Stjernetegn

Denne helgen kan vekten glede seg til gode opplevelser, mens væren bør være forberedt på mye følelser

Ukens horoskop gjelder for perioden 17.-23. februar.

Ukens horoskop gjelder for perioden 17.-23. februar. Foto: NTB Scanpix
Ukens horoskop gjelder for perioden 17.-23. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken: 

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du nøler ikke med å ta initiativ for tiden og følger impulser dine. Ofte er det vanskelig for andre å følge ditt tempo, men denne uken er en venn eller kollega på ditt lag. Dere har noen fine dager onsdag og torsdag, da dere utveksler tanker og forbereder nye prosjekter.
UKENS RÅD: Vær forberedt på mye følelser.

Tyren 

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Akkurat nå gjør du ikke så mye ut av deg selv. Du vil helst stå på sidelinjen og se på. Det passer deg fint i øyeblikket, for du har ikke din vanlige gjennomslagkraft og må ofte kompromisse. Det gir deg tid til å tenke og gjøre opp status. Det vil på sikt gjøre humøret mye lysere.
UKENS RÅD: Gled deg over at alt går bra på jobben.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du mangler ikke ideer, og har noen høytflyvende planer. Her får du hjelp av en venn som er meget energisk og dynamisk. Mange av dine tanker blir nok ikke til virkelighet, men du får startet et samarbeid med din gode venn, og sammen får dere overblikk.
UKENS RÅD: Utnytt den positive bølgen du rir på for tiden.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Forrige uke ga deg energi som fortsetter denne uken. Du får avsluttet noen oppgaver tirsdag som du har gjort deg flid med og har jobbet meget strukturert med. Det er nå viktig at du får sluttført alle prosjekter som har med din ytre identitet å gjøre. Senere venter nye utfordringer.
UKENS RÅD: Du må takle stadig nye tiltak på jobben.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Den siste uken har du hatt fornøyelsen av å samarbeide med en inspirerende person. Dere har funnet en god måte å få brakt noen budskap ut til en bestemt målgruppe på. Kjærligheten har gode kår denne uken, men du er litt i tvil om det er mer en arbeidsrelasjon enn en kjærlighetsrelasjon.
UKENS RÅD: Du er ettertraktet.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du liker å samarbeide, og det er det mulighet for denne uken. Du har utviklet noen arbeidsmetoder som du vil prøve ut, og du trenger en partner som kan støtte deg. Det kan det komme noe godt ut av, og kanskje venter noe som ligner et gjennombrudd rett rundt hjørnet.
UKENS RÅD: Jobb iherdig med det nye imaget ditt.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Akkurat nå handler alt om samarbeid, men du føler deg ikke hørt i den grad du ønsker. Derfor holder du en litt lav profil og innordner deg. Det passer deg dårlig, og du kan ha problemer med å styre temperamentet. Du følger noen plutselige impulser, selv om kjæresten ikke liker det.
UKENS RÅD: Gled deg til gode opplevelser i helgen.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det mye bedre denne uken, og har overskudd til hverdagens utfordringer. Har du fått ny jobb, gir du jernet for å leve opp til forventningene. Ting på hjemmebane har bedret seg, og i den forbindelse drar du fordel av noen litt utradisjonelle boforhold.
UKENS RÅD: Pass på at du ikke blir overarbeidet.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker mer ro, men er likevel fortsatt rastløs og har lyst til å forandre på livet. Har du ikke alt gjort det, får du mulighet senere i år. Kanskje vet du ennå ikke helt hva du vil, og derfor er det smart å prøve ut nye ting og eksperimentere litt før du gjør forandringer.
UKENS RÅD: Det kan skorte på motivasjonen innimellom.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: To familiemedlemmer prøver å finne et felles forslag, men de er ikke helt enige, og det faller ikke på plass riktig ennå – det er likevel et felles utgangspunkt. Det er uro i familien, og du må vente med å planlegge familiesamlinger. Vent til temperaturen senker seg litt.
UKENS RÅD: Hold balansen mellom jobb og familie.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Mye nytt skjer, og du klarer knapt å følge med i svingene, så fort går det. Men du har et bra overblikk over situasjonen og er fornøyd med å være med på notene. Dine ønsker for framtidige arbeidsprosesser ser ut til å bli oppfylt. Du kan rett og slett lene deg litt tilbake!
UKENS RÅD: Vær fornøyd med å være i begivenhetenes sentrum.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det beste du kan gjøre, er å følge med på det som skjer nå, ettersom du ikke kan forutse eller planlegge så mye. Ting forandrer seg hele tiden, det er noe du har lært å leve med, selv om du kan føle deg frustrert. Ellers har du suksess med mange av dine prosjekter.
UKENS RÅD: Følg din intuisjon mer enn dine impulser.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer