Horoskop uke 35

Vannmannen må ikke skryte for mye av seg selv, mens løven må planlegge utgiftene sine

Her er ukens værvarsel for livet og kjærligheten.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 35. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 35. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

VÆREN

21. mars–20. april

Din intensjon er å følge planen din, noe som også er veldig fornuftig. Men i begynnelsen av uken kan det lønne seg å avvike fra kursen og følge dine impulser. Det kan gi deg noen nye synsvinkler på de praktiske utfordringene som du har i hverdagen. Partneren du samarbeider med er fullt og helt med på dine ideer og kan raskt omstille seg.
Ukens råd: Følg intuisjonen din.

TYREN

21. april–21. mai

Uken starter på en annen måte enn forventet, men det tar du med godt humør, og faktisk passer det deg godt at dagene tar en annen vending enn de vanligvis gjør. Hvis det er kjærlighet involvert i tingene som skjer, kan du forvente et positivt utfall. Det handler blant annet om å finne noen felles grunnverdier i forholdet og å se stort på det.
Ukens råd: Vær åpen for endringer.

TVILLINGENE

22. mai–21. juni

Du har som vanlig mange prosjekter gående – og særlig fram til torsdag. Du tar lett på ting og nyter det du driver med, blant annet fordi det er underholdende og morsomt. Det endrer seg på slutten av uken. Et skifte i din energi krever at noe må settes i gang, og du trekker i arbeidsklærne. På slutten av uken får du en unik idé!
Ukens råd: Se lyst på livet.

KREPSEN

22. juni–22. juli

Du trenger bare å spore deg inn på den sjargongen eller formen for kommunikasjon som brukes blant dem du omgås med nå. Du får i den forbindelse behov for å sette ord på tanker og handlinger og spesielt på hvorfor du gjør som du gjør. Du får god inspirasjon fra noen i ditt nettverk, som du eventuelt møter i helgen. Ideene står i kø.
Ukens råd: Fokuser på arbeidsoppgavene.

LØVEN

23. juli–23. august

Det er din økonomi som er i fokus denne uken, og du ser på de budsjettene som du har lagt. Du må finne en løsning der du kan tjene litt mer penger, slik at det kan bli et pluss på bunnlinjen. Det blir i forbindelse med jobben din at de ekstra inntektene skal dukke opp. Heldigvis er du i ditt kreative hjørne og finner nye eller andre måter å tjene ekstra på.
Ukens råd: Planlegg dine utgifter.

JOMFRUEN

24. august–23. september

Hvis du har noen oppgaver som må ferdigstille, er det i løpet av de første dagene i uken at det kan gjøres. I løpet av torsdag skjer det et skifte, og nå er det helt andre ting som står på dagsordenen. Du føler deg hjemme og komfortabel i de omgivelsene du nå befinner deg i. Du får ideer om hvordan du skal håndtere ting på en mer praktisk måte.
Ukens råd: Vær effektiv i ukens første dager.

VEKTEN

24. september–23. oktober

Akkurat nå har du det best hvis du kan trekke deg litt unna det sosiale livet og bare være alene eller sammen med den valgte. Den nærheten som dere har disse dagene er sjelden, og det er spesielt deg som føler at denne stemningen virker helbredende på deg. Det er viktig at du hele tiden har friheten til å gå dine egne veier.
Ukens råd: Søk fred og ro.

SKORPIONEN

24. oktober–22. november

Du er i et nært samarbeid enten med din kjæreste eller med en nær kollega. Sammen kan dere finne nye samarbeidspartnere, og de vil typisk skille seg fra mengden, og dermed kan du umiddelbart se at dette er noe å gå videre med. De nye makkerne krever frihet i samarbeidet, noe som passer deg bra, siden du også trives best med frihet.
Ukens råd: Se etter løsninger.

SKYTTEN

23. november–21. desember

Det er spesielt fokus på jobben i denne tiden, og kanskje er du ikke personlig avklart om hva du vil på lengre sikt, men akkurat nå er det en god flyt i arbeidsoppgavene, og det kommer alltid nye til som er litt annerledes og på den måten morsomme å jobbe med. Ulike prosedyrer som ligger fast kan gjerne moderniseres.
Ukens råd: Prioriter jobb nå.

STEINBUKKEN

22. desember–20. januar

Etter en lengre periode der du har jobbet eller vært alene, ser det ut til at det nå blir mer utveksling mellom deg og andre, noe som passer deg bra. Uken er også egnet til å ta kontakt med personer som har et annet utgangspunkt enn det du har eller til å oppholde seg i utlandet. Alt ser ut til å være i god utvikling. Ukens råd: Vær åpen for andres meninger.

VANNMANNEN

21. januar–18. februar

Det tilværelsens litt dypere mysterier som opptar deg – og denne uken mer enn ellers Men du kan også bruke ukens aspekter til å finne fram alle de gode egenskapene du har og finne en god måte å gjøre PR for deg selv. Ved å holde en realistisk og fornuftig tone i din promotering av deg selv, vil du komme langt.
Ukens råd: Ikke skryt for mye av deg selv.

FISKENE

19. februar–20. mars

Det er særlig fokus på samarbeid denne uken, og du kan glede deg over at et svært kreativt team står til din disposisjon. Det kan godt være at du synes de er litt for «ville» i sine ideer, men på den annen side kan du også se fordelene ved å gjøre noe som er utradisjonelt eller annerledes. Du har fortsatt vind i seilene. Ukens råd: Stak ut kursen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer