Horoskop 2018:

Vekten må la fortiden hvile, mens skorpionen har litt action i vente

Horoskopet gjelder for uke 35.

HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 35. FOTO: NTB Scanpix
HOROSKOP 2018: Horoskopet gjelder for uke 35. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slik blir uken:

Væren 21. mars–20. april

Du merker et skifte allerede på ukens første dag. Energien later til å ha vendt tilbake eller å ha blitt forsterket. Du føler en lettelse, og ting som ikke kunne la seg gjøre forrige uke, kan nå gjennomføres. Det er fri bane og mulighet for full fart framover. Benytt deg av dette friske energipustet til å fullføre praktiske oppgaver.

Ukens råd: Få ting gjort.

Tyren 21. april–21. mai

Du må riste forrige ukes opplevelser av deg og finne din videre vei framover. Det er spesielt i forhold til helsen at du trenger å justere og komme i balanse, noe kroppen vil finne ut av selv – kanskje hjulpet på vei av diverse kosttilskudd eller trening. Det er god kontakt mellom deg og en i familien som er initiativrik og sprer glede og munterhet.

Ukens råd: Fokuser på helsen.

Tvillingene 22. mai–21. juni

Det handler om å få teori og praksis til å passe sammen. Du har mange og store ord å bruke om temaer som du brenner for, men om det er hold i det i virkeligheten, det vil du bli konfrontert med i løpet av ukens første dager. Det ødelegger ditt ellers så gode humør, men kun for en stund, for i øyeblikket er du flink til å se framover.

Ukens råd: Rist av deg motgang.

Jomfruen 24. august–23. september

Uken starter med en diskusjon med en person som føler seg tråkket på tærne og som tilsynelatende er mye mer sårbar enn vedkommende tidligere har gitt uttrykk for. Derfor må du imøtegå den kritikken du utsettes for selv om det er vanskelig, siden du nesten ikke tåler å bli motsagt i øyeblikket. Humøret bedres senere i uken.

Ukens råd: Vei dine ord.

LES OGSÅ: Gladnyhet: Nå kommer «The Hills» tilbake!

Krepsen 22. juni–22. juli

Du er inne i en produktiv periode der du får satt dine ideer ut i livet. Du har kunnskap som du gjerne vil dele med andre, og akkurat denne uken har du de beste forutsetninger for å formidle dine ord til omverdenen, enten via sosiale medier eller et annet forum der du kan nå ut til mange som deler dine interesser.

Ukens råd: Del kunnskapen din.

Løven 23. juli–23. august

Uken er perfekt for å planlegge og organisere praktiske ting eller oppgaver. Du vet å benytte deg av de mulighetene som dukker opp, og du er også flink til å fordele arbeidsoppgaver slik at alle får den oppgaven, eller utfordringen, som vedkommende kan klare. Er det kritiske røster i leiren din, så må du forklare hvorfor du gjør som du gjør.

Ukens råd: Argumenter for dine valg.

Vekten 24. september–23. oktober

La fortiden hvile, og fortsett din vei fremad i det spor og med de planer som du har. La deg ikke påvirke mer enn høyst nødvendig av de uenigheter som preger ditt faglige nettverk denne uken. Det er en debatt hvor det kommer uttalelser som kanskje ikke burde bli uttalt offentlig. Men det bringer fram noe interessant i deg.

Ukens råd: Ikke dvel ved det som har vært.

Skorpionen 24. oktober–22. november

Du har det best når du selv kan styre begivenhetenes gang og velge og handle på egen hånd. Det virker som om det lar seg lettere gjøre denne uken enn det har gjort på lenge. Og det føles som en stor lettelse at du kan se at ting begynner å bevege seg i den riktige retningen etter lengre tids pause. Forbered deg på et større personlig framstøt.

Ukens råd: Vær klar for action.

LES OGSÅ: Skjelvet: - Dette slår uten tvil flere av de påkostede Hollywood-katastrofefilmene vi har sett tidligere

Skytten 23. november–21. desember

:Selv om det ikke ser ut til at du preges av det, så påvirker det deg at du møter motstand i begynnelsen av uken. Du hadde nok forventet anerkjennelse, men har i stedet fått kritikk. Heldigvis kan du riste det av deg etter hvert som dagene går. Men ubehaget sitter i deg, og det tar tid før det slipper. Men du velger å se framover.

Ukens råd: Husk å tilgi.

Steinbukken 22. desember–20. januar

Du er inne i en svært god og konstruktiv periode der mye av det som du beskjeftiger deg med gir gode resultater. Du er nytenkende samtidig med at du ikke gir slipp på de kvalitetskravene du alltid stiller. Energien er fortsatt høy denne uken, og du får unnagjort mange praktiske oppgaver som har ligget lenge.

Ukens råd: Nyt livet.

Vannmannen 21. januar–18. februar

Du fungerer godt så lenge du har fred og ro rundt deg – eller er offline – når du har fri. Da bedres konsentrasjonen din betraktelig. Er du litt kreativt anlagt, så har du de beste mulighetene for å få dine ideer satt ut i livet. Det gjelder både i arbeidslivet og på privaten. Du har god utstråling denne uken, og det merkes, for flere tar kontakt.

Ukens råd: Smil til verden.

Fiskene 19. februar-20. mars

Nå er du ikke alene om å bestemme, og det merkes tydelig i begynnelsen av uken da du lett havner i diskusjoner der det handler om å unngå å tape ansikt. Vanligvis mener du at det er du som trekker det korteste strået, men i nettopp denne saken kommer staheten din til overflaten, og du nekter å gi deg.

Ukens råd: Vær litt smidigere.

LES OGSÅ: 10 myter om fettforbrenning

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer