Stjernetegn

Har du ferieplaner, ligger alt til rette for vekten, mens fiskene ønsker å bruke uken kreativt

Ukens horoskop gjelder for perioden 21.-27. juli.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 21.-27. juli. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 21.-27. juli. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Ting blir som du vil, det er det ingen tvil om i starten av uken, selv om det kan bringe uro i familien – det kan ikke være annerledes. Snart får du avsluttet noen prosjekter, og da kjenner du et merkbart stemnings- og energiskifte. Du kjenner både styrke og gjennomslagskraft. Nye morsomme ting dukker opp.
UKENS RÅD: Følg magefølelsen.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du opplever stor framgang, blant annet når det gjelder kropp og sunnhet. Ting du har gjort, viser resultater, og du kjenner deg både fornøyd og heldig. Prosjekter som lenge har vært på idéstadiet, er nå klare for å bli videreført. Kanskje trengs helt nye øyne for å vurdere dem. 
UKENS RÅD: Det kan smart å tenke gjennom konseptet på nytt.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har høyt energinivå, og får virkelig unna ting som lenge har ventet. Selv om det er ferietid, jobber du meget strukturert med visse ting, og det lønner seg fordi du når de målene du har satt deg, med utholdenhet, tålmodighet og energi. Parforhold og romantikk er i fokus, her er det gode muligheter framover.
UKENS RÅD: Vær effektiv!

LES OGSÅ: Hit bør du reise i sommer, ifølge horoskopet ditt!​

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er litt ukonsentrert, og det påvirker tålmodigheten din, som kan være tynnslitt. Du har vansker med å holde avtaler. Det er best om du kan holde humøret oppe, så det ikke går utover feriestemningen. I helgen opplever du et skifte og mer ro. Du blir beroliget når du får overblikk over økonomien.
UKENS RÅD: Senk skuldrene!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Uventede hendelser preger uken, og derfor er det smart å være parat til å endre planer på kort varsel. Dermed er du foroverlent når helgen kommer og du igjen kan roe ned. Et etterlengtet energiskifte kommer, og du føler deg langt mer fornøyd og energisk. Du får lyst til å være både sosial og utadvendt igjen.
UKENS RÅD: Det er tid for trening!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om du har vinglet litt i begynnelsen av uken, går det ikke lang tid før du igjen er på sporet, takket være blant annet et godt familienettverk. Det trår til og støtter deg hundre prosent. Akkurat nå trives du med å være passiv og se på fra sidelinjen. Følelsene kommer i fokus etter 20. juli.
UKENS RÅD: Vær klar for ferieflørt!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Har du reise- eller ferieplaner denne uken, ligger alt til rette for en vellykket tid. Alt taler for at du får alle dine ønsker oppfylt, og også har hell med deg i de tingene du driver med. Er du i utlandet, får du lett kontakt med lokalbefolkningen og finner fram til de stedene du har lyst til å se og oppleve.
UKENS RÅD: Grip øyeblikket!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Andre lands kulturer opptar deg for tiden, og det skyldes blant annet at du er i utlandet, trolig på ferie. Du opplever et deilig skifte i energi, stemning og humør, og får en helt annen følelse for tilværelsen. Det blir mer action, og din utilfredshet vendes til optimisme.
UKENS RÅD: Sug inn inntrykk og impulser.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Tiden er inne til å frigjøre deg fra det som hindrer deg i å gjøre det du har mest lyst til. Energien som preger uken, passer fint til å få struktur på noen prosjekter som kanskje har med internasjonale forhold å gjøre. Alle former for samarbeid, også når det gjelder parforhold, er begunstiget. Du vil oppleve ekte kjærlighet.
UKENS RÅD: Lytt til andre.

LES OGSÅ: Ifølge horoskopet ditt er det her du burde bo

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Trenger du å sette litt regi, er denne uken perfekt. Det blir som du vil! En person i den nære kretsen har lenge vært misfornøyd, men snart er det ikke lenger ditt problem. Han eller hun drar videre for å finne støtte andre steder. Også din faste partner krever oppmerksomhet, og det klarer du å gi!
UKENS RÅD: Sett grenser. 

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har lavt energinivå, og det er helt ok nå som det er ferie. Men du vil gjerne bruke det overskuddet du har, på kjæresten eller andre nære. Det kan godt dreie seg om et spesielt samarbeid med en foretaksom og kreativ person som virkelig gir positive innspill og er helt på nett med deg.
UKENS RÅD: Gå i dybden.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har høyst sannsynlig flere prosjekter på gang i forbindelse med hus og hjem. Du er nå helt klar på hvordan du vil det skal være framover. Derfor er uken bra for å finne ut hvordan familiens oppholdsrom skal innredes. Du er flink med interiør, og nå er det virkelig tid for å utfolde seg.
UKENS RÅD: Lev ut kreativiteten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer