Horoskopet gjelder for perioden 7.–13. oktober. Foto: NTB-Scanpix
Horoskopet gjelder for perioden 7.–13. oktober. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Ukens Horoskop

For noen er tiden inne for å flytte, mens andre kan få utfordringer i kjærlighetslivet

Ukens horoskop gjelder for perioden 7.–13. oktober.

Slik blir uken!

Væren 

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: For tiden er du som en tornado, full av kraft og god energi. Du kan virke litt manisk på andre, så pass på hvordan du kan virke utad. Ta hensyn til andre. Som som uken går, kan dine «overjordiske» krefter svekkes, men du blir mer intuitiv og merker subtile stemninger omkring deg.
UKENS RÅD: Lytt til det tause budskapet du får.

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Vent deg endringer når det gjelder samarbeid med andre. Plutselige hendelser som er utenfor din kontroll kan oppstå. Godta at du ikke kan styre alt. Kjærlighetslivet gir utfordringer. Du kan med fordel åpne hjertet og senke garden. Gå etter balanserte forhold i alle dine relasjoner.
UKENS RÅD: Vær vennlig og tålmodig. 

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Merkur gjester vektens tegn i ditt 5. hus til 25. oktober. Dette skal du utnytte kreativt. Bruk dine kommunikasjonsevner til å fortelle fantasirike eventyr. Lek med barn og barnlige sjeler. Som forelder bør du oppmuntre dine barn til å dyrke sine talenter. 
UKENS RÅD: Dikt og rim, syng morsomme sanger.

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på hjem og bolig. Flytting kan være under oppseiling. Skaff deg overblikk, og vurder med skarpe øyne hva du setter pris på av møbler og inventar i hjemmet. Rydd opp og kast, selv om det er vanskelig. Sjelen din trenger ro og fred. Du kan få inspirasjon på lengre reiser.
UKENS RÅD: Giv slipp på døde ting.

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Ta deg sammen. La din militante tankegang komme til sin rett. Det kan være effektivt når du må løse oppgavene dine nå. Vær ikke redd for kritikk. Ta kritikken til deg, og rett opp i feil og mangler. Du får gode resultater når du viser lederskap. Stå fast og vær urokkelig.
UKENS RÅD: Nyt din nye lederrolle med stil og smil.

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan få en virkelig festlig uke. Det er lagt opp til glede og begeistring. Du fungerer godt på jobben. Du kan spille på hester og vinne, eller våge deg ut i aksjemarkedet. Jordforbindelsen skal likevel pleies. Du er svak for det søte, pass på fornuftige måltider og vær i fysisk aktivitet.
UKENS RÅD: Spre gode energier.

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mange muligheter når Merkur og den store lykkeplaneten Jupiter gjester ditt stjernetegn. Du kan flytte inn i ny bolig, men også emigrere til utlandet. Spennende studier som sikter mot en bra karriere, er høyst aktuelle. Kjenn etter hva som gir gjenklang i sjelen.
UKENS RÅD: Viktige beslutninger må tas i ro og mak.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Mystikk, magi og mirakler er aktuelle. Du tiltrekker deg som ingen andre merkelige og uforklarlige opplevelser. Kanskje får du rett og slett en åpenbaring. Men gå stille i dørene. Andre kan se på deg som smårar. Blåser du i janteloven, kan du inspirere andre som er i samme båt som deg.
UKENS RÅD: Følg din misjon i livet. 

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Begynnelsen til noe nytt venter der fremme. Vent deg det beste, og vær flittig. Bruk din vurderingsevne til å sortere prosjektene dine. Gå etter sikre valg. Du kan møte nye mennesker som med tiden kan bli varige vennskap. Sug til deg. Få ny viten, og være åpen for annerledes tanker.
UKENS RÅD: Hold fest for vennene.

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har orden i sakene, og du får belønning for vel utført arbeid. Husk nå bare å feire det! Gi slipp på ditt tante Sofie-image, og slapp litt mer av i hverdagen. Sett pris på det livet du har. Få barna dine til å le, og lek mer med dem. Inviter hele familie til hyggesamvær.
UKENS RÅD: Steng av sosiale medier for en stund. 

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: En virkelig deilig uke venter. Du får mye mer ro på deg. Når du konsentrerer deg om det du elsker å gjøre, opplever du en herlig flyt og energi. Du har overskudd til å fullføre avtalene dine. Alt går i riktig retning. Du får støtte fra familie og venner. Hold en fest!
UKENS RÅD: Følg dine visjoner om en lykkelig framtid. 

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får en positiv oppfatning av noe du tidligere ikke likte. Du har fått mer innsikt og er blitt flinkere til å forstå andres livssyn. Du har lyst på en ny livsstil og bli del av et nytt nettverk. Engasjer deg i sosiale sammenhenger. Reis vekk, og møt nye mennesker. Gå på kurs eller høyskole.
UKENS RÅD: Planlegg høsten nå.

 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: