Horoskop

Denne treningen passer for deg

Bør du teste ut zumba, boot camp eller barre? Her får du svaret!

TRENINGEN FOR DEG: Vi har horoskopet som sier hvilken treningsform du bør teste ut. Foto: Shutterstock / Maridav
TRENINGEN FOR DEG: Vi har horoskopet som sier hvilken treningsform du bør teste ut. Foto: Shutterstock / Maridav Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er noe vi virkelig elsker å lese, som kanskje alle ikke innrømmer, er det horoskop. Jeg klarer alltid å finne ett eller annet som stemmer på en prikk, og det er noe med det som bare er så gøy og spennende. Selvfølgelig er det artig å lese hva som «kommer til å skje» dag for dag, men noe vi syns er spesielt interessant, er horoskopene som går litt mer spisset inn på et tema.

Tidligere har vi gitt deg horoskopene som viser deg hvilken karriereretning du bør velge, og det som sier hvordan du kan vinne hjertet hans ved å sette deg inn i hva slags stjernetegn han har. Men denne gangen byr vi på noe litt annet. Sharita Star, populær astrolig og numerologist, ga Fitness Magazine svarene på hva salgs type trening som passer til stjernetegnet ditt. Så om du enten ikke klarer å finne en treningsform du liker godt, eller du bare har lyst til å se om det stemmer - følg med nå:

Steinbukken: 22. desember - 20. januar

Du er alltid den disiplinerte, en pålitelig strateg, og du forplikter deg til ting over lang tid. Derfor vil trening som krever utholdenhet, tålmodighet og presisjon være noe for deg. Ifølge Star foretrekker du økter som får deg til å føle en form for prestasjon. Astrologen mener derfor at du bør prøve deg på utfordrende gruppetimer, ulike konkurranser og krevende løp. Kanskje et maraton, triathlon eller noe ala Oslo Norway Toughest 2017?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer