HOROSKOP 2017: Dette skjer den kommende uken!
HOROSKOP 2017: Dette skjer den kommende uken! Vis mer

Horoskop

For Skytten står økonomien i sentrum, mens Løven må ta ekstra vare på kjæresten sin

Ukens horoskop gjelder for perioden 11.-18. august!

Publisert
Sist oppdatert

VÆREN 21. mars–20. april

Starten på uken blir hektisk, særlig mentalt, men du er full av stå-på-mot, og det virker som om ingenting kan sette en stopper for deg. Kreativiteten er på topp, noe barna dine nyter godt av. Du har en fin kontakt med den yngre generasjon og er på nett med det som gjelder der. En venn eller bekjent vil skuffe deg, men du legger det bak deg.

Ukens råd: Ha fokus på familien. 

TYREN 21. april–21. mai

Det er klokt å lytte til intuisjonen nå. Da vil du få mye informasjon som du trenger videre i livet. Hvis det er noen som kommer til deg for å få et godt råd, så er du rette person. Vær oppmerksom på at du er meget subjektiv i din vurdering av ting akkurat nå. En jobboppgave tar fokus på slutten av uken.

Ukens råd: Stol på magefølelsen. 

TVILLINGENE 22. mai–21. juni

Ferien synger på siste verset, og du er fortsatt usikker på hvordan jobbhverdagen skal se ut på lengre sikt. Du har tenkt en god del på det i den siste tiden, men du har ingen avklaring ennå. Til gjengjeld har du kommet ned i tempo og har først nå vennet deg til å ha fri. Det blir en brå overgang dersom du er på jobb igjen neste uke.

Ukens råd: Ikke stress, det ordner seg! 

JOMFRUEN 24. august–23. september

Du setter ned farten, og det går helt av seg selv. Noen kan bli frustrert over at ting utvikler seg så tregt, men ser du konstruktivt på det, så gir det deg tid til å innhente informasjon du mangler. Vær forberedt på at ikke alle snakker helt sant. Derfor må du bruke ekstra tid på å finne ut hva som foregår.

Ukens råd: Ikke vær for godtroende. 

KREPSEN 22. juni–22. juli

Familielivet er i fokus, og det er ikke noe nytt. Hendelser forrige uke forstyrrer deg ennå, og det kan være vanskelig å opprettholde den gode tonen eller late som ingenting. Du har en stolthet som du bruker krefter på å opprettholde så ingen skal se hva som foregår inni deg. Unngå emosjonelle diskusjoner nå. Du kan føle deg tilsidesatt.

Ukens råd: Slikk sårene og legg det bak deg. 

LES OGSÅ: Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise

LØVEN 23. juli–23. august

Du har masse krefter og overskudd som kommer dine nærmeste til gode. En økonomisk sak tar oppmerksomhet i løpet av uken, men den får ingen avklaring akkurat nå. Kjæresten din trenger at du er der for ham/henne, og det blir meget tydelig i begynnelsen av uken. Du forstår raskt hva du skal gi av hjelp og støtte.

Ukens råd: Vis fram hjertesiden av deg selv. 

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

VEKTEN 24. september–23. oktober

For tiden er du er mer omsorgsfull enn du pleier, og det nyter en venn godt av. Du selv trives best når du uhindret kan trekke deg tilbake for eksempel for å meditere eller på annet vis holde kontakt med ditt indre. Du har en del tanker som er vanskelig å dele med andre. Barn kan gi deg utfordringer i de første dagene av uken.

Ukens råd: Husk at du også må handle. 

SKORPIONEN 24. oktober–22. november

Det gjelder å sette et skille mellom jobb og familie nå. Du har mye å gjøre, særlig på jobben, hvor du for tiden har en lederfunksjon. Det trives du godt med, og du nyter å kunne bestemme selv uten å måtte konferere med andre. Saker i privatlivet trer fram og blir meget tydelige for deg, og dermed er du nærmere en løsning.

Ukens råd: Stol på deg selv! 

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

SKYTTEN 23. november–21. desember 

Du har endelig en følelse av at det går veien for deg. Du er i ferd med å finne ut hvordan du skal takle forrige ukes hendelser, og kanskje også funnet en plan framover. Økonomien er fortsatt i sentrum og kan være avgjørende for en løsning av dine utfordringer. Noen av dine gode ideer blir brakt fram i lyset – mon de holder vann?

Ukens råd: Sørg for å få nok søvn. 

STEINBUKKEN 22. desember–20. januar  

Utfordringer på jobben er fortsatt et tema, selv om det er ferie. Men det ser ut til at noe nå faller på plass, slik at det blir mer ro og styr på ting. Det er meget velkomment, for du har vært veldig frustrert. Fortsatt har du en økonomisk sak å tenke på, noe som blir meget klart for deg de neste dagene.

Ukens råd: Vær obs på overforbruk. 

LES OGSÅ: Denne treningen passer for deg

VANNMANNEN 21. januar–18. februar

Det blir mer enn normalt fokus på deg denne uken, og det kan både være bra og mindre bra. Alt som har med samarbeid å gjøre kommer i sentrum, og det er ting her som skal takles for at dialogen igjen kan flyte fritt. Tenker du å endre på noen av dine prinsipper, er helt klart tiden inne nå.

Ukens råd: Vær fleksibel. 

LES OGSÅ: Slik vinner du hans hjerte!

FISKENE 19. februar–20. mars

Det er spesielt viktig at du tar deg tid til å dobbeltsjekke diverse informasjoner fra elektronisk kommunikasjon, som eposter, sms og lignende. Her kan det nemlig lett oppstå noen misforståelser du gjerne kunne vært uten. Har du tid, er det smart å ta noen dager i fred og ro. Du trenger balanse i ditt indre system, som er mer sensitivt enn andres.

Ukens råd: Ta hensyn til deg selv. 

LES OGSÅ: Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer