Horoskop 2017:

Vannmannen må tenke alternativt om penger, mens fiskene bør lytte til gode råd

Ukens horoskop gjelder for perioden 27. oktober - 02. november.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 27. oktober - 02. november. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 27. oktober - 02. november. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du har litt vanskelig for å ha nok energi til alle dine gjøremål denne uken. Det er spesielt i forbindelse med jobb at du føler deg fastlåst, og det er derfor smart å være litt selektiv når du velger hvilke oppgaver du skal prioritere. En sjef kan være svært utålmodig, men det er viktig at du skåner deg selv, så du ikke blir overbelastet.

Ukens råd: Pass på deg selv.

Tyren 21. april–21. mai

Du har mange drømmer for tiden, spesielt om økonomiske prosjekter, og noen av dem er ikke realistiske i det hele tatt. Men du blir mer og mer sikker på kursen du har staket ut. Vær likevel oppmerksom på at ting stadig endrer seg, og derfor er det vanskelig å få et korrekt bilde av tingenes tilstand. Du har en sterk intuitiv fornemmelse nå.

Ukens råd: Ikke drøm deg bort.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er veldig opptatt av om ting gjøres på «riktig» måte, og det gjelder spesielt noe som har med offentlig saksbehandling å gjøre. Det kan være vanskelig å få tak i de rette personene, noe som gjør at du kan føle deg litt alene. Gjør derfor research selv, slik at du har noen gode argumenter å slå i bordet med. I løpet av fredagen vil du falle mer til ro.

Ukens råd: Smør deg med tålmodighet.

LES OGSÅ: Bør du droppe diettene for godt?

Krepsen 22. juni–22. juli

Nå passer det fint å avslutte diverse samarbeidsoppgaver, slik at du kan konsentrere deg om nye ting. Midt i uken merker du et skifte, og du blir mer optimistisk. I denne perioden vil du bli trukket mot kulturlivet, og kanskje har du selv planer om å bli mer synlig i det kulturelle landskapet. Kanskje du rett og slett bør vie helgen til kulturelle aktiviteter.

Ukens råd: Følg dine optimistiske impulser.

Løven 23. juli–23. august

Den fysiske formen din føles atskillig bedre denne uken, og du kan se fram mot noen hyggelige stunder. Spesielt midt i uken vil du merke et stemingsskifte, og du blir mer opptatt av å være til stede for andre og gi dem omsorg. Du har lettere for å sette deg inn i andres situasjon, noe som gjør dette lettere. Du har også lyst til å markere deg nå.

Ukens råd: Vær en støtte for andre.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er nå du kan gjøre noe seriøst når det kommer til dine kreative interesser. Du har nemlig roen og muligheten til å fordype deg, og kan dermed tilegne deg kunnskap om det som for alvor opptar dine tanker. Det kan lede deg i ulike retninger, og bokstavelig talt kanskje en tur til utlandet. Dette er din uke.

Ukens råd: Nyt at du selv bestemmer kursen.

Vekten 24. september–23. oktober

Mye av det du gjør nå for tiden, er drevet fram av din idealisme og trang til å utrette noe for et godt formål. Du kan bare ikke la være. Har du helsemessige utfordringer, vil du være åpen for alternative behandlingsmetoder – om ikke annet så for å prøve om noen av dem har en effekt. Kjæresten din vil støtte deg i det du gjør.

Ukens råd: Vær åpen for andre løsninger.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Denne uken vil du oppleve noe som bidrar til at du vil få en dypere forståelse av dine egne eller andres psykiske mekanismer. Kanskje kan det hjelpe deg til å navigere i en vanskelig sak. Ellers vil økonomiske spørsmål oppta deg nå, og du vil desperat prøve å finne en løsning, for du har ikke så mye penger som du skulle ønske.

Ukens råd: Bruk dine erfaringer.

LES OGSÅ: 3 måter alle bør spare på

Skytten 23. november–21. desember

Du har de beste intensjoner i alt du gjør for tiden, og det nyter andre godt av – spesielt enkelte organisasjoner. Du legger stor innsats i arbeidet, og du har en ydmyk holdning til det du får ut av det. Andre har vanskelig for å forstå ditt sosiale engasjement, men det påvirker neppe deg. Du har ikke energi til å gjøre alt du skulle ønske nå.

Ukens råd: Porsjoner energien din.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Samme hvor lite du vil det, må du nok sluke noen kameler denne uken. Og dette vil virke forstyrrende. Humøret ditt kunne derfor ha vært bedre. Men dette må du bare igjennom. Mot slutten av uken blir det lettere, og deretter vil du se muligheter i stedet for hindringer. Har du noe på hjertet, bør du vente til neste uke med å gi uttrykk for det.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Selv om dette ikke er det du er mest opptatt av, så vil episoder som har med familie å gjøre, dukke opp, og du blir tvunget til å forholde deg til dem. Ukjente familiemedlemmer og deres historie kan plutselig dukke opp, og det må du forholde deg til. Du har fortsatt økonomiske utfordringer, som ikke løses umiddelbart.

Ukens råd: Tenk alternativt om penger.

Fiskene 19. februar–20. mars

Du er dynamisk og handlekraftig, og det vil styrke imaget ditt i det lange løp. Du blir tiltrukket av alt som har med spirituelle ting å gjøre, fordi det gir deg en følelse av tilhørighet og sammenheng. Du vil ha stor suksess med kreative oppgaver denne uken, for du er inspirert, og du vet i hvilken retning du bør gå.

Ukens råd: Lytt til gode råd.

LES OGSÅ: Tipsene som hjelper deg å løse opp familieflokene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer