Horoskop 2017:

Vekten kan glede seg til helg, mens vannmannen må passe på å spise sunt

Ukens horoskop gjelder for perioden 25.- 30. august.

HOROSKOP 2017: Hva sier ditt ukes horoskop?
HOROSKOP 2017: Hva sier ditt ukes horoskop? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars–20. april
Uken er perfekt for langtidsplanlegging. Jo mer du får satt i kalenderen, jo bedre. Og det er store muligheter for at avtalene du legger inn blir vellykket. Det er spesielt fokus på barn akkurat nå. Det handler om å se lyst på framtiden og livet generelt. Du er inne i en god periode.

Ukens råd: Del av ditt overskudd!

Tyren

21. april–21.mai
Du føler deg rastløs og er litt ukonsentrert for tiden. Ellers er familie, hjem og bolig særlig aktuelt. Det skal tas beslutninger, og det er vanskelig å vite om det er de riktige akkurat nå. Men du må satse, gjøre noe annet enn du pleier og sørge for å ha en plan B. I helgen merker du et energiskifte, og humøret lysner betraktelig.

Ukens råd: Tenk fremover.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Tvillingene

22. mai–21. juni
En økonomisk sak krever oppmerksomhet akkurat nå. Det gjelder å holde lav profil hele uken. Du har ikke så mye overskudd som du tror, og kan lett komme i underskudd både på energi og engasjement. Si nei til oppgaver du ikke har lyst på. Viktigere er det at du får ting unna hjemme som lenge har vært på din to do-liste.

Ukens råd: Ta vare på deg selv.

Jomfruen

24. august–23. september
Du har gode muligheter til å ta deg av dine egne behov nå, og derfor kan du finne du på noe hyggelig for deg selv denne uken. Du trenger litt kroppspleie/massasje, kanskje mer enn du vet. Du mangler energi, noe litt egenluksus kan bøte på. La deg ikke herse med av en samarbeidspartner mot slutten av uken.

Ukens råd: Gå turer i naturen!

LES OGSÅ: Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Krepsen

22. juni–22. juli
Det er mange ting å ta hensyn til nå når du får mer klarhet over din økonomiske situasjon. Om et par dager merker du tydelig at du liver opp og ser lysere på tingene. Nå konsentrer du deg om å finne den informasjonen du trenger i tiden framover. I helgen avgjøres et samarbeid og mulighetene som ligger i det.

Ukens råd: Ta grep om økonomien.

Løven

23. juli–23. august
At noe ikke er helt hva det kan se ut som, kan bli en overraskelse i en av ukens første dager. Når du er kommet over en eventuell skuffelse over det, kan du igjen tenke rasjonelt og gå mer målrettet til verks med dine ideer og planer. Gi deg selv tid til å sjekke økonomien før du gjør alt for faste avtaler med for eksempel en kollega.

Ukens råd: Vær realistisk.

Vekten

24. september–23. oktober
Du føler deg ikke helt avslappet. Du er utfordret blant annet av en samarbeidspartner som handler mye på egen hånd og som du ikke synes du kan regne med når det gjelder. Vedkommende har sine egne ideer og deler dem ikke med andre. På slutten av uken kan du legge dette bak deg, og både humør og energi stiger plutselig og merkbart.

Ukens råd: Gled deg til helgen!

Skorpionen

24. oktober–22. november
Du har styr på tingene og får satt mange prosjekter i system, slik at de blir lette å håndtere på lengre sikt. Du har masse energi og har faktisk problemer med å gire ned, for nå er du jo så godt i gang! Akkurat nå er det en jobbsak som presser på og som du vil klare å få litt mer overblikk over, fordi du nå vet mer om saken.

Ukens råd: Husk at du også har familie.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Skytten

23. november–21. desember
Selv om du er meget realistisk når det gjelder hva du kan oppnå, klarer du neppe å la være å satse på et prosjekt som du tror på. Det siste året har du vært engasjert i en ideell organisasjon som kanskje arbeider for fred i verden. Det ser ut til at du får gode resultater av all den tid og energi du har nedlagt for saken.

Ukens råd: Du har grunn til å tro på deg selv!

Steinbukken

22. desember–20. januar
Ting ser endelig ut til å gå riktig vei for deg, etter lang tids stillstand eller til og med tilbakegang. Du merker midt i uken tydelig at det er som om korken plopper ut av flasken, og energien igjen kan flyte fritt og uhindret. Det kommer også jobben til gode, for her er det mye som skal gjøres ferdig eller sendes videre.

Ukens råd: Smi mens jernet er varmt!

Vannmannen

21. januar–18. februar
Alt som dreier seg om samarbeid er i sentrum. Du har hatt stor glede av å jobbe sammen med ulike personer den siste måneden, og alle har hatt engasjement og tilført diverse prosjekter mye energi og struktur. Midt i uken merker du at noe som lenge har vært fastlåst, løser seg opp. Det har særlig noe med deg personlig å gjøre.

Ukens råd: Pass på å spise sunt!

Fiskene

19. februar–20. mars
Du merker tydelig at du er i ferd med å komme på riktig spor igjen. Det er en ny følelse som du bare kan begynne å venne deg til. Ting lar seg gjøre, særlig denne uken, hvis du bare er strukturert og målrettet. Ellers trenger du kanskje en liten egenpleieboost selv. Spesielle aktivitetssentra der det også er litt luksus er av interesse for deg.

Ukens råd: Vær snill mot deg selv!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer