HOROSKOP UKE 13: Ukens horoskop gjelder for perioden 31. mars-6. april.  Foto: NTB scanpix
HOROSKOP UKE 13: Ukens horoskop gjelder for perioden 31. mars-6. april. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stjernetegn

Fiskenes økonomi byr på utfordringer, mens væren bør tvinge seg selv til å gi slipp på ting

Ukens horoskop gjelder for perioden 31. mars-6. april.

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er redd for å slippe opp for ting, og lagrer opp både matvarer og penger. Kanskje du bør slappe litt av. Meditasjon hjelper deg med bekymringer. La andre ta styringen. Skal du ta kontroll over noe, kan det være en større opprydning. Tving deg selv til å gi slipp på ting. 
UKENS RÅD: Ikke hold så hardt i rattet.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du holder deg i bakgrunnen og lar andre slippe til. Strengt tatt har du ikke all verdens energi og gjennomslagskraft akkurat nå. Ta deg tid til å spare opp krefter, så vil din tid komme. Bruk tiden til å legge gode planer for framtiden. Når du føler deg trygg på planene, finner du indre ro. 
UKENS RÅD: Vær tålmodig.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er høyt oppe etter en hektisk tid, og prøver å lande litt. En venn eller kjæreste hjelper deg å få bakkekontakt. Et prosjekt blir tilbudt deg, men du må takke nei på grunn av andre forpliktelser. Du er på vei mot nye mål. Ta deg tid til å vurdere menneskene rundt deg. Hvem skal du samarbeide med? 
UKENS RÅD: Tenk før du handler.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har følelsen av at det er stille før stormen. Det er fredelig rundt deg, men noe ulmer og er i ferd med å skje. Noe kan ha med endringer i jobb å gjøre. Kanskje bør du jobbe med et prosjekt alene. Det kan også skje ting i familien. En eldre person krever mer oppmerksomhet enn vanlig.
UKENS RÅD: Stålsett deg.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du vil så mye, men kanskje har du lett for å gape over litt for mye. Du er ikke så sterk som du tror akkurat nå, og du kan fort bli trøtt og uopplagt. Pass litt på helsen din. Til gjengjeld er du full av ideer. Skriv tankene og planene ned, og spar dem til du er i form igjen. Ellers inspirerer våren til en reise.
UKENS RÅD: Spar på kruttet.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du vil gjerne vise fram det du kan og det du får til. Kanskje lager du en hjemmeside der du tilbyr kompetansen din. Du er utålmodig etter å komme i gang og se resultater. Vær tålmodig. På ukedager gir familien deg ro. Du har god fokus og kan se ting fra flere sider.
UKENS RÅD: Forvent mye.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør være på tå hev. Det kommer flere situasjoner som vil utfordre deg. Du føler ikke at du har overskudd til å takle det, men du vil overraske deg selv. Du vil også oppdage at venner og famile trår til. Det kommer godt med, for du er sliten og følsom om dagen. Men du får belønning for strevet.
UKENS RÅD: Se det store bildet.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Er du på jakt etter kjæreste, må du smi mens jernet er varmt Det er romantikk i luften i begynnelsen av perioden, og er du modig og kaster deg ut i det, vil du ikke angre. I etterkant vil du kanskje føle behov for å endre litt kurs. Kanskje livsstilen justeres, eller klesstilen. Du springer ut i blomst – en litt ny en!
UKENS RÅD: Grip sjansen!

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Noe er blitt gammelt og trenger utskiftning. Det kan være noe i huset, eller en bil. Men kanskje skal du også ta en titt på ditt eget liv og se om det er behov for en indre oppussing. Stak deg ut en ny kurs, kvitt deg med noen uvaner. Det er årstiden for vårrengjøring – ute og inne.
UKENS RÅD: Se på ting med nye øyne.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det har vært uro på hjemmebane, men det er i ferd med å roe seg ned nå. Du bør allikevel se litt på balansen mellom arbeid og familieliv. Noen hjemme er ikke helt fornøyd med timeplanen din. Samtidig har du utfordringer på jobb, kanskje med en humørsyk sjef. Ikke la deg overkjøre.
UKENS RÅD: Ta én dag av gangen.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Dette er en god tid for deg. Noen er spesielt interessert i å høre fra deg om noe du er spesialist på. Du formidler informasjonen godt og klart, og kommer med ideer ingen hadde tenkt på før. Plutselig befinner du deg i begivenhetenes sentrum, og stortrives med det. Forvalt oppmerksomheten godt.
UKENS RÅD: Nyt medvinden!

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg presset, og det er ingen rundt deg som kan hjelpe. Du må selv ordne opp i affærene. Heldigvis har du god erfaring med det. Du er skuffet over noen i nettverket ditt som ikke har stilt opp. Du revurderer vennskapet. Økonomien byr på utfordringer, men du ordner det.
UKENS RÅD: Du er sterkere enn du tror.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: