Silje Pedersen

Få svar på ALT du lurer på om mote!

KKs moteredaktør Silje Pedersen holdt nettmøte onsdag 9. september - se svarene hennes her!

NETTMØTE: Silje Pedersen, moteredaktør i KK og HENNE, stiller til nettmøte på KK.no onsdag 9. september kl. 12-14. Foto: SARA JOHANNESSEN / KK
NETTMØTE: Silje Pedersen, moteredaktør i KK og HENNE, stiller til nettmøte på KK.no onsdag 9. september kl. 12-14. Foto: SARA JOHANNESSEN / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er du en av dem som føler at du aldri finner klær du virkelig kler?

Eller som er litt usikker på hva slags fasong (eple, pære..) du har, hvordan farger du ser best ut i, eller hvordan du egentlig bør bruke plaggene du har i klesskapet?

Mange har nok drømt om en personlig shopper eller stylist som kan gi litt guiding når det gjelder klær, mote og stil. For det er jo en del spørsmål vi gjerne skulle hatt svar på. 

Tenker du «ja, dette gjelder meg» nå? Da har vi en gladnyhet til deg.

Onsdag 9. september fra kl. 12-14 stiller Silje Pedersen, moteredaktør i KK og HENNE, til nettmøte her på KK.no og svarer på ALLE spørsmålene du har om mote, stil, guiding og trender. 

Still spørsmål nederst i saken nå!

LES OGSÅ: Kjolen som garanterer fin figur

Om Silje

Silje Pedersen er en av Norges mest profilerte moteeksperter. Hun har vært aktiv i den norske motebransjen i over åtte år og var med på å starte moteportalen minMote på VG.no i 2009.

I tillegg til at hun i dag er moteredaktør i KK og HENNE, er hun en aktiv moteblogger og brukes ofte som moteekspert på «God Morge Norge».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer