Stjernetegn

Det blir flørting på steinbukken, mens væren bør være obs på at det kan skje rare ting uten forvarsel

Ukens horoskop gjelder for perioden 28. april-4. mai.

HOROSKOP UKE 17: Ukens horoskop gjelder for perioden 28. april-4. mai. Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP UKE 17: Ukens horoskop gjelder for perioden 28. april-4. mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du prøver å finne ut hvordan du skal dele all informasjonen du har med de rette personene, og det krever overblikk. Det har du ikke noe problem med akkurat nå, for du har vind i seilene. Til gjengjeld er det uro i vennekretsen, rare ting skjer uten noe varsel.
UKENS RÅD: Gå nye veier når det gjelder økonomien din.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er på tide å avslutte ting du har jobbet med siden nyttår. Det har vært litt oppoverbakke, men nå ser du lysere på det siden du har fått den informasjonen du trenger. I slutten av uka kjenner du et energiskifte, du merker godt at virketrangen rører på seg.
UKENS RÅD: Gå på oppdagelsesreise i deg selv.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du vil helst være sammen med kjæresten eller en samarbeidspartner når det gjelder oppgaver som kommer i starten av uken. Stemningen er god dere imellom, selv om ingen av dere har det helt store overskuddet akkurat nå. Men inn mot helgen merker du likevel rastløshet og uro.
UKENS RÅD: Finn din indre ro.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Personlig nyter du tiden nå da du kan dyrke vennene og være med på aktiviteter som skjer i nettverket ditt. På jobb må du regne med hendelser som krever resolutt handling. Ta tyren ved hornene, og gjør det nødvendige. Avtaler som ikke holdes, kan være en del av utfordringen.
UKENS RÅD: Søk hjelp hos venner.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har frie hender i arbeidet. Du liker å ha overblikk, men må også være forberedt på at det oppstår situasjoner der du må improvisere, trå til og hjelp der det er behov. Du er kreativ, og nye ideer står i kø. Det gjelder å holde fast på og utvikle de beste av dem.
UKENS RÅD: Vær åpen for nye ting på jobben.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mulighet for et gjennombrudd denne uken. Det er ikke noe du styrer selv, og det kommer plutselig og uten varsel. Vær likevel obs på at ting fort kan endre seg de neste par ukene, så ta ikke noen endelige beslutninger foreløpig. Du har familiens støtte.
UKENS RÅD: Vær åpen for andre kulturer.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det gjelder å holde balansen i denne uka, for det er litt turbulens, særlig på kjærlighets- og samarbeidsområdet. Så kan situasjonen forandre seg og tingene nullstilles. Du kjenner igjen situasjonen fra januar. Du blir nødt til å innordne deg de regler som gjelder der du er.
UKENS RÅD: Ikke vær bekymret for ditt ytre image.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør passe mer på kommunikasjonen denne uka. Det går fort i svingene, kanskje for fort noen ganger. Sjekk derfor inn- og utgående e-post nøye og mer enn en gang. Det kan lett bli surr i hvilke meldinger du sender hvor, så hold orden. Du har mange baller i luften, og nyter det!
UKENS RÅD: Lytt til hva kjæresten sier om følelser.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg ikke helt avslappet, og må hele tiden sjekke økonomien din. De siste par årene har det vært noen utfordringer her som du har taklet greit, og det vil du gjøre nå også. Men du kan føle deg litt presset og oppsøker folk som du tror kan hjelpe deg.
UKENS RÅD: Vurder om du skal begynne på den nye dietten.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har fokus på familie og hjem, her er det skjedd mye nytt i det siste. Nå er tiden inne for å gjøre opp status og se om noe skal være annerledes. Innstill deg på litt familieopprør, da én ønsker å gjøre tingene på sin egen måte, uten din innblanding. Godta det, for det skjer uansett.
UKENS RÅD: Innstill deg på flørt.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Har du noe på hjertet til dine nærmeste, så er tiden inne til å gi uttrykk for det nå. Du har talegavene i orden, og du får også medhold og støtte. Det trenger du, og humøret stiger betraktelig. Det er best om du er godt forberedt og dermed kan improvisere om nødvendig.
UKENS RÅD: Fortsett å fokusere på hjem og bolig.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er ting som trenger å tenkes igjennom, og tiden akkurat nå er perfekt til det. Du kommer lett i tvil om hva som er riktig å gjøre. Det klokeste er å vente til du har den informasjonen du trenger før du tar endelige beslutninger. Akkurat nå er du i en fase da du veier for og imot.
UKENS RÅD: Gled deg over nye økonomiske muligheter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer