<strong>HOROSKOP UKE 14:</strong> Denne ukens horoskop gjelder for perioden 7.-13. april.  Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP UKE 14: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 7.-13. april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Fredag byr på en aha-opplevelse for tyren, mens vekten bør bruke de ekstra fridagene til å stelle med seg selv

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 7.-13. april.

Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
Du vil ha godt av å slappe av i påsken, spesielt når det handler om det mentale. Har du fri, bør du droppe all kontakt med jobb eller annet som du trenger å få på avstand. Det blir uansett ikke til at du driver dank. Om hodet trenger en pause, kan du få bedre tid til fysisk aktivitet og sosialt samvær. Du blir lett midtpunktet, og kan både overraske og underholde andre. Påskens fullmåne står i ditt tegn. Det gir munterhet og glede.

Tyren

21. april-21. mai
Du virker rolig på overflaten, men disse dagene går du rundt med mange tanker. Noen av dem holder du for deg selv. I påsken får du tid til å tenke deg om og planlegge forhold av økonomisk karakter. Langfredag byr på en aha-opplevelse av spirituell karakter. Hjemmet ditt kan bli base for et påskemåltid med nære og kjære. Du holder fast ved tradisjoner, og denne påsken kan by på en gledelig familiebegivenhet. 

Tvillingene

22. mai-21. juni
Din livlige natur blir utfordret, og du vil derfor virke mer tilbakeholdende enn vanlig. Du kan stå overfor viktige beslutninger rundt samarbeid eller karriere, og her kan du ha grunn til å tenke deg godt om. Påsken kan gi deg en tiltrengt tenkepause, men det vil sikkert også bli en hel del sosialt samvær. Du kan få tid til både familiehygge og ettertenksomhet. Du setter pris på en livlig prat og deilig mat ved påskebordet.

Krepsen

22. juni-22. juli
Sett farten ned – folk rundt deg har problemer med å holde følge. Går ting for fort, risikerer du å tråkke noen på tærne. Gjennom hele påskeuken er det fokus på samvær. Enkelte i familien kan være bortreist, og tradisjonene som har med påsken å gjøre, kan bli berørt av dette. Overraskelser og avtaler kan endres i siste øyeblikk. Du har både energien og lysten til å gjøre noe ekstraordinært ut av påsken, så sett i gang, men vis hensyn. 

Løven

23. juli-23. august
Den beste måten for deg å koble av på, er å komme deg vekk. Påskeferien kan være en utmerket anledning til å reise, og helst til utlandet. Blir du hjemme, er det sikkert fordi du ikke kan ta fri. Arbeidspresset kan være for stort, og du må regne med at alt tar lengre tid enn det pleier. Det stilles krav til grundighet, og det kan være oppgaver eller avtaler du må endre. Når helligdagene kommer, er du full av gode ideer for påskeaktiviteter.

Jomfruen

24. august-23. september
For deg er påsken skikkelig ferietid, og du kan slappe av og nyte dagene med god samvittighet. Selv om du er praktisk og holder på med noe hele tiden, får du rolige, gode dager. Du trenger å prioritere stille sysler ved skrivebordet. Om du hører eller leser gode råd som har med økonomi å gjøre, er det kanskje noe for deg. Vurder dine oppsparte midler. Påsken byr på mange tilbud og invitasjoner, og du kan komme til å måtte melde avbud på noe.

Vekten

24. september-23. oktober
De første dagene i uken er du lettpåvirkelig. Fullmånen tirsdag kan gi store følelsesmessige inntrykk, og noe av det kan bli vanskelig for deg. Heldigvis får du støtten du trenger fra partneren din eller en annen som kjenner deg godt. Menneskene rundt deg er spontane og tråkker til tider over grensene dine i denne perioden. Det kan bli for mye for deg, så du blir nødt til å si ifra. Bruk de ekstra fridagene til å stelle med deg selv og ta vare på kroppen din.

Skorpionen

24. oktober-22. november
Skal du ut og reise i påsketrafikken, gjelder det å ta sine forholdsregler. Det kan oppstå kø og forsinkelser. Møter og samtaler kan trekke ut, og det er risiko for at det oppstår misforståelser. Du kan stå fast og virke urokkelig i dine synspunkter, og dette vil prege kommunikasjonen. Stemningen i påsken blir hyggelig og energisk. Helligdagene byr på gylne stunder. Du får anledning til å gjøre det som du går glipp av i hverdagen. 

Skytten

23. november-21. desember
Påskens fridager og samværet med de nærmeste kommer som et tiltrengt avbrekk. Det er god mulighet for å ta fri hele påsken, og hjemmet ditt danner rammen for hyggelig fellesskap. Om du har invitert til sammenkomst, kan det dukke opp avbud, men det blir hyggelig uansett. Noen av påskeaktivitetene foregår på barnas betingelser. Selv de voksne får lyst til å delta i leken. Fysisk utfoldelse og friluftsliv kan virke forfriskende. 

Steinbukken

22. desember-20. januar
Det er ikke sikkert du har så store planer for påsken. Egentlig trenger du å være litt alene for å dyrke hobbyer og interesser. Men du kan bli overrasket av gjester disse dagene. Selv om det endrer planene dine, vil det spontane samværet bli en god opplevelse. Særlig ett familiemedlem vil kunne overraske deg. Selv med uventede gjester trenger du ikke å anstrenge deg så veldig. Du får hjelp av alle rundt deg, og dere samarbeider godt.

Vannmannen

21. januar-18. februar
Selv om reiselysten er til stede, har du gjort et valg ut fra økonomiske hensyn. Du kan velge å takke nei til et påskemåltid, for du ønsker at det skal foregå hjemme hos deg selv. For uansett økonomi, hører mat og drikke til påskefeiringen for din del. Langfredag blir livlig, og det er mye å snakke om. Humøret er på topp, og det er morsomme dager i vente. Det stramme grepet om økonomien begynner å hjelpe, og du vil nå se resultater.

Fiskene

19. februar-20. mars
Det blir stilt krav til deg fra alle hold, og da  er det helt i orden å si ifra. Siden du har et lavere energinivå enn vanlig, velger du å være mindre sosial. Fullmånen tirsdag setter tingene på spissen og motiverer deg til å få ryddet opp. Du får markert dine grenser overfor autoriteter og krevende venner på en vennlig måte. Heretter blir det bedre. Noen kan gjøre et stort inntrykk på deg følelsesmessig – det gjelder spesielt barn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer