<strong>HOROSKOP:</strong> Se hva du kan forvente i uken som kommer.  Foto: NTB scanpix
HOROSKOP: Se hva du kan forvente i uken som kommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stjernetegn

Finn ut hva stjernetegnet ditt har å si om deg!

Dette horoskopet gjelder for perioden 6.-12. januar.

Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken!

Væren 

21.3-20.4.
Selv om du er blant dem som alltid skal ha noe på gang, kan du oppleve at du blir lettere stresset. Du har noe å lære av folk som nyter å være litt i bakgrunnen. Bruk tiden din til å suge til deg inntrykk fra film, musikk, teater eller kunst. Du kan bli så grepet av en interesse at du mister fornemmelse av tid og sted. Og du bruker ekstra penger på opplevelser. Du har bedre vilkår for å inngå avtaler om du har andre med deg. Det som er blitt lovet, blir holdt.

Tyren

21.4.-21.5.
Du oppfordres til å komme deg ut av døra. Oppsøk den eller dem du gjerne vil være sammen med. Når du befinner deg i godt selskap, trives du, og uken kan derfor by på minneverdige opplevelser. Du tiltrekkes av fellesskap av typen kunstforening, filmklubb, vinsmaking eller konsertopplevelser. Du ønsker å få i gang sansene og fellesskapsfølelsen. Det blir enkelt å lukke stress og mas ute, så du får mulighet til å nyte øyeblikket.

Tvillingene

22.5.-21.6.
Etter en stille start på året får du nå mer å gjøre. Er du i arbeidslivet, kan det hvile et visst arbeidspress på deg. Er du selvstendig eller uten jobb, får du mulighet til å velge det som interesserer deg. Du har likevel tid til å hjelpe andre, eller kan tilby hjelp med for eksempel barnepass. En økonomisk utfordring kan nå få en løsning, selv om den nok er litt alternativ. Fra torsdag blir du bedre til å planlegge og utnytte tiden din mer optimalt.

Krepsen

22.6.-22.7.
Dine diplomatiske evner blir testet, og du kan føle deg tvunget til å endre holdning i en bestemt sak. Men dette gjelder kun hvis du ikke har motet til å gå imot flertallet og stå ved det du sier og mener. Det siste er nok å foretrekke, men pass likevel på så du ikke er for opprørsk. Det er nå du kan vise din diplomatiske side, og du bør la det skje uten å tenke på familien og dine nærmeste. Din oppmerksomhet og hjelpsomhet overfor dine nærmeste er til å stole på.

Løven

23.7.-23.8.
Hverdagen din ligger ikke helt innenfor de faste rammene du kan ønske deg. Flere ganger må du avbryte det du er i gang med. Selv om det kan være hyggelige overraskelser og avbrekk, forstyrrer det planleggingen din. Du kan bli utfordret i fysisk sammenheng, og særlig hvis du ikke er oppmerksom på å bevege deg nok. Kom deg ut og få frisk luft! Et svar du har ventet lenge på, dukker opp. Hvis det dreier seg om økonomi, er du heldig.

Jomfruen

24.8.-23.9.
Du merker at energien vender tilbake, og fra torsdag tar du fatt i det du har latt ligge. Det er også da du gjenopptar en fritidsinteresse. Partneren din eller en annen nær og kjær er ekstra oppmerksom, og dette er noe du ønsker å gjengjelde. Si det med blomster eller annet som gjør et sanselig inntrykk – kanskje en god middag med vin. Du er tilbake i det flittige og arbeidsomme hjørnet, der du liker deg aller best.

Vekten

24.9.-23.10.
En avtale mellom deg og et familiemedlem kan komme på plass nå. Dette har dere tidligere prøvd, uten å få det til. Andre i familien stiller krav og har forventninger til deg. Om du kan unngå disse, klarer du å nyte hverdagens små frirom og hjemlige sysler. Uken har også tilbud utenfor hjemmet. En tur i svømmehallen eller på kino kan by på hyggelig selskap. En opprydding i hjemmet kan resultere i gjenbruk.

Skorpionen

24.10.-22.11.
Om du har noen på hjertet som du ønsker å dele med omverdenen, blir det nå lettere for deg å få formidlet ditt budskap. Det kan både begeistre, men også overraske dine omgivelser. Du har en særlig innlevelse når det dreier seg om bilder og lyd. Det setter farge på budskapet ditt. Akkurat nå har du behov for søvn, så gå tidlig til sengs. Denne uken blir det mulighet for å vise en kreativ side av deg selv, eller hjelpe andre.

Skytten

23.11.-21.12.
Du blir bedre til å omsette dine tanker til tale. Dermed får du også sagt ifra om du trenger hjelp til et eller annet. Du har nemlig påtatt deg et større ansvar i et fellesskap. Dette er noe som kan gå utover fritiden din, men egentlig handler det om å prioritere og planlegge tiden, noe som du også blir bedre til. Torsdag kan du bli gledelig overrasket når du kommer hjem. Gjør deg selv en tjeneste, og ta den fridagen du både trenger og har fortjent.

Steinbukken

22.12.-20.1.
Om du har gått rundt med bekymringer i det siste, er det på tide å få dem ut av hodet. Undersøk om det er hold i bekymringene dine, og sørg for å få snakket om det med rette vedkommende. Du får ordet i din makt, og det gir klare tanker. Selv om du er realistisk, så er du også optimistisk og ser framover. Du går med reiseønsker, og det er ikke langt mellom tanker og handling. Fysisk føler du deg på topp, og det får deg til å oppsøke friluftsaktiviteter.

Vannmannen

21.1.-18.2.
Du har en betrodd rolle i en forening eller en annen form for fellesskap. Hvis du ikke er formann, kan du på annet vis stå med et særlig ansvar. Ikke regn med at du kan gjøre alle tilfredse. Det vil bli et tema uansett om du er rettferdig og ytterst pliktoppfyllende. Økonomisk kan du få noe å glede deg over. Du kan også oppleve at en du er glad i, gjør en ekstra innsats for deg. Uttrykksformen din er nyansert. Du kan overraske ved å skrive, tegne eller synge.

Fiskene

19.2.-20.3.
Om du ønsker større økonomisk frihet, kan du jobbe ekstra hardt. Men i virkeligheten bør du se på måten du bruker penger på. Det er risiko for at forbruket ditt er større enn det behøver å være. Vurder også om du er realistisk når det gjelder økonomien. Om ikke andre gjør noe ekstra for deg, så er denne uken perfekt til å skjemme bort deg selv. I slutten av uken får du tatt en prat med både partneren din og vennene dine.

 


 

 

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer