Horoskop 2017:

Vannmannen vil få en ny samarbeidspartner, mens skytten må rydde vekk de dårlige minnene

Ukens horoskop gjelder for perioden 10. - 16. november.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 10. - 16. november. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 10. - 16. november. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du merker at det forventes noe spesielt av deg på jobb, men det er ikke noe du kan prioritere akkurat nå. Du sliter med å finne balansen i alle de relasjoner du er i. Din rolle på jobb er mer avdempet enn du foretrekker, men det er likevel mest hensiktsmessig at det er slik nå. Midt i uken vil du slite med å få viljen din.

Ukens råd: Finn balansen i dine relasjoner.

Tyren 21. april–21. mai

I begynnelsen av uken gyver du løs på nye oppgaver, og du merker at du får betydelig mer energi. Det vil lønne seg å gå i dybden nå, og det gjelder alt du foretar deg. Ikke noe unnslipper ditt skarpe blikk nå. Du kan havne i en diskusjon med dine nærmeste der du må tone ned dine meninger for å unngå å såre andre.

Ukens råd: Gå i dybden.

Tvillingene 22. mai–21. juni

I begynnelsen av uken er humøret ditt annerledes enn det pleier, og det blir bemerket av dine nærmeste. Du ser mer optimistisk på ting, og du ser muligheter der du i forrige uke var mer negativ. Du vil gjerne delta i et konstruktiv samarbeid som foregår blant dine kolleger, men det løpet er nå kjørt, siden deres oppgaver er fullført.

Ukens råd: Grip mulighetene.

LES OGSÅ: Bør du droppe diettene for godt?

Krepsen 22. juni–22. juli

Du føler deg svært viljesterk nå, og derfor får du flere prosjekter og oppgaver å ta deg av. Du får ekstra god støtte fra en av dine nærmeste kolleger eller din partner, som gir deg psykisk støtte, og som også får deg til å bruke ressuser som du sitter inne med. Din sårbarhet er stor og kanskje mer synlig enn den pleier å være. Men det er ikke en svakhet, tvert imot.

Ukens råd: Bruk dine evner.

Løven 23. juli–23. august

Du føler til fulle at du har gjenfunnet din styrke, og ditt forhold til familien ser ut til å være i balanse igjen. Har du noen oppussingsprosjekter gående, er dette tiden for å lykkes med dem. Og har du oppgaver som krever fysisk utfoldelse og styrke, vil du også gjøre deg gjeldende på det området. Fortiden spiller en rolle denne uken, og den kan vise seg på en helt vanlig dag.

Ukens råd: Få ting gjort.

Jomfruen 24. august–23. september

I begynnelsen av uken peiler du ut en ny kurs. Du har prosjekter innenfor hjemmets fire vegger som krever din oppmerksomhet. Kanskje er det praktiske oppgaver, og kanskje handler det bare om å tilbringe mer tid sammen med familien. Denne uken er det for øvrig smartest å nøye seg med kun å legge planer, se tiden an og kartlegge hvordan stemningen er i familien.

Ukens råd: Legg planer – og avvent.

Vekten 24. september–23. oktober

I begynnelsen av uken merker "du et markant skifte i din energi. Etter forrige ukes travle og sosiale liv er du nå mer grublende og innadvendt. Det gir deg mulighet til å gå grundig igjennom saker og ting, og ikke minst å finne ut hva som er din rolle i det hele. Du finner raskt ut at det lureste du kan gjøre, er å følge den dagsorden som er satt og følge med de andre.

Ukens råd: Følg strømmen.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Akkurat nå har du mest lyst til å være for deg selv og betrakte ting fra sidelinjen. Det passer deg helt perfekt at du ikke har mange avtaler denne uken og at du derfor får mye alenetid. Du får også muligheten til å «se innover». Du kan for eksempel bruke virkemidler som yoga, meditasjon eller en form for mindfulness for å finne den indre roen og balansen.

Ukens råd: Søk etter ro og fokus.

LES OGSÅ: 3 måter alle bør spare på

Skytten 23. november–21. desember

Det er nå tid for selverkjennelser. Og kanskje er det en god idé å rydde vekk noen av fortidens skyldfølelser. Det føles godt å fjerne ubehagelige minner og heller bruke krefter på å bestemme hvilken vei du vil gå videre. Psykologi interesserer deg mer enn det vanligvis gjør, og du kommer over noen temaer som du føler beskriver situasjonen du er i akkurat nå.

Ukens råd: Rydd vekk dårlige minner.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du merker tydelig at det er på tide for deg å komme deg videre i livet. Kanskje er du ikke helt sikker på hvor du skal rette din oppmerksomhet, men slapp av, du har fortsatt tid til å finne ut av det. Du har holdt deg i bakgrunnen en stund, men snart blir du igjen mer synlig i «gatebildet», og livet blir både mer sosialt, og ikke minst, mer morsomt sosialt enn det har vært på lenge.

Ukens råd: Nyt det sosiale livet.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har mange gode ideer for tiden, og det later også til at du lykkes med dine initiativ. Nye prosjekter ser dagens lys, og du har nok å gjøre med å følge dem opp. Du er primus motor på de fleste oppgaver, og du koser deg med å føre an, spesielt i saker som har med ny teknologi å gjøre. En samarbeidspartner melder seg på banen mandag eller tirsdag.

Ukens råd: Led med glede.

Fiskene 19. februar–20. mars

Er du interessert i de irrasjonelle sidene ved tilværelsen, vil du i de kommende dagene bruke enda flere krefter på å gå enda dypere inn i noen temaer som fascinerer deg. Enkelte ting som ikke er synlige med det blotte øye, vil tiltrekke din oppmerksomhet, og du gjør mange skarpe observasjoner som peker mot det overnaturlige. Du vil komme på sporet av noe som vil tenne deg.

Ukens råd: Gå i dybden.

LES OGSÅ: Tipsene som hjelper deg å løse opp familieflokene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer