Horoskop 2018:

Vekten bør sjekke saldoen sin, mens tyren må være forberedt på kritikk

Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. april.

HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. april. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Ukens horoskop gjelder for perioden 13. - 19. april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars - 20. april

Hvis du er i jobb, så kommer du til å tenke igjennom om det er på tide med et jobbskifte eller om du kan endre arbeids-"situasjonen på en annen måte. For nå ligger det forandringer i luften, det gjelder for alle værer. Det er på tide å gjøre noe annet i livet, men det krever at du gir slipp på noen prinsipper. Du vil helst ha action nå.

Ukens råd: Det er tid for forandring.

Tyren 21. april–21. mai

I de første dagene av uken står alt som har med samarbeid å gjøre i fokus. Det gjelder både i parforholdet og på jobben. Hvis du møter kritikk fra dine nærmeste, så kan du ta det helt rolig nå, for du har nemlig ren samvittighet og ditt på det tørre. Dessuten er du psykisk sterk nok til å stå imot det som måtte komme av anklager.

Ukens råd: Vær forberedt på kritikk.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du er i gang med et større research-arbeid, noe som går bra. Og det gjør det blant annet fordi du tar deg mer tid til dine undersøkelser enn du vanligvis gjør. Du føler at tempoet passer deg helt perfekt i denne perioden. I begynnelsen av uken kommer du over informasjon som er gull verdt "for din etterforskning.

Ukens råd: Søk innsikt.

LES OGSÅ: Derfor blir starten på pollensesongen ekstra kraftig

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er klar for å slippe det du har i hendene i løpet av onsdag, men det er en god idé å tenke deg om før du tar en beslutning. Det kan saktens hende at ting uansett er utenfor din kontroll, og i så fall må det bare skje det som skjer. Men det er likevel smart å fullføre noen arbeidsoppgaver i løpet av uken, for du står foran et skifte.

Ukens råd: Tenk deg om en ekstra gang.

Løven 23. juli–23. august

Du får en aha-opplevelse allerede i begynnelsen av uken. Det bidrar til å gi deg en følelse av frihet og er også kanskje en grunn til at du bør avlyse enkelte avtaler som ikke lenger er interessante for deg. Hvis du er i gang med å forberede en reise, kan du risikere at det kommer en avlysning og at du raskt må finne et nytt reisemål..

Ukens råd: Vær klar for en usedvanlig uke.

Jomfruen 24. august–23. september

Alt etter hvor du befinner deg i livet, så er det en bra sjanse for at du kan oppleve et gjennombrudd med dine bestrebelser denne uken. Det kan blant annet handle om at du gjør deg selv mer synlig og sørger for å etablere en slags ny image for å komme mer fram i lyset. Du er tilfreds, selv om det kanskje bare får skinne en kort stund.

Ukens råd: Ikke tvil, for du vil lykkes.

Vekten 24. september–23. oktober

Du har fokus på økonomien din. Kanskje har du levd over evne i en lengre periode og ikke vært lydhør for advarsler som har kommet. Når det gjelder kjærligheten, så har du noen utfordringer. Noe vil komme fram i lyset. Men alt i alt står du likevel sterkt nå, og det skal mye til for å velte deg av pinnen, for du har en sterk psyke.

Ukens råd: Sjekk saldoen din.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Din kjæreste kommer med noe som dere må diskutere i begynnelsen av uken. Du er ikke så klar for å gå i dialog om det, og du har vanskelig for å ta imot kritikk. Men din livsledsager har en fin måte å takle disse tingene på, så det er mulig at det likevel kan komme noe konstruktivt ut av samtalen. Du er opptatt av å komme i bedre fysisk form.

Ukens råd: Ikke vær så hårsår.

LES OGSÅ: 1 kjole - 3 antrekk! Vi viser deg hvordan du gjør det

Skytten 23. november–21. desember

Du har et dilemma denne uken som du ønsker å få løst. Det bør ikke være et stort problem, for den personen, eller det temaet, dette handler om er til å snakke med eller til å håndtere. Enkelt og greit handler det om at du må være konstruktiv og innse at du selv har noe du må stå til ansvar for. Kjærligheten spirer i begynnelsen av uken.

Ukens råd: Se etter løsninger, ikke problemer.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er svært utholdende for tiden. Og hvis du fortsetter å være det, kan du nå riktig langt. Du er blant annet i ferd med å gjenoppdage noen av de evnene som bor i deg, og kanskje er tiden inne til å finne dem fram, børste støvet av dem og bruke deg selv på en annen og mer særegen måte. Har du ambisjoner, er det nå de skal innfris.

Ukens råd: Vis dine skjulte sider.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du har vanskelig for å holde en lav profil, spesielt i begynnelsen av uken. Kanskje er det bra at du får luftet dine meninger, det kan virke befriende for andre som er nær deg. Det skjer mye på tankeplanet hos deg i denne tiden, og det kan være vanskelig å sette ord på det du tenker. Men ta deg tid og kjenn etter.

Ukens råd: Kjenn etter hva du egentlig vil.

Fiskene 19. februar–20. mars

Enten blir du sagt imot, eller så sier du imot noen. Men denne dialogen kan, hvis den gripes riktig an fra begynnelsen av, føre til større innsikt og forståelse. Føler du deg rammet av kritikk, så ikke la deg gå inn på deg, men se det som et vennlig råd om å være mer lyttende og empatisk. Du har et sterkt nettverk som støtter deg.

Ukens råd: Ikke bry deg om bagateller.

LES OGSÅ: Omtrent 200 000 nordmenn har «likfingre» - Trine (49) er hardt rammet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer