Horoskop

Disse stjernetegnene passer best sammen

Lurer du på om han er den rette? La horoskopet ditt svare på det!

HOROSKOP: Vet du hvilket stjernetegn som passer best med ditt? Finn det ut her! Foto: Scanpix
HOROSKOP: Vet du hvilket stjernetegn som passer best med ditt? Finn det ut her! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje tror du ikke at stjernetegnet ditt kan fortelle hva dagen vil bringe, eller så er du kanskje avhengig av å lese det lille avsnittet på telefonen din hver morgen så du vet akkurat hva du har i vente. Selv er jeg et sted midt i mellom, men det er nysgjerrigheten som gjør at jeg gang på gang leser horoskopet mitt. Jeg vil bare lese - og noen ganger så stemmer det på en prikk (les her hvilken trening som passer best til deg ifølge horoskopet ditt). 

14. februar, altså Valentine's Day, er en dag hvor mange tyr til stjernetegnet sitt for å finne ut av hvem de egentlig passer best med. (Psst: Ekspertene tipser om deres hotteste forspill du mest sannsynlig ikke har prøvd!) Noen er også allerede i et forhold og lurer på om partneren er den rette, og så har du de som meg som bare er ekstremt nysgjerrige. Insider tok en prat med Ophira Edut som er med i duoen «AstroTwin». Deres ekspertise er nettopp hvilke stjernetegn som passer best sammen.

LES OGSÅ: Jomfruen bør satse på styrketrening denne uken, mens krepsen må finne balanse mellom jobb og familie

Disse passer sammen

Par med eksakt samme stjernetegn går godt sammenDet er nemlig ikke bare ett fasitsvar på hvilke stjernetegn som er den beste matchen. Ifølge Edut er sammensetningen av to mennesker med samme stjernetegn den mest åpenbare som vil funke. Et slikt partnerskap betyr vanligvis at begge parter har lært å elske seg selv, men har også funnet en person med de samme kvalitetene. 

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer