Horoskop:

Vekten bør være snill mot seg selv, mens skytten må ikke la seg vippe av pinnen

Horoskopet gjelder for uke 14.

HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 14. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær
HOROSKOP: Horoskopet gjelder for uke 14. ILLUSTRASJON: Kine Yvonne Kjær Vis mer
Publisert

Væren 21. mars–20. april

Det er en spesiell uke, fylt med motstridende følelser, som venter deg. På den ene siden har du behov for å trekke deg tilbake fra omverdenen og fordype deg i tankene dine, og på den andre siden er det noen viktige ting som du har ansvar for som skal lanseres eller tydeliggjøres denne uken. Du må prøve å få tid til begge deler, selv om tiden er knapp. Ukens råd: Prioriter det som betyr noe for deg.

Tyren 21. april–21. mai

Dette er en god tid for å kontakte og bruke ditt nettverk – det gjelder både det faglige og det private. Kanskje handler det om noen økonomiske anliggender som du kan komme videre med inspirert av dine venner og bekjente. Men det er viktig at det også kommer handling bak ordene dine. Det er det du konkret kan forholde deg til som til syvende og sist teller. Ukens råd: Det er tid for handling.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Tankene kretser rundt ting som har med jobb å gjøre, og kanskje er du litt i tvil om hvilken retning du skal gå i. Du bør følge magefølelsen når det kommer til dette, for du finner ingen andre fornuftige argumenter nå. Men det vil du antakelig finne søndag, for da vil ting bli mer klare og tydelige for deg. Og da kan du handle etter dem. Ukens råd: Følg intuisjonen.

Krepsen 22. juni–22. juli

Oppmerksomheten din er rettet mot arbeidssituasjonen din uansett om du er på jobb eller ikke. Du har masse stå-på-humør nå, og det gjelder særlig i forhold til å gå nye veier. Kanskje går du med ønsker om en ny eller annen jobb. Det er mulig at det først er i slutten av uken at dine ønsker blir oppfylt når det kommer til arbeid eller målsettinger. Og da har du gjort en stor innsats for å nå målet. Ukens råd: Se etter løsninger.

Løven 23. juli–23. august

Hvis du får ferten av noe som har din interesse denne uken, så er du straks på pletten. Nysgjerrigheten din vekkes lett, og du synes naturligvis at det er spennende å finne og dyrke nye interesser. Det kan for eksempel helt konkret være at du er på reise til et nytt sted, noe som krever både utsyn og innsikt. Så lenge det er nytt og «uberørt», så er du tent. Ukens råd: Vær åpen for nye impulser.

Jomfruen 24. august–23. september

Det er kjærligheten og/eller samarbeid som fullstendig opptar deg denne uken. Du kan nå være svært i tvil omkring parforholdet eller et kollegialt samarbeid. I løpet av uken kan det oppstå misforståelser, eller kanskje har du en uklar og tvetydig dialog med andre. Men heldigvis kommer det klarhet over relasjonene igjen, men først i slutten av uken. Ukens råd: Gled deg til helgen.

Vekten 24. september–23. oktober

Du har lett for å engasjere deg i frivillig arbeid nå. Du har også motivasjon, tid og den ideologiske drivkraften til å gjøre det. Men det kan også være at du velger å gi deg selv ekstra omsorg midt i uken, for eksempel ved å ta massasje eller på en annen måte gjøre noe for kropp og sinn. Det kan også være at en alternativ behandling kan gjøre en forskjell. Ukens råd: Vær snill med deg selv.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du står i en ny situasjon denne uken, og det må du bare venne deg til. I den forbindelse tenker du mye over hvordan du kan promotere deg selv eller på et eller annet vis få «solgt» deg selv best mulig. Dette er selvfølgelig mest relevant i forhold til jobbsøking, men kan også gjelde i andre sammenhenger. Du er nå 100 prosent klar for å starte på et nytt kapittel i livet. Ukens råd: Ikke vær beskjeden.

Skytten 23. november–21. desember

Oppmerksomheten er rettet mot familien eller boligen for tiden. Det er ganske mye aktivitet på dette området, og noen ganger kan det være litt uklart for deg hvor familien beveger seg. Det kan helt konkret dreie seg om at noen i familien reiser eller flytter, eller at du er i gang med å utbedre en skade på boligen. Eller kanskje er det noe helt annet? Ukens råd: Ikke la deg vippe av pinnen.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du har tale- og skrivegavene i orden denne uken, og det bør du benytte deg av – særlig når det handler om å spre informasjonen til omverdenen. Dette kan være aktuelt i forbindelse med jobben din, men også i privatlivet. Du bør finne en god måte å formidle på. Kanskje skal du benytte bilder og noen av de sosiale plattformene der delingen går raskt. Ukens råd: Tenk på hvordan du formidler ting.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Det er naturlig å bruke denne uken til å formulere noen av dine opplevelser eller følelser. Det kan være noen endringer som plutselig dukker opp som du for lengst har glemt, men som plutselig synes å få verdi igjen og som du mener skal nedfelles eller foreviges. Kanskje dukker det også opp en familiehistorie du ikke kjente fra før. Ukens råd: Formuler hva du føler.

Fiskene 19. februar-20. mars

Selv om du er travelt opptatt av ditt arbeidsliv, så er det grunn til også å bruke litt tid på deg selv. For du har mange drømmer og ønsker som du gjerne vil ha oppfylt og leve ut. Spørsmålet er bare: Hvordan skal du få tid til det? Og et annet spørsmål handler om å være tro overfor deg selv. Det er nødvendig for deg at du beskjeftiger deg med det som betyr aller mest for deg. Ukens råd: Bruk tid på deg selv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer