter.

Steinbukken 22. desember–20. januar

I begynnelsen av uken har du oppmerksomheten rettet mot de praktiske jobbtingene som skal gjøres. Familien har førsteprioritet i helligdagene, og mange vil være samlet hjemme hos deg, noe du faktisk er svært tilfreds med. Her er det livlig, og det er god dynamikk i familien. Praten vil gå lett, og kanskje blir det vanskelig å komme til. Ukens råd: Inviter familien hjem til deg.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Hvis du vil gjøre noe godt for deg selv, så er det naturlig å reise bort i påsken. Finn et sted hvor du kan være i fred og finne balansen i ditt indre. Du drømmer om et helsested der du kan bli vartet opp fra morgen til kveld. Hvis det ikke lar seg gjøre å reise, så må du i stedet søke etter sanselige opplevelser i din nærhet. Ukens råd: Reis bort hvis du kan.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du har behov for å holde en litt lav profil. Arbeidspresset er stort, og det kan til tider være vanskelig å få unna alt. En person i din nærhet vil gjerne dele noen opplevelser eller feriedager med deg, men i begynnelsen av uken ser du ingen mulighet for det. Men samtidig: Hvis ideen og tilbudet er tilstrekkelig interessant, så lar du deg gjerne friste. Ukens råd: La deg friste.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer