Horoskop 2017:

Vekten bør la fortiden hvile, mens væren må lære seg å akseptere andres valg

Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. desember.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. desember. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 01. - 07. desember. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Du blir overrasket i midten av uken. Men det pussige er at du blir mest overrasket over deg selv og måten du reagerer på. Du klarer ikke å sette dagsorden selv nå, og du må derfor innfinne deg med de endringene som blir gjort. Mot slutten av uken klarer du ikke å la være å uttrykke din mening, og det skaper uro blant dine nærmeste.

Ukens råd: Aksepter andres avgjørelser.

Tyren 21. april–21. mai

Det er smart å bruke denne uken til å fullføre de prosjekter du har gående med dine kolleger eller andre som står deg nær. Selvtilliten din kunne ha vært høyere, men det endrer seg midt i uken. Du får fornyet energi og ser også lysere på tilværelsen. Nå handler det om å fokusere på deg selv og ditt image.

Ukens råd: Tenk på hvordan du framstår.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du innser at du ikke kommer lenger i en sak som har med en bestemt person å gjøre. Du får ikke gehør for dine forslag, og du blir i dårlig humør – og innser at du må tenke igjennom ting før du uttaler deg eller handler. Du vil ta stilling til dette igjen over nyttår, men da vil det hele framstå helt annerledes.

Ukens råd: Vær tålmodig.

LES OGSÅ: Bør du droppe diettene for godt?

Krepsen 22. juni–22. juli

Denne uken handler det om å få teori og praksis til å smelte sammen til en høyere enhet. Er det noe du er i tvil om, bør du vente til du har mer klarhet rundt situasjonen før du tar noen avgjørelser. Det skjer noe på jobb eller hjemmebane som du må ta deg av denne uken. I helgen har du behov for ro og fred.

Ukens råd: Prøv å meditere i helgen.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du er opptatt av hvordan du framstår for andre, så kan det være en god idé å få noen til å hjelpe deg med tips til hvordan du skal kle deg og te deg, for det er vanskelig å se seg selv utenfra. Hjelpen og sparringen vil ikke komme fra mennesker i nettverket ditt, så du må ut og finne noen andre som kan hjelpe deg videre.

Ukens råd: Vær åpen for tilbakemeldinger.

Jomfruen 24. august–23. september

All din oppmerksomhet er rettet mot familien eller hjemmet ditt i første del av uken. Du har møtt en hindring, og har vansker med å komme deg videre. Du må bare være tålmodig og vente på at det løser seg. Mot slutten av uken merker du tydelig at du roer ned tempoet og lar tiden jobbe for deg. Det blir høy temperatur på jobb før helgen.

Ukens råd: Ta tiden til hjelp.

Vekten 24. september–23. oktober

Det er uro i din nærmeste krets, og uten å være klar over det blir du virvlet inn i et personoppgjør. Og når først ting er sagt, kan ikke konsekvensene gjøres om. Midt i uken søker du mot noe annet, og lar fortiden hvile. Det påvirker humøret ditt, som bedres markant. Du får mer energi og ser langt lysere på tilværelsen.

Ukens råd: La fortiden hvile.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du merker en uro denne uken, og det er vanskelig å finne ut hva det handler om. Men dette blir tydelig for deg fredag, da noen faste planer endres eller avlyses. Hvis du har noen utfordringer med helsen din, vil de bedres eller forsvinne i løpet av uken. Du gleder deg over snart å kunne få bestemme selv og å gå dine egne veier.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

LES OGSÅ: 3 måter alle bør spare på

Skytten 23. november–21. desember

Du er lett å påvirke denne uken, og drømmer deg stadig bort i egne tanker. Du har lenge gått med noen forventninger som du håper kan innfris. Og det er mye som tyder på at det kan skje, og følelsene dine kan derfor falle mer til ro. Har du behov for indre ro, eller å trekke deg litt tilbake fra et pulserende liv, er dette en bra uke for det.

Ukens råd: Søk ro og stillhet.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det er en person som er skikkelig ivrig etter å komme i kontakt med deg, og vedkommende vil mest sannsynlig lykkes med det denne uken. Men personen merker at du ikke vil dele dine tanker og følelser, og trekker seg kanskje unna med uforettet sak, for å vende tilbake om en måneds tid. Og da er du på et helt annet sted i livet.

Ukens råd: Forsøk å være åpen.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er spesielt en person i ditt nettverk som tar opp din oppmerksomhet nå. Du har litt vanskelig for å avvise personen, fordi hun eller han har en viss innflytelse blant dine venner. Hvis dere ikke blir enige denne uken, kan du forvente at det blir gjort et nytt forsøk i januar. Men da vil det være helt andre vilkår som gjelder.

Ukens råd: Hold hodet kaldt.

Fiskene 19. februar–20. mars

Har du planer om å reise denne uken, så vil det bli en fantastisk tur eller opplevelse. Spesielt slutten av uken er en strålende tid å reise på, så selv om du ikke har planlagt det, kan du fortsatt rekke å komme deg av gårde. Er hverdagen din fylt opp, vil du ha mulighet til å kjenne godt etter hva du føler – og finne inn til din kjerne.

Ukens råd: Ta dine følelser på alvor.

LES OGSÅ: Tipsene som hjelper deg å løse opp familieflokene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer