HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 9.-15 juni. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 9.-15 juni. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Den single vannmannen vil kunne finne en fast partner, mens fiskene opplever at livet er i endring

Ukens horoskop gjelder for perioden 9.-15 juni.

Publisert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du trenger litt tid til å komme til hektene etter den siste ukens prøvelser. Regn med at du ikke har så sterkt gjennomslag som vanlig i tiden framover. Du må venne deg til din nye situasjon, innordne deg forholdene og holde humøret oppe. Kjærligheten banker på døren mot slutten av uken. Nyt det!
UKENS RÅD: Senk skuldrene.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker et tydelig humørskifte, og kreftene vender langsomt tilbake. Selvtilliten vokser dag for dag, og du nyter å være herre i eget hus igjen. Det er gode kår for kjærligheten denne uken, da du og kjæresten kommer i dybden av følelsene. Men kanskje er det smartere å vise dem enn å snakke om dem.
UKENS RÅD: Slipp kontrollen.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du nyter å være i sentrum, men også en annen kan lett komme til å få oppmerksomhet. Det går greit for deg, og senere vil dere begge dra fordel av det. Det er fokus på samarbeid i alle former, det gjelder også privatlivet med kjæresten. Det virker som om din kjære er kommet videre, og ser framover.
UKENS RÅD: Vær raus!

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå handler det om å sortere tankene, etter den siste ukens kaos. Det beste er å oppholde seg på steder hvor du kan være alene eller bruke meditasjonsteknikker for å kartlegge behovene dine. Du har hele tiden to muligheter, noe som kan være frustrerende, men det ene trenger jo ikke utelukke det andre!
UKENS RÅD: Gå i dybden.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Roen er i ferd med å senke seg på jobben, og du har mer tid til venner. Du kjenner mange mennesker, og nå er du ute på noe nesten hver dag. Det passer deg godt, og er du singel og interessert i å date, er sjansene gode i slutten av uken. For en kjærestedag er natur og vide horisonter et godt valg.
UKENS RÅD: Nyt sosiale gleder!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: For tiden jobber du mye mer enn vanlig, og kanskje er det flere prosjekter som skal fullføres. Men du føler deg oppgaven voksen og liker å ha mange baller i lufta. Det gjelder å multitaske og få med deg all ulik informasjon på diverse plattformer. Kjæresten din ser ut til å ha forandret mening.
UKENS RÅD: Ta vare på helsen.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Etter en travel periode kan du se fram til en tid da du finner mer ro og selv kan bestemme farten, uten at du må innordne deg andres skjema. Dermed kan du slappe mer av, og bruke energien på dine egne ting. Har du planer om å markere deg eller markedsføre deg selv, er tiden perfekt akkurat nå.
UKENS RÅD: Følg ditt eget hode!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er ikke sikkert at du føler deg helt hjemme der du er akkurat nå, men godta det, og prøv å gjøre det beste ut av det. Din kjæreste vil støtte deg, og du kan regne med en solid samarbeidspartner som ikke så lett lar seg bringe ut av balanse. Nyt den samhørigheten som du merker så tydelig.
UKENS RÅD: Vær fleksibel.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har nådd et punkt da du tenker at det bare kan gå oppover. Innstiller du deg på det, vil du merke et tydelig humør- og energiskifte i slutten av uken. Det er en del ting du bør følge opp, og som du lettere kan gjøre nå siden du endelig har den informasjonen du trenger. Reiselysten blusser opp.
UKENS RÅD: Dra på eventyr!

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har trolig fokus på den fysiske formen din. Kanskje er tiden inne til å gjøre noe for helsen og motvirke belastningsskadene som du har kjent på i det siste. Føler du for å se på din situasjon fra en annen side, kan du gjøre det nå, da du kan få et mer nyansert syn på livet ved å endre perspektiv.
UKENS RÅD: Lytt til kjæresten din.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mange ønsker for tiden framover, og denne uken har du sjansen til å gjøre noe for å virkeliggjøre drømmene dine. Det krever at du finner en måte å bedre økonomien på. Er du singel og gjerne vil finne deg en fast partner, er det i denne tiden du skal legge til rette for at det kan skje.
UKENS RÅD: Pass på pengene.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på jobben, og er det noe som ikke fungerer optimalt, har du mulighet til å gjøre noe med det siden det blir klart for deg hva det er som mangler. Du synes at ditt privatliv er litt stillestående for tiden, men du vil oppleve at det endrer seg i slutten av uken. Da kommer et vendepunkt. 
UKENS RÅD: Åpne hjertet!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer