Horoskop:

Vekten bør søke råd hos en eldre person, mens tyren må ta imot hjelpen hun blir tilbudt

Horoskopet gjelder for uke 50.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 50. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 50. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du begynner så smått å se ting i et klarere lys igjen, og dermed er også sansene dine skjerpet. Misforståelser har kanskje stått i kø den siste uken, men ting ser nå ut til å løse seg. Et prosjekt i forbindelse med jobben er i ferd med å falle på plass. Alt i alt så er du egentlig ganske godt tilfreds med den avtalte ordningen.

Ukens råd: Gled deg over framgangen din.

Tyren 21. april–21. mai

Du føler at du trenger mer gjennomslagskraft, blant annet for å få viljen din igjennom. Det er ikke så lett å bli sett og hørt, og derfor kommer du til å bruke flere krefter på å synliggjøre deg selv og dine prosjekter. Men denne uken får du støtte av en person som har stor autoritet og som er vel ansett i dine kretser.

Ukens råd: Ta imot hjelpen du blir tilbudt.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Bruk gjerne ukens første dager på å avslutte diverse oppgaver, for midt i uken vil det dukke opp nye gjøremål som du må ta deg av. Arbeidsdagene blir lettere, men du må fra tid til annen konferere med dine samarbeidspartnere og kolleger om hvorvidt de er enige i dine beslutninger. Denne uken vil dette gå knirkefritt.

Ukens råd: Fullfør oppgaver.

Krepsen 22. juni–22. juli

En tvil oppstår, men du er blitt trygg på deg selv igjen, og du forholder deg utelukkende til fakta, selv om det ikke faller lett for deg siden intuisjonen kjører på høygir. Mange jobboppgaver ligger og venter på deg, så det er nok å ta fatt på. Du preges av en spesiell stemning. Kanskje er det nostalgi, kanskje bare forventning og glede.

Ukens råd: Gled deg til jul.

Løven 23. juli–23. august

Du fornemmer en barnlig glede over den kommende høytiden, og du er som alltid svært kreativ når det gjelder gavekjøp og ideer til arrangementer. Også i år har du mange planer, mye sosial aktivitet. Men du bør for ordens skyld sjekke hvor mye du har på bankkontoen før du går ut og gjør store juleinnkjøp.

Ukens råd: Vær forsiktig med pengene.

Jomfruen 24. august–23. september

Det vil være noe helt særegent over høytiden i år. Det kan det være mange grunner til, men det er mye oppmerksomhet på familien, samholdet og kanskje også på ting som har med bolig å gjøre. Har du planer om å utvide boligen, så er det opplagt å gjøre det i året som kommer. Det vil bli mange sosiale arrangementer i jula.

Ukens råd: Se framtiden lyst i møte.

LES OGSÅ: Maria Mena: - Julen framkaller vanskelige følelser for mange, også for meg

Vekten 24. september–23. oktober

Jo mer kontroll du har på tingene dine – arbeidsoppgaver og økonomi – jo bedre kan du utnytte ukens muligheter. Det vil være mye hjelp å finne hos en eldre person i slekten som har erfaring med det du har behov for å vite noe om. Det er særlig en person i familien du kan støtte deg til, spesielt når det kommer til økonomiske spørsmål.

Ukens råd: Søk råd hos en eldre person.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Kjærligheten opptar deg, og kanskje er det vanskelig å finne ut av dine egne eller andres følelser. Din dømmekraft, som vanligvis er skarp, kan svikte og gi deg et helt annet bilde av den utvalgte, og det skaper forvirring. Du har gode kort på hånden når det kommer til kjærlighet, men vurder om dem du møter har rent mel i posen.

Ukens råd: Ikke elsk ukritisk.

LES OGSÅ: «Derfor vi elsker håndballjentene»

Skytten 23. november–21. desember

Du er omgitt av personer som alle ser ut til å ønske å gi deg gode råd og komme med sin mening om ting. Det har du slett ikke behov for, så kunsten denne uken er å klare å si eller gi uttrykk for at du ikke er interessert i deres forslag. Du er litt splittet mellom din fornuft og dine følelser, og du velger å se tiden an.

Ukens råd: Øv på å si høflig «nei».

Steinbukken 22. desember–20. januar

Det kan lønne seg å lytte til en av dine venner eller til en person i ditt nettverk. Vedkommende har noen ganske interessante betraktninger, men har ikke selv gjennomslagskraft til å spre den kunnskapen eller de opplysningene som foreligger. Siden det er en person som du har en god relasjon til, er du åpen for å inngå et samarbeid om dette.

Ukens råd: Gi en hjelpende hånd.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er ekstra oppmerksomhet på dine nære venner, men også på dem du har faglige relasjoner til. Siden det nærmer seg jul og ferie, så vil det være en del sammenkomster denne uken. Og selv om du har mest lyst til å være for deg selv, eller kun være sosial i korte perioder, så vil du likevel synes at det er veldig hyggelig å møte dine venner.

Ukens råd: Prøv å nyte det sosiale livet.

Fiskene 19. februar-20. mars

Du har fått mer klarhet i ting, og du vet nå bedre hva du skal satse på i den nærmeste framtid. Det gjelder å holde diverse gode kontakter ved like, og det er en god idé også å sørge for å holde kontakten med de menneskene som har betydning for ditt arbeidsliv. Intuisjonen din er skjerpet, og det kan bringe deg tettere på dine mål.

Ukens råd: Plei dine kontakter.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker la ut selfie ikledd ulltights fra Kari Traa

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer