Stjernetegn

Fiskene bør ta hensyn til kjærestes følelser, mens løven må fokusere på økonomi

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 10.-16. mars 2017.

HOROSKOP 2017: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 10.-16. mars. Foto: NTB scanpix
HOROSKOP 2017: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 10.-16. mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Uken passer perfekt til å bli ferdig med ting du ikke har fått levert. I det siste har du vært toneangivende, dynamisk og energisk og trenger nok å ta det mer med ro. Men akkurat nå er du involvert i mange ulike ting, og du liker å gjøre deg gjeldende og handle uten innblanding.
UKENS RÅD: Husk å ta deg tid til ettertanke.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Det nytter ikke å buse på nå, tiden er ikke inne. Du får mer ut av å holde deg på sidelinjen og tenke over tingene. Det er ikke noe du er fornøyd med, men det er det beste for øyeblikket. Bruk vennene og nettverket ditt så de kan bruke sin innflytelse til fordel for deg inntil du selv kan gjøre det.
UKENS RÅD: Få styr på følelsene!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det travelt, særlig på jobben, der det er mange som vil bestemme – også du selv. Men det kan være vanskelig for deg å komme til orde, så bruk krefter på å gjøre deg mer bemerket. Du har en del erfaring å trekke på, men det er ikke populært blant kollegene.
UKENS RÅD: Ha fokus på hjem og familie.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det gjelder å holde fast ved gode ideer når de kommer. Og det gjør de i en stri strøm denne uka. Du må bare sørge for å sette ord på dem. Et nytt samarbeid ser ut til å være vellykket. Det er viktig at du formidler din innsikt. Du kan trygt lene deg til kjæresten sin, som støtter deg.
UKENS RÅD: Sett ord på bekymringene i stedet for å skjule dem.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du må prøve deg fram for å finne det rette uttrykket eller væremåten når du skal henvende deg til andre. Dette er ikke helt lett for deg, for du er blant dem som ikke umiddelbart gir uttrykk for følelser og meninger. Derfor må du bruke din intuisjon. Du har ekstra mange reserver å trekke på nå.
UKENS RÅD: Tenk økonomi.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Samarbeid setter preg på uken, og du synes det kan være vanskelig å komme til orde og få den oppmerksomheten du ønsker. Du må godta å spille annenfiolin i en bestemt sak. Heldigvis har du noen ekstra reserver å trekke på, særlig mot slutten av uken, da familien trekker store veksler på deg.
UKENS RÅD: Vær pliktoppfyllende.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg ikke helt på topp, så det er klokt å holde lav profil for øyeblikket. Din gjennomslagskraft er ikke så sterk, så du må bruker mer krefter på å få ditt igjennom. Men du har stadig troen på noen prosjekter, som du selv ikke er primus motor for. Du er innstilt på samarbeid, men ønsker andre vilkår.
UKENS RÅD: Du trenger indre ro.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du legger krefter i praktiske og fysiske oppgaver, og når uken er slutt, har du nådd dine mål og kan begynne på andre ting. Du trenger mer strategi for det du gjør, og det vil falle deg lett. Alt som har med samarbeid å gjøre, er i fokus, og du holder deg i bakgrunnen.
UKENS RÅD: Vent til helgen, da får du det som du vil.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan ikke ta ting for gitt, så du må være innstilt på at noe kan falle ut helt annerledes enn ventet. Det merkes på humøret ditt, som svinger mye. Den stabiliteten du liker, finnes ikke i øyeblikket. I stedet må du søke avkobling i oppgaver som gir mening for deg.
UKENS RÅD: Ikke la jobben sluke all energi.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du ser ikke så optimistisk på ting denne uka, og du har vanskelig for å finne smilet. Du er misfornøyd, og kan vanskelig skjule det. Du må være klar og tydelig når du gir uttrykk for misnøyen så andre forstår hva som plager deg. Særlig før helgen merker du motgang.
UKENS RÅD: Du har lett for å overreagere på søndag.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Teori og praksis henger ikke sammen denne uken, og du er irritert og misfornøyd. Vanligvis kan du skjule sånt, men det holder hardt nå. Plutselige innfall dukker opp, og du kan ikke la være å følge dem. Det gjelder også når du uforvarende uttaler deg om hva som helst.
UKENS RÅD: Vær forberedt på sterke følelser.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det gjelder å være meget tydelig når du uttaler deg, for du løper stor risiko for å bli misforstått. Du er ikke selv klar over det, for du synes du er veldig klar. Du skifter meninger og holdninger uten at du selv merker det. Humøret svinger, og det er vanskelig å bli klok på deg.
UKENS RÅD: Ta hensyn til din kjærestes tydelige følelser.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer