Horoskop:

Vekten bør være sosial, mens skorpionen må fokusere på bosituasjonen

Ukens horoskop gjelder fra 29. juni til 5. juli.

HOROSKOP: Slik blir uken din, ifølge horoskopet ditt.
HOROSKOP: Slik blir uken din, ifølge horoskopet ditt. Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Psst: Lurer du på hvordan sommeren din blir? Her finner du stort sommerhoroskop for 2018!

Væren 21. mars–20. april

Du havner lett i diskusjoner. Det gjelder spesielt med yngre personer – kanskje med et av dine barn. Det er mye stolthet på spill, så det debatteres voldsomt. Din motstander har en hjertesak, og forsvarer den med nebb og klør. Du har overblikket, og kan derfor lettere styre deg gjennom strømmen av ord uten å bli følelsesmessig berørt.

Ukens råd: Hold hodet kaldt.

Tyren 21. april–21. mai

Også denne uken er oppmerksomheten din rettet mot familien og hjemmet. Men det har falt mer ro over dette, og du kan lettere finne fotfeste og gjøre det du synes er nødvendige uten at andre blander seg inn. Du signaliserer tydelig til omverdenen at det er du som bestemmer. Tirsdag og lørdag er følelsesmessig de beste dagene for deg.

Ukens råd: Vær raus.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Du får lett motvind i første halvdel av uken, og du har en tendens til å komme i diskusjoner med absolutt alle du møter på. At det så lett «tar fyr» i hodet ditt, er grunnen til at du bør tenke deg om eller telle til ti før du uttaler deg. Saker som handler om rettferdighet, eller mangel på det, kommer i sentrum - og det har du dine meninger om.

Ukens råd: Hold tunga rett i munnen.

Jomfruen 24. august–23. september

Du kan føle deg litt anspent - spesielt i midten av uken. Kanskje dreier det seg om indre konflikter. Du kan være i tvil om hvordan du skal gripe noe an. Skal du si hva du mener? Det vil du nok, for du blir såpass provosert. Dem du diskuterer med kan lett virke som bedrevitere, og det får sinnet ditt til å koke.

Ukens råd: Bare si hva du mener.

LES OGSÅ: Hit bør du reise i 2018, ifølge horoskopet ditt

Krepsen 22. juni–22. juli

Det er veldig gunstige aspekter for at kjærlighet og romantikk kan utvikle seg og blomstre denne uken. Følelsene dine er sterke, dype og intense, og hvis du tør å vise dem til den utvalgte, så vil de bli gjengjeldt enda mer enn forventet. Dessuten stortrives også de ideologiske – og kanskje også de romantiske – drømmene.

Ukens råd: Kast deg ut i det.

Løven 23. juli–23. august

Denne uken er det svært gunstig for deg å dyrke dine spirituelle interesser. Det anbefales også at du ser nærmere på noen av dine handlingsmønster, slik at du får en større selvforståelse, for det vil gjøre enda flere ting forståelig for deg. Du er interessert i psykologiske mekanismer nå. Alternative behandlingsformer kan være en mulighet.

Ukens råd: Vær selvkritisk.

Vekten 24. september–23. oktober

Denne uken er fin for sosiale sammenkomster. Du er i humør til det nå, og det passer bra inn i planen din. Lørdag vil være en god dag for å tromme sammen noen venner. Du klarer lett å organisere noe morsomt. Partneren din kan føle seg utfordret, og deltar derfor ikke særlig mye i dine forberedelser.

Ukens råd: Ta kontakt med venner.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Alt vedrørende bolig, og spesielt boformer, står i sentrum. Hvordan og med hvem skal du bo framover? Det er oppe til diskusjon, og bølgene kan gå høyt. En av dine venner blander seg i diskusjonen, og det denne personen sier er ikke det du har lyst til å høre. Du finner imidlertid en løsning mot slutten av uken.

Ukens råd: Gled deg til helgen.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Skytten 23. november–21. desember

Det er som om alt det du har gått og tenkt over i det siste plutselig faller på plass av seg selv, og du forstår nå noen psykiske og indre sammenhenger. Det oppmuntrer deg til å fortsette på den kursen som du har staket ut, og det gir deg også en ro på det indre plan. Derfor kan du nå bare lene deg tilbake og kose deg.

Ukens råd: Nyt denne uken.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er egentlig ganske godt tilfreds med deg selv nå. Det eneste som kan hisse deg opp er hvis ferieplanene blir forkludret. Det er en viss sjanse for at trafikk og transport kan være en utfordring – spesielt i midten av uken. Men hvis du kan bære over med det, så kan du lettere nyte denne uken som tross alt gir deg mulighet til å slappe av og kose deg.

Ukens råd: Gled deg over livet.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du blir lett påvirket av følelsene dine denne uken, og det gjelder spesielt torsdag. Du klarer neppe å holde meningen din tilbake, og den kommer impulsivt og uten forvarsel. Det kan være vanskelig å styre temperamentet, som tilsynelatende bølger opp og ned for tiden. Aller helst ønsker du å være i fred og ro og passe deg selv og tenke.

Ukens råd: Pust dypt, og tell til ti.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer