Horoskop:

Vekten bør tenke over forholdet sitt, mens væren må sørge for å få nok søvn

Horoskopet gjelder for uke 39.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 39. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 39. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du har masse stå-på-vilje, og er fylt med energi. Det gir deg mange muligheter blant annet for å møte positive samarbeidspartnere. I starten av uken møter du en kollega som er diplomatisk i sin være- eller talemåte. Og i løpet av torsdag kan du møte en karismatisk person som du har veldig god kjemi med.

Ukens råd: Sørg for å få nok søvn.

Tyren 21. april–21. mai

Hvis du av en eller annen grunn selv ikke kan styre hendelsenes gang denne uken, så konsentrer deg om dine tanker, for der kan du ikke bli forhindret fra å utvikle planer og strategier. Akkurat nå er du nødt til å rette deg inn etter andres dagsorden, noe som passer deg dårlig. Til gjengjeld kan du glede deg over din partners suksess.

Ukens råd: Tenk stort.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Uken starter svært positivt, noe som vil prege resten av uken. Ting som har med utdannelse eller reiser å gjøre står i sentrum – og med gode resultater til følge. I det hele tatt vil du få noen gode opplevelser på det sosiale området hvor det er mange mennesker som gjerne vil være sammen med deg og som du også leverer noe i retur til.

Ukens råd: Nyt livet.

Jomfruen 24. august–23. september

Det ser ut til at de bekymringer du hadde forrige uke når er glemt. Til gjengjeld får du stabilisert økonomien din. Det er mange gode ideer som står i kø for å bli realisert. Ikke nøl, men kast deg ut i det, for denne uken står planetene gunstig, og du vil med stor sannsynlighet få suksess med det du setter i gang.

Ukens råd: Kast deg ut i det.

LES OGSÅ: Her finner du Europas rimeligste matby

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er visse forhold i hjemmet eller i familien som du må ta stilling til og løse. Du kan imidlertid ikke regne med å få støtte fra partneren eller andre i din nærhet. Du må gå veien alene og finne en løsning. For å komme ovenpå humørmessig, så kan det være en idé å ta en ekstra tørn med dine jobboppgaver, slik at du kommer på helt andre tanker.

Ukens råd: Sett deg klare mål.

Løven 23. juli–23. august

Utfordringer på hverdagsområdet kan være en stein i skoen den første dagen av uken. Du blir nødt til å bruke krefter og autoritet på å få løst det som må håndteres. Det er imidlertid lurt å være så diplomatisk som du bare kan, noe som kan gjøre en stor forskjell og bidra til at ting blir løst til alles tilfredshet. Du får støtte fra kjæresten.

Ukens råd: Vær diplomatisk.

Vekten 24. september–23. oktober

Er du i et fast parforhold eller har en tett samarbeidsrelasjon, så er det grunn til å gå det etter i sømmene nå. Er du tilfreds? Eller er det noe som kunne vært annerledes? Denne uken har du tid til å tenke over forholdet og legge planer for framtiden. Men akkurat nå nytter det ikke å diskutere, for du blir ikke hørt.

Ukens råd: Vent med å diskutere.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Det er fortsatt familien, hjemmet eller boligen som har førsteprioritet. Du gjør deg mange tanker angående det, og det er ikke sikkert at andre kan følge din tankegang eller dine initiativ på området. Du har mange indre dialoger, og du får sånn sett også mye inspirasjon og input. Du har god energi og har mer overskudd. Det setter du pris på.

Ukens råd: Du har mer futt igjen – nyt det.

LES OGSÅ: Derfor bør du vurdere å skifte ut noen av kremene dine når du runder 50 år

Skytten 23. november–21. desember

Du trenger ikke å gjøre så mye selv denne uken. Andre stiller gjerne opp og organiserer. Det er mange gode initiativer som ser dagens lys, og noen av dine ideer blir formidlet videre til de nærmeste. Hvis du har mulighet for det – og roen til det – så bruk tid på å lytte innover for å følge intuisjonen din. Det gjelder spesielt tirsdag.

Ukens råd: Følg magefølelsen.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du kan føle deg motarbeidet første halvdel av uken. Du liker det ikke, og du blir lett sur. Men det beste du kan gjøre er å komme vedkommende som motarbeider deg i møte. Det kan forhandles ved hjelp av en saklig dialog der følelsene holdes i sjakk, og dermed kan dere komme fram til en god løsning.

Ukens råd: Inngå kompromisser.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du liker ikke å bli forstyrret, men ikke desto mindre så blir du det i ukens første dager. Det har oppstått uenighet, og nå gjelder det å finne fram til en løsning som alle kan leve med. Du har litt vanskelig for å stå fram og si din mening selv om du innerst inne ikke er i tvil om du har rett. Du finner som vanlig nye veier å gå.

Ukens råd: Stå for det du mener.

Fiskene 19. februar-20. mars

Nå synes du at du for alvor kommer deg videre med et prosjekt som du sannsynligvis begynte på i fjor høst. Det har vært en del forsinkelser underveis, men det har vært til din fordel, siden du har fått mulighet til å gjøre research og få mer informasjon. Nå er du i ferd med å kunne se avslutningen på oppgaven – og samtidig bli mye, mye klokere.

Ukens råd: Gled deg over dine resultater.

LES OGSÅ: Hvor god er du på ordtak og uttrykk?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer