Ukens horoskop

Vannmannen må ikke være så hårsår, mens fiskene bør følge magefølelsen

Horoskopet gjelder for uke 15.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 15. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 15. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Du er svært effektiv denne uken. Det er ikke noe som står i veien for at du kan få ryddet skrivebordet – både det fysiske og det virtuelle. Sannsynligvis er det mye å rydde opp i, og selv om du er rask i vendingene, er det nok lurt å strukturere ryddingen din og få lagt alle papirer og e-poster i de riktige mappene. Ukens råd: Rydd opp.

Tyren 21. april–21. mai

Nå gjelder det å tenke klart. Det kan være en utfordring å få verifisert diverse opplysninger som du mottar, men heldigvis har du noen gode kontakter som gjerne stiller opp og hjelper deg med å finne ut av hva som er hva, hvis det blir nødvendig. En person fra din fortid dukker opp i løpet av helgen, noe som vekker gode minner. Ukens råd: Vær kritisk til det du blir fortalt.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du har ekstra stor gjennomslagskraft i begynnelsen av uken, noe du blant annet kan bruke til å promotere deg selv. Du har nemlig noe å by på som andre kan være interessert i. I helgen kommer du på kant med en person som står deg nær. Det kan være kjæresten eller en nær samarbeidspartner. Du har vanskelig for å si imot vedkommende. Ukens råd: Ikke gå inn i diskusjoner.

Krepsen 22. juni–22. juli

Dette er en uke med utfordringer for deg når det kommer til samarbeid og nære relasjoner. Det er derfor lurt å justere forventningene dine. På den måten kan du imøtegå de usagte kravene og forventningene. Du bør nå gå rett på sak, hvis ikke så vil du ikke få noen respons. Søndag er ukens beste dag. Ukens råd: Gå rett på sak.

Løven 23. juli–23. august

Selv om du føler at du har overblikk over ting, så kan du overse noen detaljer. Det vil du i så fall straks bli gjort klar over. Det vil vekke noen minner fra fortiden som kan være vanskelig å riste av seg. Mot slutten av uken er det litt motstridende følelser i sving, og du vil svinge mellom tristhet og glede. Heldigvis vinner følelsen av glede, og livet vil føles lett. Ukens råd: Vær forberedt på kritikk.

Jomfruen 24. august–23. september

Du er enda flinkere enn du vanligvis er til å få folk i tale. Dine ord gjør inntrykk, og dermed får du også respons som er fylt med medfølelse og forståelse. Du arbeider i den forbindelse for en ideologisk sak, og du henter støtte hos mennesker som er svært konservative i sitt grunnsyn. I løpet av helgen kan det oppstå uenighet i familien. Ukens råd: Vær tydelig i dine meldinger.

Vekten 24. september–23. oktober

Dette kan bli en uke der du i høy grad lykkes med dine ting. Fysisk kan du være mer sart enn du pleier, og du kan fornemme hver minste lille forandring eller ubalanse i kroppen. Det er god stemning i familien, og de eldre i klanen har antakelig mye på hjertet. Derfor er det en god idé å samle familien enten lørdag eller søndag. Ukens råd: Samle familien i helgen.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det beste er hvis du er fullstendig klar over hvilken rolle du spiller i en konkret sak. Det er viktig at du ikke har to hatter på og at andre vet nøyaktig hva du står for. Det kan være fristende å spille på to hester, men det kan fort bli problematisk. Det du bør konsentrere deg mest om, er å få levert de rette opplysningene til de rette personene. Ukens råd: Vær tydelig på hva du mener.

Skytten 23. november–21. desember

Denne uken bør du stoppe opp og og reflektere over de siste måneders mange hendelser. Det har skjedd mye, og det er godt å få fordøyd det før du gjør ditt neste trekk. Mot slutten av uken vil familien kreve ditt nærvær, og det er lagt opp til diskusjon. Søndag er det andre ting som opptar deg, og kanskje er det romantikk i luften. Ukens råd: Vær åpen for romantikk.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det kan bli en utfordring å få dine og familiens ønsker og aktiviteter til å møtes. Det vil bli debatt om dette denne uken, for nå skjer det mye på familieområdet. Det kan også dreie seg om boligen der det skjer nye ting som det for noen vil være vanskelig å forholde seg til. Hvis du er i ditt kreative hjørne, så er du inspirert nå. Ukens råd: Utnytt kreativiteten din.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du kan få kritikk, eller det kan oppstå uenighet mellom deg og andre midt i uken. Du synes dette er vanskelig, for du tåler ikke slikt nå. Du mener selv at du gjør ditt ytterste for å skape de beste betingelser for en lett og ubesværet kommunikasjon. Men det er ikke tilfelle nå. Men bortsett fra det er de økonomiske betingelsene gunstige for tiden. Ukens råd: Ikke vær hårsår.

Fiskene 19. februar-20. mars

Tiden er nå inne for å slå på bremsene og gå dine jobbprosjekter ordentlig etter i sømmene. Er du på riktig vei? Bør ting justeres? Det vil være spørsmålene nå og i den kommende tiden. Det er i den forbindelse viktig at du selv kjenner etter om alt er som det skal være, og til det kan du bruke din intuisjon. Ukens råd: Lytt til magefølelsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer