Denne ukens horoskop gjelder for perioden 23. desember-7. januar.  Foto: NTB-Scanpix
Denne ukens horoskop gjelder for perioden 23. desember-7. januar. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Gi deg selv noen fridager nå. Kropp og sjel bør få ekstra pleie. Vi ønsker deg en riktig god jul!

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 23. desember-7. januar.

Publisert

Slik blir uken!

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Gå inn i det nye året med rosa briller på! Se lyst på tilværelsen, og få det beste ut av jobb og karriere, og ikke minst av kjærlighet og familierelasjoner. Du trenger alt dette i like store doser. Du er aktiv og dynamisk og kan som ingen andre nå målene dine på rekordtid.
UKENS RÅD: Gå mot strømmen, og vis hva du kan og hva du vil.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Din sunne innstilling til livet blir lagt merke til. Det er godt mulig at du blir headhuntet til å løse vanskelige oppgaver. Du er systematisk, klar og skarp. Det er faktisk lov å skryte litt av sine suksesser, det kan bidra til å motivere andre. Du kan få en viktig rolle i sosiale sammenhenger.
UKENS RÅD: Tilby din ekspertise.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Bruk det nye året til det du er best på. Tenk ikke så mye over hvordan, bare gjør det uten forbehold. Kom deg vekk fra dine vante omgivelser. La nysgjerrigheten bestemme hva som skal skje. Følger du din indre stemme, blir det sving på eventyret. Ta familien med på råd.
UKENS RÅD: Husk at handling gir forandring!

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan få en lengsel til å reise ut og møte fremmede kulturer og land. En reise vil gi et boost for sjelen! La ikke frykt og angst hindre deg i å oppleve nye steder. Jobb med dine indre demoner hvis du føler deg hemmet. Studier om okkulte emner kan pirre din nysgjerrighet.
UKENS RÅD: Kom deg over terskelen, og ta spranget!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Finn ro og fred, og søk et liv i balanse. Du går en tid i møte hvor personlig vekst og utvikling blir en viktig faktor. Du kommer til å jobbe med følelseslivet ditt på mange fronter. Gamle, slitte livsmønstre skal klippes over. Dine indre kjerneverdier skal få albuerom og vekstvilkår.
UKENS RÅD: Vis ditt sanne jeg.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Driv ikke rovdrift på deg selv. Når arbeidet får førsteprioritet, går det utover familielivet. Vend blikket innover, og lag en bedre strategi for hverdagsgjøremålene. Gi deg selv noen fridager. Kropp og sjel skal få ekstra pleie på alle plan. Lad opp batteriene med massasje og meditasjon.
UKENS RÅD: Gå turer i naturen.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er i god form, og det kan bli enda bedre. Tanker og følelser er robuste. Du har nok overskudd til å møte og nedkjempe framtidige utfordringer uten mye om og men. Bruk din fornyede styrke til å komme til bunns i forsømte oppgaver. Kort sagt: Start forfra med det som aldri ble fullført i 2016.
UKENS RÅD: Vær fornuftig!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Det nye året bringer hell. Du er i grunnleggende forandring. Du møter nye sider ved deg selv, og du tar mot til deg og hopper ut på dypt vann. Kanskje har du spesielle evner som kan hjelpe andre i nødens stund. Du kan møte løgnaktige og diffuse mennesker på din vei.
UKENS RÅD: Vær nøye med hvem du slipper inn i livet ditt.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Pleier du nettverket ditt, kan du være så heldig å møte de «riktige» vennene. Du kan utvikle drømmer, visjoner og mål for framtiden. Vær engasjert i oppgavene dine. Livet ditt skal hvile på visdom og innsikt. Delta i kurs og utvid horisonten.
UKENS RÅD: Reiser til fjerne mål vil være balsam for sjelen.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det hersker en alvorlig tone rundt deg. Vær ikke bekymret. Du bør finne et rolig sted der du kan meditere litt over tilværelsens utfordringer. Du har nok å gjøre med barn og familie, men pass på så du ikke blir for flink og føler deg utnyttet. Sett en standard som du kan leve med.
UKENS RÅD: Kom i flyt, og tenk positivt.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan være heldig i pengesaker og få ønskejobben. Gå på viktige nettverksmøter, og hold deg orientert på ditt fagområde. Du kan møte en ekspert som vet å vise vei. Du kan lære mye hvis du er klar for det. På kjærlighetsfronten blir det tid til romantiske stunder.
UKENS RÅD: Kanskje er et ønskebarn på vei.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er inne i en brytningstid, der mange ting går i oppløsning. Lær deg å navigere vekk fra folksomme områder av livet ditt. Unngå mennesker som suger energien ut av deg. Gjør opp med fortiden, og lev på den måten du har mest lyst til. Bryt meningsløse relasjoner.
UKENS RÅD: Finn sunne verdier som gir deg livsgnisten tilbake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer