Horoskop 2017:

Vannmannen vil møte en svært karismatisk person, mens tvillingene vil miste en samarbeidspartner

Horoskopet gjelder for uke 52.

HOROSKOP 2017: Horoskopet gjelder for uke 52. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Horoskopet gjelder for uke 52. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Er du av typen som har spesielle tradisjoner i julen, er du ekstra opptatt av dem i år. Du vil nyte å ha tid til å dyrke interesser som spill og moro. Julen blir i det hele tatt helt spesiell for deg i år, for du er fylt med ekstra mange og dype følelser. Du bruker mye tid og energi på sjelelige og psykiske opplevelser, og vil få ny innsikt.

Ukens råd: Nyt julen til det fulle.

Tyren 21. april–21. mai

Behovet du har for vekst og utvikling, vil tydelig vise seg denne uken. Det er mange rundt deg som later til å ha kommet videre i tilværelsen, og det er også ditt ønske. Du har nå mulighet til å gjøre noe annet enn det du pleier, noe som gir deg en følelse av letthet og frihet. Har du juridiske utfordringer, vil de bli løst innen jula en.

Ukens råd: Ta utfordringene du møter.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Samarbeid på alle fronter står fortsatt i sentrum. Det vil det gjøre både denne uken og i romjulen. Føler du deg tom for kre er, kan du trøste deg med at dette vil snu lille julaften. Etter det vil du med stor glede være med på diverse sammenkomster. En som har vært en samarbeidspartner i cirka to og et halvt år, trekker seg.

Ukens råd: Nyt julens sammenkomster.

LES OGSÅ: Så lenge må du vente med kjøre etter at du har drukket

Krepsen 22. juni–22. juli

Noe slutter, og dermed kan noe nytt få sin begynnelse. Det står tydelig for deg nå på hvilket område du bør fatte en avgjørelse som har konsekvenser på lengre sikt. Det står også klart for deg i løpet av uken at alt som har med helsen og ditt velvære å gjøre, skal justeres – og om mulig optimeres. Du vil prioritere samvær med din partner eller nære venner i juledagene.

Ukens råd: Ta helsen din alvorlig.

Løven 23. juli–23. august
Disse dagene er det tid for å ta beslutninger, noe som er nødvendig. Du klarer ikke å komme deg videre på den veien du har begitt deg inn på, og derfor er det smart å sløyfe et prosjekt, opplevelse eller forhold som har vart de siste par årene. Mot slutten av uken er du klar for å søke mot nye «beitemarker». Du oppdager etter hvert at det faktisk gir mening å tenke nytt.

Ukens råd: Tør å ta beslutninger.

Jomfruen 24. august–23. september

Du har fortsatt oppmerksomheten rettet mot familien og hjemmet i denne perioden, som er ekstra travel. Du har lenge merket at du har lite energi, men det føles som dette snur til helgen, slik at du har kre er til å komme deg igjennom julehøytiden, som med ganske stor sikkerhet vil foregå hjemme hos deg med mange familiemedlemmer til stede. Optimismen vender tilbake.

Ukens råd: Spar på kreftene.

Vekten 24. september–23. oktober

Har du tenkt at du har lyst til å gjøre noe annet enn det du pleier denne julen, så gjør det! Det kan være en god idé å gi julestafettpinnen videre til noen andre, eventuelt til dine søsken, så du kan føle deg fri og tilbringe høytiden et annet sted enn du pleier. Partneren din er garantert med på ideen, og har lenge ønsket seg endringer på dette området.

Ukens råd: Feire en annerledes jul.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er mye som tyder på at du er påvirket av følelsene dine – spesielt når det gjelder kjærlighet. Du har i hvert fall noen fantasier og tanker rundt dette som forsterkes dag for dag. Dette er alvorlig for deg, og det betyr mye at følelsene blir gjengjeldt. Midt i uken er du spesielt opptatt av familien eller boligen, der noe må endres fordi det ikke kan fortsette slik det er.

Ukens råd: Ta følelsene dine på alvor.

LES OGSÅ: - En bagatell av en løgn kan bli et større problem for forholdet hvis kjæresten oppdager det

Skytten 23. november–21. desember

Det er mange mennesker rundt deg, og det skjer mye der du er denne uken. En avtale endres fordi en nær relasjon bestem- mer seg for å tilbringe høytiden et annet sted enn planlagt. Du viser ikke hvor sku et du er, men trekker deg litt inn i deg selv, blir fjern og finner en måte å bearbeide det på mentalt som gir deg et annet fokus.

Ukens råd: Vær forberedt på skuffelser.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du merker tydelig at tiden er inne for å ski e spor. Du har levd litt tilbaketrukket i det siste, men nå er muligheten der for å være utadvendt igjen. Du føler at du har gjort det du skulle, og at det nå er mulig å gå videre. Gjør ferdig det du har på gang, så kan du være åpen for nye ting som vil komme i det nye året.

Ukens råd: Fullfør oppgavene dine.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du føler at du står midt i et vadested. At du er i ferd med å slippe det gamle og i ferd med å finne et nytt fotfeste. Kort sagt er du i gang med et nytt kapittel av livet. Du har tydelig behov for å trekke deg tilbake og være opptatt av deg selv, for å gi næring til ditt indre, din sjel og din psyke. Du møter en person som er svært karismatisk.

Ukens råd: Trekk deg tilbake.

Fiskene 19. februar–20. mars

Selv om det ligger an til en travel uke, bruker du energi på jobben din og på å planlegge framtidige prosjekter. Du får mer tid til rådighet etter de siste to årenes harde slit i forbindelse med jobb. Nå kan du høste fruktene av det du har sådd. Men samtidig er det viktig at du forholder deg til realitetene selv om det kan være vanskelig.

Ukens råd: Vær realistisk.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Gossip Girl»-skuespillerne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer