Horoskop

Denne uken får jomfruen hjelp fra uventet hold, mens løven bør lytte til en god venn

Ukens horoskop gjelder for perioden 28. juli til 3. august.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 28. juli til 3. august.  Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 28. juli til 3. august. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken: 

Væren

21. mars–20. april
Det handler om å forsvare sine enemerker. Ditt temperament kan i den forbindelse koke skikkelig over, så ingen kan være i tvil om hva du mener når du høyst sannsynlig snakker med utestemme. Det kommer trolig utfordringer i forbindelse med barna dine eller unge mennesker, noe som får blodtrykket ditt til å stige.

Ukens råd: Tenk før du snakker.

Tyren

21. april–21. mai
Du kan føle deg presset for tiden, det kan være økonomiske problemer som tynger humøret. Har du penger til gode, kan det hende at noe forsvinner. Som uken går, blir du mer optimistisk og finner også en utvei når det gjelder økonomi. Dermed vil du stå mye friere når det gjelder nye avtaler.

Ukens råd: Det kommer bedre tider!

Tvillingene

22. mai–21. juni
Du finner en løsning i siste øyeblikk i en bestemt sak som har med relasjoner i nettverket ditt å gjøre. Det gir en umiddelbar følelse av lettelse og frihet. Snart er du i gang med helt andre ting som kan ha med familie og bolig å gjøre. Men det kan også være at du kommer hjem fra ferie og går i gang med noen tiltak i hjemmet.

Ukens råd: Tenk praktisk.

Jomfruen

24. august–23. september
Du får hjelp fra uventet hold i begynnelsen av uken, og det betyr at du får større valgfrihet. Midt i perioden kjenner du et tydelig stemnings- og energiskifte, og du kan handle fritt uten å ta hensyn eller spørre andre. Du har mye å gjøre, særlig av praktiske ting, så her gjelder det å prioritere riktig.

Ukens råd: Smi mens jernet er varmt.

Krepsen

22. juni–22. juli
Der er spesielt fokus på hjem og bolig nå. Det er ikke noe nytt, men en prosess som har vært i gang lenge og som nå skal løses permanent. I den forbindelse er det viktig å få snakket ut om ting, så det ikke er noe som forblir usagt. Følelsene kommer lett til overflaten, og det kan være vanskelig å beherske seg. Din vilje presser på, men det er kanskje ikke klokt å buse på.

Ukens råd: Vær litt tilbakeholden.

Løven

23. juli–23. august
Engasjementet ditt er sterkt for tiden, og det kan alle i din umiddelbare nærhet både se og merke. Om det er av det gode eller ei, skal være usagt, men det er ingen tvil om at du får sagt noe eller handler i saker som står ditt hjerte nær. I slutten av uken faller roen over deg, og du blir igjen tilgjengelig for gode råd.

Ukens råd: Lytt til en god venn.

LES OGSÅ: Hit bør du reise i sommer, ifølge horoskopet ditt!​

Vekten 

24. september–23. oktober
Det gjelder å være målrettet i din kommunikasjon og bare si det viktigste nå. Det er mulig at du dermed blir motsagt, men du kan svare fint for deg. La deg ikke påvirke av den andres synspunkter, for i denne saken er det flere innfallsvinkler. Etter hvert får du støtte fra partneren din, noe du blir overrasket over.  

Ukens råd: Stå på ditt.

Skorpionen

24. oktober–22. november
Du har masse energi for tiden, og kanskje skal du holde litt igjen så du ikke brenner av alt kruttet på en gang. Du har det blant annet travelt med jobbrelaterte ting, selv om det fortsatt er ferietid og få personer på jobb. Det hindrer deg ikke i å sette i gang ting eller sluttføre prosjekter. Et samarbeid kan starte eller slutte. 

Ukens råd: Pass på ikke å slite deg ut.

Skytten 

23. november–21. desember
Det kan hende at det er noen uenigheter mellom deg og dine nærmeste nå. Det handler blant annet om å kunne tåle din partners allsidighet og raske tempo. Du vil gjerne tenke litt over sakene, mens det er stikk motsatt hos din samarbeidspartner. Senere i uken kan du komme til å føle et visst press angående din økonomiske situasjon.

Ukens råd: Vær fleksibel.

LES OGSÅ: Ifølge horoskopet ditt er det her du burde bo

Steinbukken 

22. desember–20. januar
Det er flere ting du er nødt til å forholde deg til for tiden, uansett om du er på ferie eller hjemme. Kanskje du har hatt for mye å gjøre den siste tiden, noe som nå viser seg i forhold til mental og fysisk helse. Uansett er det et tegn på at du må forandre på noen rutiner, dels for å få det bedre, dels for at hverdagen skal fungere bra. 

Ukens råd: Ta vare på deg selv.

Vannmannen 

21. januar–18. februar
Du har mange baller i luften denne sommeren, og det er helt bevisst fra din side. Du trenger likevel å skifte gir og få litt ro, både mentalt og fysisk. Starten på uken vil trolig by på hendelser som gir deg lyst til å ta det langsommere i svingene. Det kan hende at det skal ganske radikale tiltak til for å løse dine utfordringer.

Ukens råd: Finn din indre ro.

Fiskene 

19. februar–20. mars
Du må fokusere på hjem eller familie nå. Spesielt de nærmeste dagene må du finne en løsning, noe som ikke er helt lett, men den finnes. Du trives best blant likesinnede, men for tiden er det ikke helt overensstemmelse mellom deg og de idealer som preger nettverket ditt. Tiden er inne til å revurdere prinsipper og holdninger.

Ukens råd: Gå i deg selv.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer