<strong>HOROSKOP UKE 8:</strong> Denne ukens horoskop gjelder for perioden 24. februar-2. mars. Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP UKE 8: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 24. februar-2. mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Fiskene bør tenke på lommeboken, mens skorpionen må få øynene opp for kjærligheten!

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 24. februar-2. mars.

Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om alt går som smurt for deg denne uken, har du øyeblikk da du føler deg presset og har vanskelig med å finne energi til å fullføre oppgavene dine. Det beste du kan gjøre, er å tilpasse deg endringene som eventuelt kreves på jobben. Så må du sørge for å komme til krefter om du blir trøtt.
UKENS RÅD: Hvil ut i helgen!

Tyren 

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du venner deg til din tilbaketrukne stilling, men det er ikke det samme som at du ikke følger med i det som skjer. Det er viktig at du passer på deg selv og dine behov, særlig når det gjelder hvile og åndelig påfyll. Får du ro rundt deg, vil du se klart hvor du skal sette kursen i nærmeste framtid.
UKENS RÅD: Ikke press kjæresten.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Bruk ukens muligheter. I kjærligheten er det vekst og gode hensikter. Venner er med på å gi deg inspirasjon og gode ideer, og din samarbeidspartner – privat så vel som på jobb – er meget positiv når det gjelder oppgaver som skal løses. Nøst opp i løse ender.
UKENS RÅD: Vær forberedt på nyheter på jobben.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er høyst sannsynlig at du denne uken får vite noe som gir grunn til ettertanke. La deg inspirere i kreative eller eksotiske omgivelser, kanskje på ferie i utlandet. Du trenger hvile etter store endringer på jobben. Du går foran og er en slags pioner, og det gir bra resultater til å begynne med.
UKENS RÅD: Lytt til intuisjonen.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har fokus på ditt ytre image og gjør en del for å virke bra utad. På noen punkter passer det deg å ikke være for dominerende. Faktisk underspiller du nå og da din rolle. Det kan være en utfordring å finne det rette uttrykket uten å bli misforstått. Lytt til gode råd fra din hjelper eller samarbeidspartner.
UKENS RÅD: Nymånen viser vei.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Økonomien er i pluss, og du vil kanskje forsøke deg med noen investeringer. Ting som har med familie eller bolig å gjøre, kommer i sentrum. Du innfører nye rutiner som gavner familien. Du kjenner et humør- og stemningsskifte i helgen, nå er det magefølelsen du går etter.
UKENS RÅD: Lytt til kjærestens ønsker om forandring.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg ikke bekvem i nåværende situasjon. Det beste du kan gjøre, er å avfinne deg med tingenes tilstand og vente til din tid for handling er inne. Akkurat nå tar du hensyn, selv om du av og til føler at du er som en elefant i en glassbutikk. Det er ikke en følelse du liker noe særlig.
UKENS RÅD: Pass på helsen!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du vil mer enn du kan, noe du innser i begynnelsen av uken. Det kniper med energi, og derfor må du la noen av dine mange gjøremål vente en periode. Overskuddet svinger, så det er vanskelig å vite hvor mye du orker. Dermed kan du lett bli overarbeidet. Du liker ikke å be om hjelp.
UKENS RÅD: Få øynene opp for kjærligheten!

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får anledning til å komme med dine meninger. De blir tatt godt imot, og bringer deg en stort skritt i riktig retning. Alle former for samarbeid er gunstig, og du kan med fordel ha store ambisjoner. Noen har vanskelig for å følge deg, de synes dine ideer er litt vel høytflygende.
UKENS RÅD: Ha fokus på familien.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det bra og gleder deg over det selskapet du får onsdag. Det er god kjemi og gode samtaler. I helgen vil det vise seg om du har misforstått noe, og kanskje kommer noen sannheter for dagen. Du tror ikke alltid på intuisjonen, men kanskje du burde overveie det?
UKENS RÅD: Din kjæreste styres av intuisjonen.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg godt likt i øyeblikket, og du gir ditt besyv når ting diskuteres. Du har noen spennende interesser om blant annet ideologier, som du liker å snakke om. Nå er det en av dine åndsfeller som gjerne tar kampen opp med deg – på en svært saklig måte.
UKENS RÅD: Vær forberedt på familiehemmeligheter.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det blir holdt øye med deg, og det betyr at du skal leve opp til noen forventninger. Det bruker du tid på, for du vil gjerne vise hva du står for. Økonomiske hindringer gjør at du hele tiden må sale om og gå en annen vei. Akkurat nå kan du ikke legge finansielle planer. Men du har mange ønsker.
UKENS RÅD: Tenk på lommeboka.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer