KK-mila 2018 er gjennomført

Velkommen tilbake til Bislett Stadion, lørdag 07.09.2019!

DHMS

HVA ER KK-MILA?

KK-mila er høstens store løpefest for damer på Bislett Stadion i Oslo. Vi garanterer god stemning fra start til slutt med underholdning, shopping, goodybag og en fantastisk løype omringet av idylliske omgivelser langs Akerselva!

I år det den niende gangen dette fantastiske løpet blir arrangert! Det begynte med rundt 2.000 deltakere, og i år kommer vi til å bli mellom 6-7.000 glade damer på Bislett Stadion.

PS: Meld deg på KK-mila 2019 allerede idag (for kun 570,- + adm. gebyr)

Det er damer fra hele landet og mange deltar sammen med venninner eller kollegaer. KK-mila er et løp for alle og du velger selv om du ønsker å løpe (eller gå!) 5 eller 10 Km. Gjennom hele dagen serverer vi god underholdning fra scenen.

Det er et godt tilbud av mat og drikke, shopping hos våre samarbeidspartnere, felles oppvarming i regi av 2XU og viktigst av alt, en fantastisk stemning! Bislettalliansen er teknisk arrangør, og KK-mila er godkjent som et kvalitetsløp av Kondis.no.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

PROGRAM

FREDAG 6. SEPTEMBER

Kl 12:00 - 19:00- Utdeling av startunmmer- Etterpåmelding- Shopping, smaksprøver og konkurranser hos våre samarbeidspartnere

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer